Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mohhhhhherio!

Mano Iphonas turi atskirą diplomuotą nuomonę apie tai, ką aš turiu parašyti. Bet jis lb fajniai fotyjeeee ir yra paranojiškai saugus internetuje, tai dideli pliusai. Myyyygam atpratau nuo android, o juk tik metai, kaip darbas suteikė galimybę susipažint su iphonyčiu.

Aišku, darbas ir su mesendžeriu suteikė galimybę susipažint, right back before  kovidas.

Ir su Londonu.

Ir du paskutinius dalykus netgi dariau vienam darbe!

Mielai pagalvoju apie darbą, gi atostogos!

Megsiu!!!!!!!

Atsakyti

Jurgitak - sakai, reiks rinkt tą pūką? Prabangios lirštinės tokiu būdu verpiant, nežinau, ar man kantrybės tiek užtektų.Tiksliau, tai žinau :).

Atsakyti

Na reiks šiandien susirankioti mezginius pirtin jau baigtus ir pradėtukus, iš Temu kašmyrą atsivešiu parodyti :D ir kažkur pirties kepeliušą turėjau

Vakar jau neužmigau po darbo, megztelėjau

Vis dar nepavyksta pas reabilitologą užsiregistruoti. Niekaip nėr vietų. Lapkritį jau nebėr, gruodžiui po tris taloniukus tipo gyd duoda ir visus greit išdalina. Iki esveikatos jie nedaeina... Tas naujas būdas per skambučių centrą registruotis man nepatinka...

Atsakyti

Vilniuje pakliūt pas reabilitologą irgi vargo vakarienė. Reikia žinot, kurią dieną atsidaro registracija naujam mėnesiui, tada pult skambint, aišku niekas nekelia. Jau net neišrašinėja reabilitacijų kokie ortopedai, jei problemą reikia greičiau spręst, sako kol pakliūsit tai ir pasveiksit... Ir net draudimas nepadeda. Nes kas kad nueisi pas privatų reabolitologą, jis į valdiškas procedūras negali išrašyt arba jei ir gali tai toje pačioje eilėje paskui stovėsi. O privačios peocedūros brangios ir labai greitai ištirpsta draudimo pinigai.

Atsakyti