Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Filmas su Inga - labai informatyvu :). Nepažįstu aš tos Ingos.

Visur yra vaivorykščių ir vienaragių, bet ne vien jie - tokia buvo mintis. Kiekvienam darbe būna ar mažiau mėgstamos veiklos, ar žmonių ir negali atspėt, kaip bus, kol nepabūni. O būna - ir atsiranda, pasikeičia. Nesakau, kad kai blogai - reikia tokia filosofija vadovaujantis kentėt. Dažniau vaikams sakau, kad neturėtų iliuzijų. Kiekvienam darbe yra tiesiog dalis darbo, kuri reikia padaryt - nori ar nenori.

Katuk - 2027 gruodžiui pirkai ar dar 2026 radai netyčia? Nes kaip tik šiuo metu žiūrėjau operas ir galvoju, kad 2027 m balandžiui pirkti biškį crazy, nors į operą ir labai norėčiau.... Sakiau, kad rugpjūčiui Valentynkės proga laimėjau bilietus FB į koncertą? Tai bijau pamiršt nueit, o kai neaktualu, tai pamirštu vis atsipausdint darbe (kuriam retai būnu) ir prisegt prie šaldytuvo "ant akių".

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 18:25

2026 jų gruodžio 30!

Žinau, kad praeitą gruodį šeima apgailestavo, jog nėr bilietų kokiam šventiniam pasikultūrinimui. Tai dabar va pasiruošiau iš anksto :D​ 

Atsakyti

Traviata? Aš galvojau 31 nusipirkti, bet kai pamačiau bilietų kainą, noras praėjo.

Aš 2027 birželiui nusipirkau. 🤦‍♀️

Atsakyti

Restar, spėju, kad filmas su Inga, čia tas kur Jankauskaitė vaidina “kai nesitiki”.

Kai kazkada pamiršau į operą nueiti, dabar susivedu į visus kalendorius, bilietus i walletą susikeliu, irgi primena.

Atsakyti

Taip, tas! Toks pat geras, kaip ir jo treileris.

Dėl Ingos net praeitos savaitės ŽMONĖS  žurnalą pirkau. 

Guliu po katinu ir nemezgu.

Atsakyti

Labai retai ką užmatau iš lietuviško kino. Dar nebuvo nudžiuginęs nei vienas matytas filmas, tai ignoruoju informaciją apie juos.

Jurgitak - pamokanti tavo patirtis  :4u: . Mano kolegė tai prisiperka bilietų į tą patį renginį, pamiršus. Bet ten tiesiog pinigų nelabai skaičiuoja, milijoną draugų turi, kur gali perleisti, tai nedidelė problema.

Į Walletą tai geras dalykas susikelti bilietus, bet šituos gavau tik pdf per messengerį. Aš viską keliuosi į darbinį kalendorių, bet pvz. podarbiniai koncertai, vaikų susirikimai ir pan gresia būti nepamatyti. Tai įsidedu, pvz. 16 val, kad 18 val kažkur reikia būti :). Nes po darbinių valandų į kalendorių visai nežiūriu. O telefone jokie kalendoriaus priminimai kažkaip nebepasiekia mano sąmonės, kai atsikeliu nuo kompo ir telefono nuolat rankose nelaikau. O dar jeigu dalykas per atostogas, kas greičiausiai ir bus rugpjūtį, tai išvis. Tai man tik ant šaldytuvo prieš akis prisegta informacija gali pasilikti sąmonėje :D.

Atsakyti