Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pasijuokiau, kad Katukas ir Restar su skirtingais mokslininkais bendrauja. :D

Šiandien skauda galvą. Pusę dienos pramiegojau ir dar miego noriu.

Atsakyti

Labas dienas, 

Kaip suėmė mane darbai vėl po pirties malonumų... galvos negaliu atkelt, kiek visokių darbinių rūpesčių  :rolleyes: 

Ryt dar laukia penktadienis 13 ir visokie svarbūs reikalai, kurie kol kas sklandžiai nesiklosto...

Na bet dar savaitgalį baigtos blauzdinės ir viena kepurė, nes liko siūlų, sudėjau 4 gijas, gavosi storulė, greit įveikiama :D Turėjo Rusnė panašią pelenų rožės, bet orui atšilus pernai kažkur paliko. Tai va, šiai žiemai dar besispardant, turės naują pagaliau :D

Dabar galėsiu sėst prie savo liemenės  :wub: 

Ilgajam savaitgaliui važiuosim link Klaipėdos, mezginiui turbūt nebus laiko  :rolleyes: 

Ryt šimtadienis. Dalyvauju tėvelių vaidinime. Tėvai tikrai sveiko proto, tai visi draugiškai sutarė, kad vaidinimas trumpas. Per generalinę repeticiją paskaičiavom, kad tilpsim į 15-20 min. Manau, kad normaliai. Na +dar fiinalinė daina :D Fone eis vaizdai iš vaikų 1-12 klasių mokyklinio ir užklasinio gyvenimo.

Olaivos moherinuką tai įsivaizduoju su karoliukinės spalvos apatiniu.

Atsakyti

Ai, dar vakar norėjau įsikišti apie papildus :D Tai vis tiek parašysiu :D

Šiaip tai mane gąsdina tos sveikatos influencerės ir influenceriai, kurie fotkina saujas papildų geriamų ir vis tiek skundžiasi savijauta (seku pora tokių dėl anksčiau buvusių įdomių temų, bet dabar tai tiesiog iš inercijos vis peržvelgiu).

Siūlau pasekti IG arba FB mokslininkę Eglę Pavydę. Kaip tik apie resveratrolį ji yra parašius. Nu tai... eilinis biznis. Kaip ir endobiogenikai. Kaip visur dabar madinga - aukų gaudytojai už brangiai. Bet.. kaip tiki, taip ir yra, tai kiekvieno teisė rinktis :)

Čia jos straipsnis apie resveratrolį - https://longeverse.c...ut-resveratrol/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: [b!]Šiandien[/b!], 18:42

Limit, dar neskaičiau ir tikrai nesu už daug papildų. Bet resveratrolį tai dažnai mini A.Skurvydas, kad, tipo, moksliai tyrimai bla bla. Ir šiaip visokių mini. Manau, kad neskubantys visko iš eilės gerti - išlošia.

Niuma - sveikatėlės  :4u: .

Katuk - mano chatas labai poetiškas, kiek aš bebandyčiau jį tramdyti ir atsakinėti konkrečiau ir trumpiau, labai griežtai. Reikės dar nustatymus peržiūrėti, kad kuo mažiau blevyzgų dėstytų.

Dukra pasigyrė, kad gavo keistą jai komplimentą per pusę klasės - kokie gražūs ir kaip greit auga jos plaukai  :wub: , klausė, kokiu šampūnu plauna. Sakiau - reikėjo sakyt, kad mamytė skaniai maitina :D.

Šiadien kaip tik atsiuntė neseniai atspaustą vieną darbą, kuriame save vaizduoja. Nežinau, kaip vadinasi šita grafikos rūšis, kur ant medžio drožia ir mediniu šaukštu kažkaip atspaudžia. Formato gal nesimato, bet didelis, dailės parduotuvėse tokio popieriaus nebūna, bastėsi nežinau kur, ieškodama nusipirkt.

Priedas  d533ca5d-d53e-4c94-8e09-09511c24c90a.jpg   144,48KB   0 Parsiųsta kartų 

Ai, sulaukiau pagaliau skambučio - tyrimai mano nerodo nieko blogo, siunčia konsultacijai į stacionarą dėl operacijos. Gerai, kad ir nesinervinau labai - nebuvo kada. Ir gal dar pasirašysiu  eilinei Gintarės avantiūrai numegzti olimpiečiams pirštines, jeigu tiks viskas. Prie Žemaitės neprieina rankos, bet čia pirštinės ♥.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 19:41

Beata tai siūlo megztinius olimpiečiams megzt :D​ 

Atsakyti

Na, pirštines, kad ir nenešios, tai nesunku numegzt :). O megztinius Beata tegu pati ir mezga :). Parsinešiau iš kaimynės valą, lateksą, tekstilės klijų ir 2 kamuoliukus siūlų pabandymui . Čia rezultatas jos klausimo pirtyje, ar man nieko nereikia iš Pasaulio siūlų... Nereikėjo, kol nepaklausė :).

Atsakyti

Nu ką, per du kartus 'pietukų' numigau virš dviejų valandų. Šefas darbe sakė, eik tu gal jau namo.grįždama nusipirau Sinupret forte. Išgėriau prieš miegą. O pažadino sniegas čiuoždamas nuo stogo. Tiksliau- pats kritimas. Vaizdas - kaip apkasuose :D Vilius nukasė bent įėjimą nuo mašinų iki durų, kad nereikėtų per kalnus lipt. 

Kalbėjau su mama, kad sinusitas gal. Sako - tai tau galvą, kaktą skauda. Realiai taip ir buvo. Į vakarą žymiai lengviau.

Per dvi dienas pažiūrėjau Mergina su adata. Einu ko nors lengviau ieškot.

Baigiu taisyt šilkmoherio kaklą - mažesniais virbalais permezgiau. Pažiūrėsiu, kiek rankovės pakilo. Ar reikės trumpint, ar irgi užteks mažesniais permegzt atnaras. 

Antra kojinė pradėta guli. Turiu įtarimą, kad per dieną nrspėsiu pabaigt 🤭

Atsakyti

Aha, Niuma, galvojau apie stogą savo krūvą kasdama :D  tavo irgi šlaitinis sogas be stabdžių... grįžus iš darbo radau visą tą sausio sniegą tiesiai ant įvažiavimo į garažą.  Nu kiemas su ribom didesnėm nei tvora :D 

Ir dar šiandien sąskaita už elektrą (kas =šildymas) gavau😵‍💫 palauksiu premijos :B​ 

Atsakyti

Jo, šlaitinis, 4 pusių. Vyrui sakiau, kad bent virš praėjimo reikia stabdžius sumontuot. 

Aš gavau sąskaitą pradžioj savaitės, bet nenugąsdino. Tiek ir tikėjausi pagal gruodžio sąskaitą, nors rekuperacija tik dabar sujungta. Kaip ir sakiau, šildom ir džiovinam namą. Ekonomiški tie naujos statybos, bet ir drėgmė iš sienų tik per laiką išeina. 

Atsakyti

O kokiems olimpiečiams? Jie gi gavo vėliavos spalvų komplektą: kepurė, šalikas ir pirštinės.

Atsakyti