Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kapseika, kas pečiui? Labai tau skauda? Nes aš irgi turiu reikalų su petim, vėl pargrįžo kažkiek, ypač, kai daugiau pamezgu. Bet nebuvo naudos iš praeito karto vaikščiojimo pas daktarus, MRT tik nežymų bursitą parodė, daugiau nieko, tai ir neieškau bėdų. Žinau mankštelę kraujotakai suaktyvint, išjudint visiems sanariams, kai jau blogiau būna, ir tiek.

Niuma  :4u: . Tavo miegamojo vaizdelis įspūdingas buvo, tai suprantama, kad ne iki mezgimo tau. Pailsėsi pirty nuo dulkių :).

Atsakyti

Dabar jau biškį geriau. Turėtų šią savaitę difūzorius sudėt. Tada kitą savaitę vyras spėtų lubas atgal susukt visur. Žodž, žingsnis pirmyn- du atgal 🤐

Priedas  Messenger_creation_E607C190-2642-49EB-9A31-07F9F84B0ADC.jpeg   182,45KB   0 Parsiųsta kartų

Čia bus mano vonia. Kada nors.

Priedas  Messenger_creation_13E6CF1A-D9E6-4D89-ACDF-259CB0C7AA96.jpeg   266,57KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma- dzin tas mezgimas, o kaip tu miegi ir prausies?

Mano nuotaikėlės tokios pošlykštės, tai nesinori čia vaidentis. Olaivos pynės buvo sutiktos abejingai, Kapseikos gaminukai šiek tiek džiaugsmingiau, bet trumpam.

Nemezgu, negaminu, vien valgau nesąmones ir gailiuosi savęs...

Atsakyti

Šią savaitę Emilis pas močiutę, nes atostogos. Tai miegam jo sofoj- lovoj. Glaudžiai 😅🫣 Dvigulė, bet vis tiek ne čiužinys.

O prausimuisi - yra vaikų dušas- wc, tai viskas ok. 

Mūsų vonia iki šiol buvo knygų ir statybinių medžiagų  sandėliukas. Tai iš dalies gerai, kad beveik viską atkraustė. Galėsiu gal jau gale mėnesio kviest plytelių meistrą iki galo viską suklijuot. 

Atsakyti