Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar :4u:  Po procedūros nebesikartos?

Bišk juokas ima po kelių postų :D 

Olaiva, o žinai diagnozę? Aš ryt kaip tik einu pas chirurgą susitart dėl antros rankos operacijos. Nėr ko lygint prieš ir po. Aišku teks savaitę be dešinės pagyvent, bet užtat po to miegosiu ir vairuosiu be skruzdėlių.

Atsakyti

Restar :4u:  Po procedūros nebesikartos? Bišk juokas ima po kelių postų :D  Olaiva, o žinai diagnozę? Aš ryt kaip tik einu pas chirurgą susitart dėl antros rankos operacijos. Nėr ko lygint prieš ir po. Aišku teks savaitę be dešinės pagyvent, bet užtat po to miegosiu ir vairuosiu be skruzdėlių.

Tunelinio riešo sindromo nėra,tyrė. Po pamezgimo, ypač nėrimo ar siuvimo adata būna naktį iki alkūnės nutirpsta. Labai pabudus būna ne koks jausmas...

Restar  :4u:  esu gyvenime vieną ekstra abraziją turėjusi, nemalonu, vis bijai, ar nesikartos. Laimei, kad šiuo atveju pas mus medicina yra lengvai pasiekiama, nes antraip gali liūdnai baigtis.

Pamenu ne į temą, bet apie medicinos galimybes pas mus, kaip Luknę po 2 vėmimų mažą vežiau leisgyvę į ligoninę ir gavau bart, kad šitas vaikas po 1 turi būt ajungtas po lašelinėm. Gyd buvo grįžęs iš misijos Afrikoje, kur nėra 1€ vaikui lašelinei,tiesiog nėra...

Atsakyti

Darė elektroneuromiografiją? Dar alkūnėje gali būti užspaustas nervas. Bet tas labai aiškiai nustatomas - tirpsta mažasis ir bevardis pirštai ir kyla į viršų. Tą bėdą irgi turiu, bet mažiau vargina. 

Atsakyti

Darė elektroneuromiografiją? Dar alkūnėje gali būti užspaustas nervas. Bet tas labai aiškiai nustatomas - tirpsta mažasis ir bevardis pirštai ir kyla į viršų. Tą bėdą irgi turiu, bet mažiau vargina. 
Kažką klijavo, buvo impulsai, skruzdėliukai,tarsi badė. Bet nieko nedūrė. Tada pasiūlė stuburą tirtis, nes man kai nutirpsta ranka, tai vidurinis pirštas kaip pagalys būna, jį net sutraukia, nutirpsta,jis labiausiai reaguoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: [b!]Vakar[/b!], 21:03

Užuojautų tai man nereikia, kaip tik džiaugiuosi, kad šįkart radau geresnį sprendimą. Jau tikėjausi, kad pereinu į ramybės laikotarpį, 2 mėn buvo ramu. Bet kai vakar prasidėjo, jau nerimavau, kad bus šįkart vėl blogai. Po nakties, supratau greit, kad tikrai ...

Kartosis, nesikartos, kas ten žino, svarbiausia - kokie rezultatai pareis po 2 sav. Nereali sesutė - daug dėmesingiau viską susakė nei gydytoja, nors ir ta gera - kolegė privačiai Northway pas ją eina. Jei Santarose pernai 3 val prasitrynus paleido, tai Vilniaus gimdymo namuose maloniai priėmė ir nuo atvažiavimo iki procedūros užtrukau tik tiek, kol paėmė kraują, persirengiau ir dokumentus užsipildėm.. Vėl taip patiko narkozė, nenorėjau pabust :). Bevažiuojant namo... nusprendžiau nuvaryt į "Katarsis" koncertą :). Dukterėčiai bilietą dovanojau Kalėdoms, kad turėčiau su kuo nueit. Neatrado ji draugų, su kuo nueit vietoj manęs,  mano vaikai atsisakė, per Fb niekas neatsirado... Labai džiaugiuosi, kad nuvariau. Vietos sėdimos, į wc nebereikia kas 15 min eit, pasimėgavau iš širdies :). Patinka man tas jaunimas, grįžtu su jais į savo 15-16 metų melancholijas ir meilę rokui. 

Atsakyti