Liniuka, smagiai skamba, ypač, kad laisvą dieną prasmingai naudoji ir smagiai. Ilgasis savaitgalis
. Aš džaugiuosi sulaukus bent trumpo
.
Bus atvarančių ryt į brančą ML? Aš tikiuosi būt.
aš tą patį apie pirtį pagalvojau šią savaitę, kad reik kartot.
Mintis apie Vilniaus brunčą buvo kažkada, bet ryt į laidotuves važiuosiu.
Antra diena matau, kaip mano vonia gražėja 🥰 Tuoj nebevaikščiosiu į berniukų WC 😂 šiandien baigs viską sustatyt į vietas ir užsilikonuot.
Turiu deadline Žemaitei ir baltam gigantui pabaigti - kovo 6. Tada turėsiu mezgimines atostogas. Dėl mažojo ir bevardžio pirštų tirpimo tai sakė problema alkūnėse, nes jos vis sulenktos. Patarė miegant įsidėti pagalvėlę į alkūnės linkį, kad naktį neleistų rankai pilnai susilenkti. Ir daryti nerve gliding pratimus. Ir neužleisti reikalų, nes nervas ilgainiui negrįžtamai apmiršta.
Tau, Liniuka - laiko į marias viskam.
Smagu buvo šiandien susimatyt su Liniuka ir net Katuku
, ypač, kad nesitikėjau. Mažiau dalyvių, mažiau alaso. Beveik nepamezgiau, užtat nusifilmavau ir mokysiuosi vieną triuką su žakardu, pričiupinėjau siūlų ir jų derinių, kurie patiko. Net 3 moterys priėjo padėkoti už nusipirktus per turgelį mano mezginius - kaip miela
.
Vyrus radau apsipirkusius ir besitvarkančius, katinas buvo spėjęs ne tik iš namų pasprukt, kai vyras su 2 krepšiais duris atsidarė, bet ir 5 aukšte pas kaimynus įlėkt... Neliūdna mums su juo.
Dukros viena pyragą keps, kita grindis plaus, o aš megsiu. Nes biškį daiktus parankiojai, pasilanksčiau, rankas pakilnojau - pasibaigė jėgos. Pasilenkus ir galvą labai skauda. Nu tai ir nedirbsiu
.
Aha šiandien toks jaukiai ramus brunchas buvo
Ir Katuks maloniai nustebino
Laukiu vasario. Tarp kitko mus su Katuku dvi mezgėjos išrinko viso bruncho gražiausių mezginių savininkėmis
Grįžom, dar iki pardės nuvažiavau ir tada numigau valandą. Pagaminau vakarienę ir einu pas Žemaitę.