Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Go9 jau yra reformerių klasė.

Laba diena

Atsakyti

Eik tu, toli iki to devinto taško :D 

palauksim vietinio :rolleyes:​ 

Atsakyti

Oooch, kaip ta paturbinta pilnatis jaučiasi darbe. Galva jau ištinus nuo problemų sprendimų, o dar tik rytas. Jaučiuosi kažkoks laidininkas skirtingų skyrių... Ir visur viskas ne taip. 

Atsakyti

Gympliusas atsidarys Europoj. Kažkada. :D  Ir jis turės reformerius pilateso. Jau mes su kolege planą sukurpę, jei nenukels kažkur toli (gi nuo kovo kraustysimės savarankiškai), sumiksuot. Nes Pi turim kartinį/metinį abonementą, t.y. metams 48 kartai išpirkti, o čia būtų mėnesinis, bet neribotas. 

Tai kažin ar tau lokacija patogi.... kamščių atžvilgiu.

Dar nežinai, kur kraustysitės? 

Aš labai norėčiau pietų metu sportuoti. Tai kamščių gal pakenčiamai tuo metu ir grįžus mašinai vietų prie namo lieka :). be to - man 6G gana patogiai iki netoli atveža.  Tik aš nejaukiai tokiuose masiniuose klubuose jausčiausi turbūt. Nesu buvusi - iš anksto įsivaizduoju ir bijau :). Bet labiau noriu, tai gal įsidrąsinčiau.KOl kas dar žiemos miegu pamiegosiu :). Beje, šiadien labai gerai įsikišua ausų kamštukus, tai miegojau tobulai beveik 7 val, neisyk nepabudus  :wub: .

Ar sugalvoję jau ką vešitės iš maisto į pirtį? Aš šiandien duše susivokiau, kad jau tuoj tuoj, o aš nebuvau dar pagalvojusi...

Atsakyti

Aš apie maistą dar negalvojau. Vėl taip susuko strėnas, kad baisu. Olfeną susileidžiu+ nimesil geriu. Jei nepagerės, tai nžn kaip bus...

Atsakyti