Užuojautų tai man nereikia, kaip tik džiaugiuosi, kad šįkart radau geresnį sprendimą. Jau tikėjausi, kad pereinu į ramybės laikotarpį, 2 mėn buvo ramu. Bet kai vakar prasidėjo, jau nerimavau, kad bus šįkart vėl blogai. Po nakties, supratau greit, kad tikrai ...
Kartosis, nesikartos, kas ten žino, svarbiausia - kokie rezultatai pareis po 2 sav. Nereali sesutė - daug dėmesingiau viską susakė nei gydytoja, nors ir ta gera - kolegė privačiai Northway pas ją eina. Jei Santarose pernai 3 val prasitrynus paleido, tai Vilniaus gimdymo namuose maloniai priėmė ir nuo atvažiavimo iki procedūros užtrukau tik tiek, kol paėmė kraują, persirengiau ir dokumentus užsipildėm.. Vėl taip patiko narkozė, nenorėjau pabust
. Bevažiuojant namo... nusprendžiau nuvaryt į "Katarsis" koncertą
. Dukterėčiai bilietą dovanojau Kalėdoms, kad turėčiau su kuo nueit. Neatrado ji draugų, su kuo nueit vietoj manęs, mano vaikai atsisakė, per Fb niekas neatsirado... Labai džiaugiuosi, kad nuvariau. Vietos sėdimos, į wc nebereikia kas 15 min eit, pasimėgavau iš širdies
. Patinka man tas jaunimas, grįžtu su jais į savo 15-16 metų melancholijas ir meilę rokui.