2 žmonės išvaro iš namų, 3 atvaro. Vienas jau pora valandų tupi. Aš tiesiog noriu pabūt viena....Vietoj tylaus ramaus pamezgimo - picos vakarėlis laukia... Ai, bet vis tiek megsiu pavalgius. Bėda, kad tie +3 dar ir nakvos ir neaišku, kada išvarys... Pernai tas 1 gal 3 ar 4 naktis neišsijraustė...
Palangoj nuo ryto saulė ir be vėjo. Pasivaikščiojom pajūry ryte. Nuostabu 🥰
Eisim iki tilto fejerverkų žiūrėt.
Ilgiiiiii Palangoj fejerverkai 😇
Su naujais, senos draugės!
Tinginiaujat? ![]()
Tiesa, nepasidžaugiau- prieš kelias dienas ir aš jau lovą gavau 🥰 Na ji buvo nuo vasaros, salone, tik nesurinkta. Pagaliau ne vien ant čiužinio miegu. Bet kooookia aukšta gavos. Juokiuosi, kad reikės užšokt. Atsisėdus paprastai, kojom žemės nesiekiu.
Ir mūsų vonią išklijavo, ir lubas nudažė 🥰🥰 grooooožis. Belieka vonios slaukt po švenčių.
O per Naujus- mezgiau:
Messenger_creation_B517BCBD-91CE-476B-B271-8965A44DD38A.jpeg 155,29KB
0 Parsiųsta kartų
Messenger_creation_E1AB53C1-E549-4302-A94C-275DBAC755D7.jpeg 262,6KB
0 Parsiųsta kartų
Su Naujais!
Mano nauji prasidėjo naujais įgūdžiais. Išmokau žaisti pokerį
Ir visai netinginiauju, o jau kokį sprindį rankovės numezgiau ir kepurės mėginuką.
O mezgančios sektoje panašu belikom trys
Kitos nieko nenumezgė per 2025
Niuma, nu kaip smagu taip po gabaliuką namus lipdyt
Labas, su naujais. Pagaliau išsiritau iš lovos, nors anksčiausiai nuėjau gult, nesulaukus 1. Bet anksčiausiai ir kėliausi, daugiausiai trypinėjau. Nauji metai atėjo netikėtai, tiesiogiai, nustebau pamačius, kad liko 3 min. Ir nepamezgiau nei akelės
. Užtat šiandien sakiau, kad ničnieko nedarysiu valgyt. Tai gal ir pamegsiu, jeigu nemiegosiu. Jaunimo, neskaitant gauruoto mažiulii, tik 1 vnt turim namie, tai taip tylu ramu.
Labas naujųjų rytą
Čia akmuo į mano daržą, dėl tų mezginių... bet nesugebėjau surinkti savo kuklaus darbo, arba nefotkinau, arba... nemezgiau
Bet šiaip tingėjau
tas telefonas tiesiog užkniso
nebenoriu jame sėdėt. Atima visą laiką ir protą. Tai va toks naujametinis palinkėjimas sau-atsikratyt tos priklausomybės.
dar vakar aplankiau centrinę eglę
o vakare tiesiog mezgiau su filmais. Tobula. Rozmarinas turi tiek mezgamų akių rate
kad labai tikiuosi, jog neteks visus metus megzti, kaip kad tas per kalėdas užbaigtas kardiganas. Tai šiuo metu esu užbaigusi trumpintas kaklo eiles tik.
O jei prisimenant praeitų metų mezginius, tai pamenu tik tris megztukus ir vieną šaliką..ai, keturis su Čiurlioniu. Iš esmės net nefotkinti žmoniškai
Katuk, šiandien puikus apšvietimas fotkinimui
Verdu raugintų kopūstų sriubą, kvepia visi namai. Ir šalia linų sėmenų užsipyliau. Neatleidžia skrandis dviejų vakar išgertų taurių vyno
Bet kaip seniai jau nebuvo tokio gražaus žiemiško oro per naujus
Pavalgysim sriubos ir eisim pasivaikščiot.
Mano kolegė, kad pasimažinti skrolinimo laiką tiesiog išsitrynė visus soc. tinklus. Ir vietoj to pradėjo megzt
Gera mintis-išsitrinti.
Metų nusivylimas: užsukom vakar grįždami į Promo, kad ikrų nusipirkt. Ilgiausia eilė atstovėta ir vyriškis prieš mane paėmė paskutinius
O, Liniuka, mezganti kolegė atsirado? Gal tu su 12-okais naujaką šventei?
Vienas jau grįžo, sakė, kad pokerį žaidė.
Mane irgi telefonas valdo. Ieškosiu būdo pasimažint/pasitrumpintll laiką jame.
Katuk, kokios spalvos tavo rozmarinas bus?
Niumos ne tik mezginys greit juda, bet jr namai, smagu
. Ripsiukas irgi su jum keliauja
.
Nuo vienos priklausomybės prie kitos? ![]()
Aš vakar labai džiaugiaus, kad atsivežiau pėdkelnes su kailiuku ir pašiltintas audimo kelnes. Nes nuo ryto iki grįžimo nuo tilto - beveik 18 tūkst žingsniukų susidarė. Naktį jutiminę temperatūrą rodė -15, bet visai nesijautė, nes vėjo nebuvo.
Dabar - sninga