Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, smagiai skamba, ypač, kad laisvą dieną prasmingai naudoji ir smagiai. Ilgasis savaitgalis  :wub: . Aš džaugiuosi sulaukus bent trumpo :).

Bus atvarančių ryt į brančą ML? Aš tikiuosi būt.

Atsakyti

Mes su kaimyne būsim. Galvoju tik ką vežtis pamezgimui. Ar baltą gigantą su kilogramine babina, ar Žemaitę su 11 kamuoliukų :D 

Dar šiandien vėl atėjo mintis, kad šiemet per anksti pirtį pasidarėm, dabar va tiek sniego ir grožio. Gal varom ekspromtu dar kartą? :D​ 

Atsakyti

:D aš tą patį apie pirtį pagalvojau šią savaitę, kad reik kartot.

Mintis apie Vilniaus brunčą buvo kažkada, bet ryt į laidotuves važiuosiu.

Antra diena matau, kaip mano  vonia gražėja 🥰 Tuoj nebevaikščiosiu į berniukų WC 😂 šiandien baigs viską sustatyt į vietas ir užsilikonuot.

Atsakyti

Aš irgi apie tą patį galvojau :). T.y. pirtį, gal dar praeitą savaitę, bet nedrįsau užsimint :). Buvo seniai ir kažkaip užsimiršo :). ir gal Katukas su Kerpena galėtų šįkart. Pasidarom kokį datų pasibalsavimą kur? ir faktas, kad reikės kitos vietos - SU sofkele :).

Atsakyti

O! Ryt mezgesys??? Galiu ir turiu transportabilų mezginį!

Atsakyti

Liniuka, VAROM :D

Atsakyti

Nu varom tai varom😀

Atsakyti

Ir visos nuėjom megzt ir miegot ;)

Atsakyti

Turiu deadline Žemaitei ir baltam gigantui pabaigti - kovo 6. Tada turėsiu mezgimines atostogas. Dėl mažojo ir bevardžio pirštų tirpimo tai sakė problema alkūnėse, nes jos vis sulenktos. Patarė miegant įsidėti pagalvėlę į alkūnės linkį, kad naktį neleistų rankai pilnai susilenkti. Ir daryti nerve gliding pratimus. Ir neužleisti reikalų, nes nervas ilgainiui negrįžtamai apmiršta. 

Atsakyti

Tau, Liniuka - laiko į marias viskam.

Smagu buvo šiandien susimatyt su Liniuka ir net Katuku  :wub: , ypač, kad nesitikėjau. Mažiau dalyvių, mažiau alaso. Beveik nepamezgiau, užtat nusifilmavau ir mokysiuosi vieną triuką su žakardu, pričiupinėjau siūlų ir jų derinių, kurie patiko. Net 3 moterys priėjo padėkoti už nusipirktus per turgelį mano mezginius - kaip miela  :wub:

Vyrus radau apsipirkusius ir besitvarkančius, katinas buvo spėjęs ne tik iš namų pasprukt, kai vyras su 2 krepšiais duris atsidarė, bet ir 5 aukšte pas kaimynus įlėkt... Neliūdna mums su juo. 

Dukros viena pyragą keps, kita grindis plaus, o aš megsiu. Nes biškį daiktus parankiojai, pasilanksčiau, rankas pakilnojau - pasibaigė jėgos. Pasilenkus ir galvą labai skauda. Nu tai ir nedirbsiu :).

Atsakyti

O mes dvi studentės šventėme sesijos pabaigą!!!

Atsakyti

Aha šiandien toks jaukiai ramus brunchas buvo :wub: Ir Katuks maloniai nustebino :)  Laukiu vasario. Tarp kitko mus su Katuku dvi mezgėjos išrinko viso bruncho gražiausių mezginių savininkėmis :D 

Grįžom, dar iki pardės nuvažiavau ir tada numigau valandą. Pagaminau vakarienę ir einu pas Žemaitę.

Atsakyti