Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, ar pas tave tik sėdėt audite reikia? :)

Prasiėjau iki centro ir atgal, nei pusiaukelės nenuėjus jau nusiėmiau pirštines, o grįžus nusirenginėt neatsidarius laiptinės durų pradėjau - karšta  :lol: .

Gerai tas fizinis nuovargis, nes jau pradėjau jausti, kad nebevaldau situacijos, kiek visko krenta ir kaip ima pyktis ant visko. Tai dabar galiu pradėt vėl iš naujo su Sizifo darbais :).

Kokia Vilnėlė graži - vietom visiškai užšalusi  - vanduo tik po ledu, kitur labai įdomios properšos.

Priedas  7f765b8d-17d1-4cbd-83ba-664ed63b9ee3.jpg   355,59KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šiandien ramiai sėdžiu :) Audituoja mud lėta auditorė remote, pasakoja kiti, o aš tik ekstra pagalba, kurios beveik ir nereikia. Tai va ir grožiuosi apylinkėm per langą :D​ 

Atsakyti

A, toks tai super auditas  :wub: . Megzt negali vis tiek, bet pasigrožėt galima. Nes šiaip, įtariu, kad nelabai turi kada, kai dirbt reikia. 

Atsakyti

Sėdžiu nuobodžiame audite ir grožiuosi vaizdu pro langą :wub:

attachicon.gifScreenshot_20260121_110328_Gallery.jpg

Pasakiškai dailus tavo pakraštys 😍

Ryte važiavau taksi. Vakar kolega susirinko. Tai Nesušalau :)

Olaiva, irgi išsitraukiau skandinaviškos vilnos skarą ;) ir Lindexe tokį kailinį shopperį įgalinau ;) PS kuom dirbi? Mano vieni Klaipėdoje statybininkai protingų žmonių ieško.

Atsakyti

Žiema yra itin graži, ypač šiemetinė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Šiandien[/b!], 13:57

Aš labai džiaugiuosi, gavusi progą paatostogauti tokią gražią žiemą! Kai matau ne kompo ekraną, o žibančias pusnis, apsnigtas egles, gyvūnų pėdutes baltam patale :wub: 

Ir jo-kaime gražiau nei mieste :D 

Tik vat fiksuot tą grožį kažkaip nesugalvoju :oh:​ 

Gal biškį tą jausmą gadina plačios giminės susitikimas mano trioboj :D  bet ai- išgyvensiu kažkaip :rolleyes: 

Atsakyti

Mano kaime (kieme) irgi gražu :wub:

Priedas  Screenshot_20260121_174745_Gallery.jpg   179,41KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pasakiškai dailus tavo pakraštys 😍 Ryte važiavau taksi. Vakar kolega susirinko. Tai Nesušalau :) Olaiva, irgi išsitraukiau skandinaviškos vilnos skarą ;) ir Lindexe tokį kailinį shopperį įgalinau ;) PS kuom dirbi? Mano vieni Klaipėdoje statybininkai protingų žmonių ieško.

Uoj, Klaipėda tolokokai ;)

Atsakyti

Niu, Lietuvoj!

Atsakyti

Niu, Lietuvoj!

Na kasdien po 4 val kely jau būtų šis bei tas :)

Atsakyti

Visai neseniai į M1 ryte skambino moteriškė, kuri kasdien pirmyn atgal iš Marijampolės į Vilnių darban/namo varo. 

Negalėčiau tiek aukotis dėl darbo.

Atsakyti

Visai neseniai į M1 ryte skambino moteriškė, kuri kasdien pirmyn atgal iš Marijampolės į Vilnių darban/namo varo. 

Negalėčiau tiek aukotis dėl darbo.

Na tikrai jau auka. Šitiek laiko. Dar šviesiu sezonu pakenčiama, nu bet tamsiuoju...naktim už vairo...laikas-pinigai

Atsakyti