Niuma, puiki vonia! Su buduaro atmosfera 😍
Niuma - čia ne ilgai
, mano akim, nepaisant visų trukdžių, jūs tikrai šauniai judat ir tvarkotės. Mes kėdes 8 metus rinkomės
. Priešokiais susikaupdavom, aplėkdavom žinomas baldų pardes, nerasdavom, kas patiktų ir ... iki kito karto, kai tam pribręsdavom. Buvo senų anytos taburečių, sena kėdė iš mano tėvų namų
. Paskui kažkur internete radau, iš kažkokio sandėlio parsivežėm - nervinausi, kad realiai per tamsios mūsų namuose. Bet, ilgainiui apsipratom - ir jos pašviesėjo, ir grindys/stalas patamsėjo, dabar viskas dera, tik... jau apsidaužę kažkiek, bet funkciją atlieka
.
Kokia šviesi diena šiandien
, realiai et akyse šviesiau, palyginus, kokios sunkios visom prasmėm buvo prieš tai 4 dienos. Eiliį sykį įsitikinau, kad naujų dalykų kūrimas, galimybė parodyti savo ekspertiškumą man kelia pasitenkinimą ir padeda atgauti jėgas, o ne visokie administravimai ir paprasti smulkūs dalykai, kurių tiek daug ir juos tiesiog privaloma padaryti. na, ir susitikimai su žmonėm, pasisėmimas energijos iš to, kai matai prasmę savo veikloje.
Vyrs sako, kad ant laido ip100. Tai turi laikyt ilgai
tokio nebūna ;)
didžiausias, kiek pamenu, IP67, kai pačiam duše apšvietimas, IP65 virš vonios bliūdo 2 metrai, po to dar IP44, šitie dažniausi būna, didžiausias jų pasirinkimas, tiesiog atsparūs drėgmei. Na, benaudojant pajusit, jei trumpins, mirksės ar užges, nes iš jų gražaus vaizdelio man į vonios šviestuvus visiškai nepanašu. Bet tokie man gražu, kai stiklas tokios spalvos
Nu 6,5 kv tai gal nelabai didelė vonia
Noriu pareklamuoti, kokį gerą darbą galit padaryti
VU renka Biobanką, sunkiai jiems sekasi kaupti mėginius, pritraukti žmones. Pas mus šiandien darbe buvo su paskaita, kas tai yra ir kam reikia, ir mėginį (40 ml kraujo) daviau. Bet galima ir pas juos užsukti, mielai paims. Arba pas save į įmonę pasikviesti, jei būtų didesnis susidomėjimas.
Nu 6,5 kv tai gal nelabai didelė vonia
Noriu pareklamuoti, kokį gerą darbą galit padaryti
VU renka Biobanką, sunkiai jiems sekasi kaupti mėginius, pritraukti žmones. Pas mus šiandien darbe buvo su paskaita, kas tai yra ir kam reikia, ir mėginį (40 ml kraujo) daviau. Bet galima ir pas juos užsukti, mielai paims. Arba pas save į įmonę pasikviesti, jei būtų didesnis susidomėjimas.
O kaip įdomiai!
Man atrodo didoka
gal kad turim dvi atskiras wc patalpas vieno aukšto name. Nei skalbimo mašinos, nei džiovyklės čia nebus. Toks labiau mūsų miegamojo pratęsmas, nes įėjimas tik iš mūsų kambario. Taip norėjom. Dar minkštasuolį planuojam prie lango. Vakar AlanDeko palmę pamatė. Sako tokią imam. Sakau, gal tiek to. Kitokią kompoziciją pasidarysim.
Nu biškį nesmagiai pasijaučiau po pietų. Tempa apie 37. Rekia tikėtis - neįsisirgsiu. Kažkoks de javu su ta pačia pirtim.
Vilius šiandien bandomąjį lietuvių rašė. Restar, taviškiai turbūt vakar?
Niuma - vienas rašė vakar, kitas kovo gale sakė, kad rašys. Aš jau nebesugebu nei sekt mokyklinių reikalų, nei dėl jų jaudintis. Kažkaip natūraliai įvyko paleidimas, ko sąmoningai gal nebūčiau sugebėjus padaryt.
Dukra vakar su temperatūra 37.3 grįžo skaudančia galva, galvojau, kad norės likti šiandien namie, bet sakė, kad reikia kažko į mokyklą, tai tik dabar grįžo. Irgi tikiuosi, kad neįsisirgs.
Parėjo mane šilkinės skarelės, kažkokia medžiaga ne tokia, kaip iš praeitų pirkimų, ankstesnės atrodo, kaip tikro šilko, šitos kažkokios įtartinos.
Tai aš irgi tik vakar ar užvakar sužinojau, kad rašo, nes sirgo, namie buvo nuo pirmadienio. Neturėjau laiko, kada jaudintis ![]()