Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas

35042386503_c46df38204_b.jpg

Atsakyti

Abelo nu nežinau, neskaičiau Poterio :D bet kad daug storų knygų tai taip :D

Atsakyti

Qqte, taigi cia tiesiog skyle issilavinime :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 11 liepos 2017 - 08:41

Labos,

Aš Lace vakar mačiau ir sveikinau praktiškai tokią Priedas  image-6-for-the-sexiest-women-in-wales-50-to-41-gallery-501225108.jpg   106,96KB   0 Parsiųsta kartų

Kas ten skaito ir nemezga? Aš irgi!

Skaičiau mezgėjos Aistės veg.receptų knygą. Laaaabai gera.

Atsakyti

Abelo nu nežinau, neskaičiau Poterio :D bet kad daug storų knygų tai taip :D

Aš irgi neskaičiau :D lyginu pagal storumą, knygų kiekį ir visuotinį pamišimą :D nors dar tikrai ne toks kaip Hario.

Qqte, taigi cia tiesiog skyle issilavinime :blink:

Nu va. Ir aš tada su skyle toj vietoj :P

Atsakyti

fe negaliu pakest tokio tipo istoriju, verciau jau su skyle liksiu :)

Atsakyti

O aš be skylės :D visas dalis skaičiau :D Bet jau senokai skaičiau. Kai jauna, graži buvau :huh2:

Atsakyti

Labryt,

aš gal 5 HP knygas skaičiau, o gal 6. Paskui, kol sulaukiau savo eilės prie knygos - praėjo noras ir neatsirado. Bet gera knyga buvo :), įtraukianti.

Kai nebeliko jokio vežančio mezginio, dingo visi savi norai, arba siūlų jiems šiuo metu nėra, tai pagalvojau - o kam išvis megzti? :) Tai net knygą pasiėmiau pagaliau, kur Kerpena man paskolino "Didi drąsa". Aistės vegetarišką knygą irgi turiu, vyras padovanojo. Nieko negaminau. Ir skaityt ištisai nemoku receptų knygų :). Galėtų apie mezginius dar parašyt, ne tik su rusaitėm bendrauti.

Žiūriu į bedžiūstančius megztinius ir galvoju, kad mažai dydžiai skiriasi. Nes dukriaus puriai megztas, tai pasitampė, o mano, nors biškį reikėjo - tai ne. Teks daugiau sportuot arba megzt kitą :).

Iš mano dukros stovyklos kasdienybės: paskambina man, kad pasakytų, jog neturi laiko ir turi bėgt :). Mažoji dukra irgi namie nenakvojo ir dar negrįžo.

Na, reiks padirbt.

Atsakyti

Labos,

Kas ten skaito ir nemezga? Aš irgi!

Skaičiau mezgėjos Aistės veg.receptų knygą. Laaaabai gera.

ko nepasakyčiau apie jos kavinę :B

kažkaip nei dėl Hario Porerio pamišimo nepastebėjau, o tos Urvinės tai net ir negirdėjusi :D  tiesiog juodoji skylė, arne

uf, biškelį mano darbinė sistema buvo užlūžus :karsta: . kaip tik prieš svarbius, su ja susijusius veiksmus.  nu bet lyg ir suvaldyta. aišku, tikėjausi jau pabaigti su vienu ne itin maloniu prikimu, bet deja, teko nuskelti visu terminus. ech....

Atsakyti

Sveikos,

Pas mane antra juoda diena, tiesiog juodasis antradienis, o išsilavinime irgi dvi juodos skylės ir net nesiruošiu jų užkamšyt :D

Nors vakar irgi skaičiau ir daug dviračiavau, nes tiesiog vienai namuose per daug paprasta būtų megzt ... :D

Atsakyti

IMG_5051_medium2.JPG

IMG_5060_medium2.JPG

Atsakyti

aš vakar ir skaičiau,

ir medelius nuo amarų purškiau :aggressive:

ir netgi pamezgiau ir tipo užbaigiau palaidinę. nu pečiai tai platoki. kadangi dar neskalbta, tai dar nėra galutinio verdikto

o visi reikalai buvo dėl to, kad nereikėjo ovirtuvėje stovėt prie puodų. užvakar prisiviriau tieeeek plovo, o kadangi gyvenam dabar dviese, tai beveik savaitei :D

Atsakyti