Kokia konferencija? Mes svarstėm ją kviesti į savo konferenciją per pažįstamą profesorių.
Kvieskit! Noriu ją pamatyti gyvai!
Gadget: https://2026.motivatedatwork.lt/. Pakvietimas ne nuo manęs priklauso ir neaišku, ar pavešim kaštus.
Olaiva - primink tą serialą, išsisaugosiu ilgiems žiemos vakarams. Kol kas tai savo žiūrimų per LRT nespėju pavyt, bet tam reikia poros savaitgalio dienų tik su mezginiu, tai neabojeuju, kad žiemop tas tikrai nutiks.
Tavo geistini mezginiai tokie visiškai olaiviški -suraizgyti, sofistikuoti. Aš su savo smegenim visai nepamegzčiau tokių vakare, man relakso reikia be didelio raštų sekimo. Ir šiaip - tiek daug pynių visai ne mano tema, ant savęs visokį minimalizmą labiau matau.
Šalia visų darbų prisidėjęs dar katino išžaidinimas, kad būtų visaip kaip stimuluojamas ir uždūkinamas prieš miegą, kad paryčiais neliptų galvom, negraužtų kojų ir nevartytų lempų
. Gerai, kad mūsų daug, tai pasidalinam šitą malonumą
.
Olaiva - nepradėsi iki Kalėdų? Pasidėsi šalia knygų, kurias Kalėdoms užsisakei? Kadangi knygas užsisakiau ir leidau sau pasižiūrėt vasarą, tai reikia sugalvot, ką iš vyro užsisakyt. Paprasčiau būtų čekis, bet jis visai mėgsta išrinkt, o po egle ne čekis, o apčiuopama dovana taigi smagiau. Nežinau, ko norėt realiai. Siūlų neleidžiu sau pirkti, kol nepasidariau to spalvų testo. Noriu nusipirkti, kas realiai tiktų. Aišku, kaimynė gundo važiuoti į Manosiūlus šio to pažiūrėti, ant kojinių siūlų gal ir sugriešyčiau...
Mano neseni pirkiniai, kuriuos norėsiu megzti yra šitie: https://www.ravelry....rary/socks-neko ir https://www.ravelry....yday-round-vest. Dabar pasižiūrėjau dar savo Ravelry biblioteką, tai kiek ten nemokamų arba laikinai buvusių nemokamų prisikrovus, ojoj, kada megzt ir KAM. Nors kai pasižiūrėjau spintą - megztukų yra, o kažkuo nauju pasirengt, pasipuošt į pirtį - taigi neturiu. pasirodo, mezgiau arba visokias smulkmes, arba ne sau...
Olaiva - nepradėsi iki Kalėdų? Pasidėsi šalia knygų, kurias Kalėdoms užsisakei? Kadangi knygas užsisakiau ir leidau sau pasižiūrėt vasarą, tai reikia sugalvot, ką iš vyro užsisakyt. Paprasčiau būtų čekis, bet jis visai mėgsta išrinkt, o po egle ne čekis, o apčiuopama dovana taigi smagiau. Nežinau, ko norėt realiai.
taip, turiu tokią dovanoms dėžutę, kurią papildau kažkuo kalėdoms. Net tos mezginių knygos nevarčiau, iš karto įsidėjau, penktadienį liemenei nusipirksiu levandinius siūlus, irgi su schema kartu pasidėsiu ton dėžutėn. Nu kaip voverė kokia velku į ją viską. Realiai man gruodį jau nereik rūpintis pirkiniais, labai be streso laukiu ![]()
Kokio dydžio ta dėžutė? Ta prasme, kad ten dedi ne tik sau dovanas? Aš tai spintose slapstau, tarp rūbų, paskui bėda, kad pamirštu. Šiemet dar nepradėjau galvoti ir labai nenoriu sukti galvos apie jokias dovanas... Tik sau
. Noriu siurblio-šluotos po egle, va, prisiminiau. Gal turit kuri ir galit rekomenduoti ar kokie pliusai-minusai tokių siurblių? galvoju, ar verta su plovimo funkcija žiūrėti, o gal parketui tokie netinka?
Kokio dydžio ta dėžutė? Ta prasme, kad ten dedi ne tik sau dovanas? Aš tai spintose slapstau, tarp rūbų, paskui bėda, kad pamirštu. Šiemet dar nepradėjau galvoti ir labai nenoriu sukti galvos apie jokias dovanas... Tik sau
. Noriu siurblio-šluotos po egle, va, prisiminiau. Gal turit kuri ir galit rekomenduoti ar kokie pliusai-minusai tokių siurblių? galvoju, ar verta su plovimo funkcija žiūrėti, o gal parketui tokie netinka?
taip, ten dedu sau,vaikam ir gyvūnams kalėdines dovanėles. Nu nėr ji didelė, spintoj paslepiama, maniškiai jau nesirausia
Siurblys šluota ir man būt gerai,mažiau lankstymosi, bet nelabai aš įpirksiu kokį padoresnį, nebent kokį noname iš Lidlo. Du metus apie šią Ikėjos lempą svajoju, nu kaip aš jos noriu....