Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

niuma, labai graži spalva, beveik kaip mano karoliukų, bus gražus lašinys ;) tikrai bus nešalta su tokiu mezginiu

vakar planuoto kamuoliuko į Nojaus megztuką nesumezgiau, nes nuotraukas redagavau. O šiandien planuoju nubrūžinti moherinuką ir šokių repeticija, rūbus duos koncertui

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: [b!]Vakar[/b!], 10:33

Niuma, dailumėlis! O nesi tu karšta motera? Nebus tau nuo dviejų gijų moheros per karšta?

Man svarbu ant kaklo nelipa. Pasidariau apvalų, tikiuosi viskas bus gerai.

Ką aš žinau dėl šilumos. Net negalvojau, nes iš dvigubo nemezgus.

Tik - šita spalva labai švelni, ypač palyginus su žalsvu blizgiu, su žvyneliais. Tai tikiuosi, nei sukaisiu, nei erzins. 

Atsakyti

psio, mirė mano skalbiankė :( jau buvo įtarimas, kad jai artėja galas, bet šiandien jau galutinai. Tai knisu kitos,per viršų tik pakraunama telpa, o jos brangesnės...ir kaip su pajungimu reiks daryti. nu toks lengvas stresiukas man šiandien...

Atsakyti

Oi, šiaip kaip faina turėti būrelį ♥ - šokti, dainuoti. Pasikartojantis išėjimas iš namų, naujos pažintys, nauji išmokimai, apskritai be galo teigiamai veikiačios viską - ir kūną, ir sielą veiklos. Aš nei vienur, nei  kitur nelabai tinkama. Šokti tai ir nenoriu, o dainuoti norėčiau, bet dukra sakė, kad geriau nedainuočiau :D. Man jau ir sportas būrelis, bet paskutinės 2 savaitės beliko... 

Atsakyti

Olaiva  :4u: . Kai pirmą savo skalbiankę pirkom, tai atvežęs meistrelis ir prijungė mums. Bet jis toks įdomus veikėjas, kažkaip pats prekiaudavo, daug ką mes iš jo esam susipirkę. Būtum Vilniuje, tai pasiūlyčiau savo vyro paslaugas prijungti. Gal turi kokių draugų/bendradarbių, kur galėtų padėti?  Vyras jau apsilankė pas sūnų, susižiūrėjo vietą, kur gali pastatyti/prijungti, tai bus mūsų kalėdinė dovana jaunimui skalbyklė su džiovykle 2 viename. Reikia tik išrinkti. Rodžiau Kerpenos modelį vyrui, bet palieku jam susižiūrėt išmatavimus ir kitus parametrus.

Niuma, primink, koks moheris?

Atsakyti

Dvigubas moheris netoks jau ir lašinys jei ką.

Pas mus šiandien gerų darbų aukcione pardaviau dviejų kepurių numezgimą, kuris į Kaukėno fondą atnešė 250 eur. Megsiu prasmingai :)​ 

Atsakyti

Vau, kaip prabangiai chebra kepurės tavo vertina ♥. Nusipirkau aš dar vieną kepurės aprašymą vakar... kada megsiu ir kam - nežinau... Bet įdomesnė pasirodė. Ir tą raštą norėjau pažiūrėt, gal kur kitur pritaikyt, tai va...

Mano šalikiukas -- prabangus paprastuolis: https://www.ravelry....star/scarf-no-4

Atsakyti

koks grožYs  :angel_not:  :angel_not: 

Notebook_Mono_Sweater_11_medium2.png?web

Notebook_Mono_Sweater_4_medium2.png?webp

Atsakyti

Aha, aš šitą vakar nusižiūrėjau beveik iki pirkimo, bet susilaikiau. Ns nemegzu tiek, kiek perku  :oh: . Ir spalva labai graži, bet nežinau, ar tinka... Realiai tai nėra čia jokio kosmposo, galima susikaičiuoti, bet kai norisi megzti negalvojant ir nerizikuojant, tai patogiau iš gatavo...

Atsakyti

būč pirkus, bet žiūriu ravelry neleidžia, reikia per jų psl

man ir ta mėtinė spalva, ir viskas jame tobula  :wub:​ 

Atsakyti

Restar, dropsų šilkmoheris.

Atsakyti

Vau, kaip prabangiai chebra kepurės tavo vertina ♥

Pas mus gi įmonė dvigubina visus pirkinius :) 

Gal turit kokį leliuko kepurės pasiteisinusį modeliuką? Noriu numegzti savo trenerio leliui dovanėlę.

Atsakyti