Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kaune buvo šilta ir fajna :wub: PS sužinojau dar vieną geros kavos tašką ir kur gauti lamborgini🍒

Mezgiau vieną eilutę. Bet kkaaaaaip lygiai ;)

Aš išmokau ardyti. Neseniai. Ristinos 4 ardymai skamba too much. Medetkų palaidinė spalviškai graži...  Ajooo, mėlyną ir ant baltų džinsų beigi ant Nitės netgi labai insivaizduoju. Niu ir be kvietkelių gal ;)

Restar, omaigaaaat, vėmimas iki šlapių triusikų mano netreniruotai mamvaizduotei skamba ŠIURPEEEEEJJ. Noriu Varšuvon, skaičiau, ten yra nerealaus fajnumo valgio tiekykla MILTAI IR VANDUO.

DONTSTOP, mezgimas parke  :wub: Aisiu ir aš ryt, nes namų darbus va tuoj padarysiu. Aš jau dvi dienas studentė :lietuva: 

Atsakyti

labas rytas

Atsakyti

Labas rytas - labanakt :) aš tai miegot einu :)

Restar, puikios kelionės jums  :4u: Tikiuos, kad daugiau negalavimų neturėsit  :4u: 

Liniuka  :wub: 

Atsakyti

Labas rytas

Restar geros kelionės  :4u: 

Atsakyti

Labryt, šiandien būsim Čekijoj,Aršpaduose ar kaip ten jie ir urvuose lyg kažkur.

Gadget, matai,pati vairavau, sustot nebuvo kur, o ir nelabai girdėjau, kas ten vyksta. Neatrodė, kad bus taip baisiai. Maišiuko padavėja buvo užsnūdus. Žodžiu, daug ko negali įsivaizduot, bet kai vyksta - vysks paprasčiau. 

Kopernike patiko. Buvo nuovargio ir atsibodimo momentų, bet galiausiai vis tiek niekaip išeit negalėjom, už ko nors užkliūdavom :). Net ne viską išbandėm turbūt. Dar labai norėčiau Varšuvoj pasivaikščiot, miela pasirodė. Bet visgi užsukom į Dekathloną :). Ir labai sužavėjo kelias nuo Varšuvos iki Vroclavo. Super autostrada ir greitas važiavimas, jokių remontų, jokių miestelių.

Atsakyti

Labas rytas

Paskutine atostogu diena.o kalnas nenukastas ir i kita vieta nepernestas .na ir nieko.tegu stovi.

Dziaugiuosi jad vakar susikaupem ir padarem TAI.Reikia ir visos seimos nuotrauku

Atsakyti

Labas rytas,

Nieko nepamezgiau vakar, tiesiog tingėjau... :( Šonkaulius tebeduria, bet su vaistais įmanoma gyvent.

Šiandien pas mus prasideda miesto šventės įvairūs renginiai, tai reiks pasibadziot, bijau, kad vėl tai bus geras pretekstas nemegzt :D

Ristina, kartais man atrodo, kad tu persistengi su ardymais, kaip taip galima nepataikyt iš 4kartų? :D Suprantu, galima nepataikyt iš vieno, nu dar iš dviejų, bet iš 4.... kosTmosas ir užuojauta :D Nors rezultatas tai superinis, tas raštelis mano favorituose jau ilgą laiką, kaip ir ripsas, perliukas, taškiukai ir pan :D

Liniuka, super paveikslas, nors man žiūrint su fotografine akim, tai truputį trūksta erdvės viršuj  :hmm: Net aš apie meną gink Die nieko nesuprantu, tiesiog gražu arba ne, tai man vistiek gražu :D O šiaip anuos paveikslus visus pardavei?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 21 liepos 2017 - 09:33

tai čia pas Liniuką paveiksle pagrindas yr stiklainis :D  gėlės ne prie ko. bojūnai gal ten?

bet man irgi pritrūko viršaus. gal koks diptikas bus :D

labas dienas,

mokausi šiandien. labia neįdomaii, tas pats per tą patį. gal bent mintinai išmoksiu :D

Atsakyti

Labos :4u:

Katuk kartojimas yr k-----ų motina kaip kažkas yra sakęs :D , bet žinok ir tai praeis :D :D

Restar kaip džiaugiuos jūsų kelione ir nuotykiais :super: Tik nenustok rašyt, faina girdėt, skaityt tavo emocijas. Šypsena sukilo paskaičius apie Varšuvą, pamenu jos lyg bijojai, nelabai norėjai o ji ėmė tave ir sužavėjo :wub: ir turbūt tokia didelė nepasirodė kaip mintyse :mirksiukas: .

Liniuk, parodyk ką dar esi nutapius :bigsmile:, man irgi smalsu koks nutapytų tavo paveikslų likimas? Dovanoji, parduodi, pas save kabini? Ar daug dažų tarkim tokiam paveikslui išeina? Ar brangus šis malonumas?

Atsakyti

Ir labai sužavėjo kelias nuo Varšuvos iki Vroclavo. Super autostrada ir greitas važiavimas, jokių remontų, jokių miestelių.

:blink:  :blink: Jau baugė autostradą??? Negaliu patikėt. Prieš gerą mėnesį buvo išrausti šimtai kilometrų, beveik visą kelią važiavom šalia statybų :hmm: 

Liniuka, super paveikslas, nors man žiūrint su fotografine akim, tai truputį trūksta erdvės viršuj  :hmm: Net aš apie meną gink Die nieko nesuprantu, tiesiog gražu arba ne, tai man vistiek gražu :D O šiaip anuos paveikslus visus pardavei?

Pritariu, kad paprastai dėmesys koncentruojamas centre. Bet man kartais patinka nestandartiniai sprendimai :D 

Ne visus paveikslus pardavinėju, sienų turiu daug, tai pas mane kaip galerijoj vis keičiasi ekspozicija :D  Jei kurį nuperka, į jo vietą ateina kitas :D Šiuo metu tik vieną turiu saugykloje už sofkutės :D 

Atsakyti

Aš jau dvi dienas studentė :lietuva:

Katros mokyklos ar kursai kokie?  :) 

Bet visgi užsukom į Dekathloną :).

Kaip Decathlonas, ką pirkot?  :) 

ir padarem TAI.

:) 

----------------------

Pas mus šventė namie - vyras grįžo viena diena anksčiau iš komandiruotės ir net nenuvažiavo į darbą  :bigsmile:  Tai net nežinau, kaip tai išnaudot, į kurią pusę mestis, nuo ko pradėt  :hihihi:  Eisiu pabėgiot, tai būtinai, retai pastaruoju metu pavyksta, vis nėra su kuo palikt vaikų. Dabar išgrūdau su vaikais į parduotuvę, pati noriu tiesiog pasėdėt ramiai TYLOJE  :wub:​ 

Atsakyti

SOLI-SOL, 21 Lie 2017 - Liniuk, parodyk ką dar esi nutapius :bigsmile:, man irgi smalsu koks nutapytų tavo paveikslų likimas? Dovanoji, parduodi, pas save kabini? Ar daug dažų tarkim tokiam paveikslui išeina? Ar brangus šis malonumas?

Dovanoju, parduodu, pas save kabinu :D Dažus suskaičiuot sunkiausia, jie konvejeriu eina. Drobė tokiam paveikslui apie 20 eur. Dar moku už studiją su mokytoja po 15 eur už kartą. Tai kaip pažiūrėsi dėl pigumo/brangumo.

Paveikslų neparodysiu, nes sm keikiasi, kad per dideli failai. 

Atsakyti