Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aišku, gal ir maršrutas nesutapo, mums buvo vietų kur niekaip praplaukt nėjo. Tai baidarė pro apačią, o mes su dukra per viršų lipom. Teko ir herakliškai pernešt baidarę vienai. Linksma upė :).

Ši diena priminė ankstesnes vasaras. Tai iš lrincipo faina, kad šilta, nes mažai lepino šiluma šiemet. Bet buvau šlaputėlė, kol nuėjau iki mokyklos. O  tik po dušo :)

Atsakyti

Kerpena, aš labai pavėluotai, bet irgi prisidedu prie tavo dienos sveikinimų :) 

Pasisakau, kadgyva. Kažkaip visi įsirengimai vysta. Kasdien po truputį. Kasdieninį rytinįkavos gėrimo ritualą ant kiemo paletės išlaikau ir tuo mėgaujuosi :D 🥰

Aną dieną abu su vyru išsiaiškinom, kad nei karto nepagalvojom  ir neprisiminėm buto, nepaisant dabatinės netvarkos ir chaoso name, kol viską įsirengsim. Ir visai kitas jausmas buvo, kai iš 3 kmb persikraustėm į 4. Gal kad pirmas savas butas buvo, bet  kokius tris metus pravažiuodami akim glostėm buvusius langus ir balkoną 🤭

Atsakyti

niuma, ačiū už sveikinimą.

Aš  suprantu, kad nepalyginsi buvimo name ir bute, bet kaip dėl  pačios vietos - nepasunkės važiavimai į darbus mokyklas? Ar ten gera jūsų vieta to namo? Kažkada kai pasvarstydavom, kad gal reikėtų namo, tai  nepadarėm to pirmiausiai todėl, kad  tada  vienam vairuotoju reikia būti. Ir žinau iš vaikų draugų, kai paskui jau  bebaigiantys mokyklą ar studentai, nuolat susiduria su problema, kai nori kur išeit vakare su draugais, nes paskui nėra kaip grįžti. Mūsų tai visur patys važinėjo, kur reikėjo.

Atsakyti

Iki darbo man čia arčiau, nei nuo buto. Gal 12-15 min ir vietoj.

Gytis jau įprato autobusu iš miesto grįžinėt. Nuo stotelės pareit apie 1 km.

Nuvežt Emilį ir Gytį rytais planuoju pati. Pamokos lyg nuo 8.30 abiem. Tik su jų mokyklom blogiau, kad į skirtingas puses nuo namo. 

Vilius su vyro mašina pagrinde važinėja. 

Atsakyti

Ech koks puikus savaitgalis Molėtuose prie ežero, oras nuostabus, gera kompanija. Net pamezgiau su vaizdu į ežerą.

Atsakyti

Mes tai sode uždarėm vasarą. Vakar labai fainai ant saulutės pasėdėjau ir daug pamezgiau. Šiandien troboj daugiausia , bes grybinis lietus ėmė lyt. Čiurlionio nugara prie pabaigos, tai jeigu neištiks vėl kokia nemezgimo krizė, turėtų greit pabaiga priartėt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 31 rugpjūčio 2025 - 19:06

Aš mezginius jau antra diena šalia lovos pasidėjus. Turiu įtarimą, kad gal net šiandien į rankas paimsiu. Nors vis dar skalbimais džiovinimais užsiėmus. Šiaip, kažkaip nauja skalbykle šiandien mintyse pasidžiaugiau. Tiesiog, kad temperatūros ir gręžimo apsukų skalės mažos, tai galiu rinktis kaip noriu kiekvieną kartą.

Atsakyti

Man tiek streso paskutinės darbo dienos prieš atsotogas sukėlė, kad dar negaliu atsigaut. Nieko rimto, tiesiog tas noras nepalikt uodegų, o jos kaip tyčia tokios šlykščios. 

Tai ir savaitgalis toks... greitas.

Bet yra planas bent trumpam nuo visko pabėgt. Tikuosi oras leis tuo pasidžiaugt.

Mezgimo srity sunkoka, gal atostogėlės išjudins kažkiek.

Atsakyti

Labas rudens rytas. Vėl rutina grįžta. Vasaros šiemet nepajaučiau.

Instagrame išmetė vieną “Čiurlionį”. Pagalvojau, kad būtų cinkelis ant nugaros natos su jo simfonijos motyvu. Ar buvo toks numegztas?

Atsakyti

Labas rudens rytas. Vėl rutina grįžta. Vasaros šiemet nepajaučiau.

Instagrame išmetė vieną “Čiurlionį”. Pagalvojau, kad būtų cinkelis ant nugaros natos su jo simfonijos motyvu. Ar buvo toks numegztas?

Atsakyti

Labas. Tokio Čiurlionio dar nebuvo. Megsi?

Aš pabuvau čiurlioniukų šventėje. Daug man jausmų, bet ką jau čia.  Dar kelis metus bus šventė, o paskui teks susitaikyt ir planuot atostogas sau rugsējį :)

Didžiausia laimė -susiklosčius tradicija, kad pusryčiai ir vaikų kėlimas - vyro atsakomybė. Tai man pokytis tik į gera - vaikai mažiau namie bus. O visa kita - jau jų pačių atsakomybė.

Atsakyti

Oi ne, aš čia planų visokioms liemenėms, kardiganams prisidėliojau, bet dar prieš tai reikia moherinį ir švarką pabaigti. Moherinis ant 2,5 o švarkas ant 4, tai pakaitom mezgu, kai rankas nuo švarko mezgimo pradeda skaudėt. 

Atsakyti