Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Buvo gi kažkokia su snapeliu ir raištukais klaidžiojanti, žmonės sakė, kad patogi? Toli aš nuo lėliukų, tai nieko konkretaus nepasakysiu.

Atsakyti

Man atrodo, Restar reiktų mažiau sukt galvą apie tuos spalvų tikimus/netikimus  :B

ar čia toks netiesioginis savęs atkalbinėjimas nuo siūlų apsipirkimo :D 

Megztukas neblogas, bet ne iki seilėjimosi :B 

Liniukos "uždarbis" vau. Net ir vertinant savikainą.

Mano mezgimas tai labiau reabilitacinis/meditacinis. Arba kaip viena influencerė vadina-higieninis :D​ 

Atsakyti

Labas, 

Liniuka, va šita kepurytė labai populiari kūdikiams buvo:

https://www.siulupal...y-drops-design/

Yra ten aprašymas.

Gyvenu kažkokiam kitam gyvenime.. Vis dar bandau susivokt, kaip čia kas einasi man  :rolleyes: 

Atsakyti

Oi Limit ačiū, šita man atrodo labai tiks :4u: 

Man irgi paskutiniu metu kažkokios egzistencinės mintys kankina, darbas nebedžiugina, mažvaikiai vieni aplink :B Bet ir kitur išėjus greičiausia kitaip nebus. O ir atlyginimas čia jau atitinkamas. Nu bet gal čia pilnaties, gruodžio ir pms nuotaikos :D Reikia mažų tikslų, tai dabar pvz. labai laukiu atostogų. Dvi savaitės gal atpalaiduos spazmus :D 

Atsakyti

O joooo. Darbai..... nedžiugina. Bet Kauno mastu suprantu, kad esu totali pencinyyyykė apie pokyčius galvot. Nes kaip Liniuka sako - mažvaikiai valdo. 

Atsakyti

Man atrodo, Restar reiktų mažiau sukt galvą apie tuos spalvų tikimus/netikimus  :B

ar čia toks netiesioginis savęs atkalbinėjimas nuo siūlų apsipirkimo :D

O man atrodo ne :D. Nežinau, kaip jums pasakyt, bet aš realiai baisiai nekenčiu apsipirkinėt, įėjusi į parduotuvę, noriu tuoj pat išeit. Jeigu žinočiau, bent į kurią pusę eit, atėjus, jau būtų bent mažumėlę lengviau. tas pats ir su Zalando - atsidarau ir uždarau. Tiek daug visko, o ko norėt? Norėčiau kokio paprasto plono megztuko trikampiu kaklu. Bet kokios spalvos?

Siūlus pirkti tai mėgstu, bet visiškas liūdesys, nes nebežinau, ko noriu, kas patinka. Spalvų prasme. Net jau nežiūrint į tikimą.  

Egzistencinių minčių šiuo metu stengiuosi nevarinėt, užtenka gyvenimo problemų ir be to :). Šiandien į sportą važiavau gal 25 min, kai realiai 7 min kelio. Vėlavau 15 min gal. pati tai būčiau sukusis atgal, jeigu ne atkakli kaimynė, kurią vežiau :). Ir gerai, kad bent kiek pasportavau.

Limit - pasigedau tavęs. Kokiuose tu verpetuose sukiesi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 18:31

Aš paskutiniu metu irgi nelabai mėgstu parduotuves. Bet. Kai sugalvoju, ko man reikia-daikto, ne spalvos. Tai tikslingai stengiuos matyt tik tuos daiktus, kitų nekilnodama. Ir kai matau tik daiktą, tada ir sprendžiu-noriu šitos spalvos ar ne. Ne ar tinka, bet ar noriu. T.y. ar mano akis džiugina, ar verčia nusukt. Jei džiugina, tada mintyse aprengiu save paderinant su tuo, ką turiu. Ir vėl-jei vaizdinys patinka, tada nešuos matuotis. Tas filtras smegenyse sutaupo ir laiko ir nervų.

Kaip sugalvoju, ko noriu? Dažniausiai iš aplinkos. Kažką pamatau apsirengus, kažką telefone priskrūlinu, kažką gal sunešioju. O kažką išaugu :D pvz puspaltį. Jo paieškos sunkiai sekėsi, niekaip neradau savo vaizdinio, jau nuo pavasario, bet ir lyg ir pavyko.

O kažkas gaunas netyčia. Pvz džinsiukai už 25 eurus :D  kroviau į krepšį puspaltį tam zalando, akys užkliuvo už džinsų, neblogai atrodė ant manekenės,  įmečiau kartu ir rezultate puspaltis keliauja atgal, o džinsai labai neblogi. Fasonas toks neįprastas- barell vadinas. Platūs, bet į galus pasiaurinti. Labai smagūs, gerai juose jaučiuosi. O puspaltį netyčia paauglių pardėj stradivarius radau :D 

Sukamės žodžiu kaip mokam ir kiek ištveriam :D  aš maisto pardėj realiai daugiau laiko praleidžiu nei aprangos

Atsakyti

Stradivarius - puiki parda!

Mėgstu matuotis, derinti ir reikštis.

Važiuoju baltų velvetlių!

Atsakyti