Aš tai taisyklių žmogus, jei parašyta laikytis tylos, tai ir laikytis visi turi
Ir jei net neparašyta, turi susiprast ir gerbt aplinkinių ramybę. Kaip mane nervuoja kabineto kolegos, kurie tingi subines pakelt ir išeit garsiai ir daug per meetus kalbėt į tam skirtus kambarius
Vienas kalba, o visas kabinetas nori nenori dalyvauja jo susirinkime
Ir ne, ausinės nėra išeitis. Jei nebūtų variantų - tada taip. Jau n kartų esu prašius, tada gaunu atgal
Bet čia ne mano komanda, maniškės gerai išauklėtos
Aš tai taisyklių žmogus, jei parašyta laikytis tylos, tai ir laikytis visi turi
Ir jei net neparašyta, turi susiprast ir gerbt aplinkinių ramybę. Kaip mane nervuoja kabineto kolegos, kurie tingi subines pakelt ir išeit garsiai ir daug per meetus kalbėt į tam skirtus kambarius
Ir ne, ausinės nėra išeitis. Jei nebūtų variantų - tada taip. Jau n kartų esu prašius, tada gaunu atgal
pas mus kluone, kur 15 bobiesų sėdi, tai patikėk, ir meetingai nuotoliu su pasiginčijimais, ir asmeniniai pokalbiai telefonu darbo vietoje, ir darbiniai reikalai telefonu su gamyba tvarkomi. Nu avilių avilys. o jei kas išeina į vienintelę laisvą erdvę kokiam susirinkimui, tai mes tada liekam be pietų, nes viskas vyksta virtuvėlėje. Dzieve dzieve, kaip aš noriu bėgt iš čia...
Aš tai taisyklių žmogus, jei parašyta laikytis tylos, tai ir laikytis visi turiIr jei net neparašyta, turi susiprast ir gerbt aplinkinių ramybę. Kaip mane nervuoja kabineto kolegos, kurie tingi subines pakelt ir išeit garsiai ir daug per meetus kalbėt į tam skirtus kambarius
va čia labai pritariu!
Pas mus vienam biure kur vien open space, kartais su pasitarimų kambariais sudėtinga, bet einu ir pagyvenu kitam aukšte, susitikimų su klietais salytėse. Neturiu iliuzijų, kad kalbu tyliai (o jau ypač su ausinėmis).
pas mus kluone, kur 15 bobiesų sėdi, tai patikėk, ir meetingai nuotoliu su pasiginčijimais, ir asmeniniai pokalbiai telefonu darbo vietoje, ir darbiniai reikalai telefonu su gamyba tvarkomi. Nu avilių avilys. o jei kas išeina į vienintelę laisvą erdvę kokiam susirinkimui, tai mes tada liekam be pietų, nes viskas vyksta virtuvėlėje. Dzieve dzieve, kaip aš noriu bėgt iš čia...
uojietau
linkiu norus versti veiksmais
Sveikos. Pradėjau ryte rašyt žinutę, kad bandau atsibust, neišsiunčiau. Ištryniau, nes jau atsibudau. Bet mažiausiai, ko noriu, tai prie kompo sėdėt. Su atidarytom durim į balkoną, nes Teo išėjęs į savo tarnybą - sėdėti prie balkono lango ir žiūrėti į lesyklėlę. Kartais parbėga. Šaltoka man, o jai su tokiais kailiniais, tai dzin. Bet tuo metu, kai sėdi ten, tai nelipa ant stalo, po kompu ir pan. , tai kenčiu.
Open space ofise dirbau nelabai ilgai ir tik su dar 4 fainais kolegom. Šiais laikais čia būtų beveik prabangus toks kabinetas, kaip suprantu
. Bet vadinom jį tvartu, nes buvo didžiausias. Seniai žinomas faktas, kad žmonėms nieko iš to gero ir geresnio bendradarbiavimo argumentas čia tik priedanga, nes yra lygiai atvirkščiai, bet verslui efektyviau taip.
Olaiva, linkiu tau darbo, kur jaustumeisi geriau.
Aš jau n metų dirbu 9viečiam kabinete. Kartais būna, susirenka ir visi 9. Avilys.
Bet man ausinės padeda
Dar turėjom už durų "būdelę" bet ją perkėlė, tai dabar tyngi visi vaikščiot
Būna, kad vienu metu kokie trys skirtingi posėdžiai vyksta
Šiandien pvz iki pietų buvo visiškas nesusikaupimas, žmoniškai nepadariau jokio darbo
nors esam tik 4. Kažkokie reikalai visiems. Bet va, pasportuosiu per piet, susikoncentruosiu ir užbaigsiu, kas priklauso
O vat asmeninių reikalų tai nieks nemėgsta spręsti garsiai kabinete. Nu kam čia ta info pletkams
praktiškai visada jie sprendžiami už durų
Restar, man reik mokslinio pagrindimo. Nes nu jiooo, naujas pastatas suplanuotas vien openspeisajjjj. Analitikams, kuriems arba susikaupimo reikia arba mūruose sėdi.
Mūrai tai mytai
Gadget, neabejoju, kad sugebėsi susirasti, jeigu reikia. Aš HBR kažkada seniau esu skaičiusi.
Robust scientific evidence suggests that typical open-plan offices can be less suitable for many people, especially regarding concentration, privacy, stress, and overall satisfaction. These effects are general trends seen across multiple studies; however, specific outcomes can vary depending on design quality, job type, and individual preferences.
Mes buvom 9. Likom 7. Dėl nuotolinių pasiskirstymo dažniausiai būnam 4-5. Bet kai kalbam lietviškai, rusiškai, lenkiškai, angliškai, tai nemenkas triukšmas. Nors didžiausias - iš už atviros sienos garsiakalbio greitakalbio kolegino, kuris visada su ausinėm ir kalba nonstop 🤐
Link Šilalės nenormalus rūkas buvo. Pavargau vairuot.
Vilniuj irgi rūkas.
Buvau pasimatyme su Pranu
Gerai, kad nimezilio turiu
Kas tas Pranas? ![]()
Protezistas