Man taip susiklostė, kad santykių darbą su savo Makalai dirbu.
Sakyčiau, kad augam abi. Su vyrais man augti nesigavo.
Tos peri… aš net nežinojau, kad tokia egzistuoja. Man gydytoja pasakė, kad nieko keisto, juk jau 40+, tipo ko tu nori, čia normalu. Matyt, mano kūnas susigalvojo, kad fabriko veiklą reikia planuoti uždaryti. Kas durniausia, ciklas tai geras, bet hormonai išprotėjo. Turiu vieną pažįstamą natūralistę, tai rekomendavo fitoterapijos laboratorijos papildus. Prieš tai kokius metus gėriau Mastodynon, bet sako, kad akivaizdžiai man jau nebeveikia.
Gydytoją savo norėčiau pakeisti, bet nerandu į ką. Buvau pakeitus į kitą, tipo geresnę, bet ji prastoj klinikoj buvo, kur visa kita mane nervavo ir buvo neįmanoma pas ją užsiregistruoti, nes amžinai eilės. Dabartinės mano gydytojos nauda, kad biuletenius išrašo kai reikia ir vaistų nuo migrenos receptus. Jau pasidaviau šitoj vietoj.
Kopūstų raugt nemoku… Bet perku ir valgau dažnai.
Dėkui už komplimentus.
Jau pripratau, kad daug kas mane jaunesne laiko. Kaip jaunystėj visi galvojo, kad vyresnė, nes labai brandi ir rimta.
Iš mezginių temos pirtinio blizgio rankovių jau mažai liko. Atsilaisvinus virbalams imsiuos ankstukų mažučių liemenių.