Feritinas mokamas, reikia pasidaryt, bus aiškiau.
Viskas, šiadien jau pamegsiu, nebedirbsiu daugiau
.
Restar, keista, kad kaip už reklamą priėmei info, nes man giliai dzin ar pirksit. Gal labiau laukiau reakcijos, kaip iš Lietučio - kad gali būt naudinga.
Pati neperku dabar, nes ką tik nusipirkus iš ecosho magnį keturių dalių ir miegui kompleksą su melatoninu. Bet šito kainas susižiūrėjau.
O mano ginė jį parodė tik po to, kai paklausiau, ką sūlytų miegui, kuris kartais normaus, kartais - ne. Plius dar išskaičiau dėl nuotaikų. O va šitas reikalas pas mane kadrilį šoka. Ir pms'inė būnu, ir į pilnatį reaguoju. Ir kuo toliau, tuo mažiau stabdau save. Tiksliau - titrai ant veido ryškūs matosi, ką galvoju.
Antra diena darbe, kaip Olaiva sakė, aplinkui bardakas, per vidurį takas... bet ir tą taką vos prasikasu nuo skirtingų reikalų.
Einu kokį filmą pažiūrėt ir ramiai pamegzt.
Miegui man treneris rekomendavo HypnoZAN.
Nuotaikoms geriu L-teaniną, nes perimenopauzės papildus nutraukiau ir dar pas ginę nebuvau per visas ligas.
Beje, dar imunitetui man dantų gydytoja rekomendavo susirasti resveratrolį ir l-glutaminą. Kaip ji sakė: “Aš tau nereklamuosiu nieko konkretaus, tu straipsnius apie juos paskaityk.” Resveratrolį irgi iš zenyou perku, l-glutamino dar neturėjau, ieškosiu.
Niekaip iki mezgimo nenueinu.
Jau nedaug liko manosios lašininės.
Niuma - nekreipk dėmesio, pajuokavau, jokio akmenuko į tavo daržą
. Skeptikė aš. Gydytojai reklamuoja tą ar aną ne dėl to, kad tai geriausias pasirinkimas, tiesiog, kad kažkas "atsuko marketingo kranelį"
. Bet kai pričiumpa mus visokios bėdos, tai griebiamės daug ko.
Ecosho magnį pastoviai geriu, jaučiu, per mažą dozę, nes tik prieš miegą pora įkalu, bet miegu nesiskundžiu. Tik gerų ausų kištukų reikia - gal kokių rekomendacijų turit?
https://camelia.lt/p...609232404-30676aš šitą dabar nusipirkus, ne tą kur vien magnis. Čia, kaip suprantu, didesnio poveikio dėl skirtingų magnio elementų ar kaip juos pavadint.