Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos,

Kas ten ieškojot apartamentų prie jūros Palangoj? Koks atstumas reiškia "arti jūros"? :) 700m naujai išgrįstu/išlietu taku arba proakyna pušynu tinka? Galiu pafotkint kabančius telefonų numerius balkonuose, jei dar įdomu ir atsiųst į email  :mirksiukas:

Abelo, aš ieškau, noriu nuotoliniu būdu tėvukus išsųsti  :mirksiukas: 700m. labai, labai tinkama, jei tavęs labai neapsunkinsiu,būčiau labai dėkinga jei ką pamatysi ir atsiųsi: ermjoniskiai@yahoo.ie  :oro_buckis: 

Atsakyti

Deskaičiau temukę iki galo, na ir jaučiu būtinybę tarti pagiriamąjį žodį mūsų Katinėliui, labai, labai graži moteris, bliuskė irgi nuostabiai sudėliota, tiesą sakant, kol merginos nepasakė apie plačias rankoves, nieko tokio ir nepastebėjau...bendras vaizdas tiesiog :wub: 

Restar, net aš užsimaniau Čekijon :D  laukiu tolimesnių jūsų nuotykių...

Kerpena, pasakorka tu mūsų  :wub: 

Atsakyti

Labas rytas,

Aš irgi džiaugiuosi Restar įspūdžiais. Ir tuo, kad taip moka džiaugtis. :super:

Kerpena , o kas yra smaugtukai ? :blink: 

Angliškai vaidinasi "choker " galima pagūglint. O čia mano vertimas, gal iš tikrųjų taip ir nesivadina. Pasirodo, kad dabar paskutinė jaunų merginų papuošalų mada. Aš irgi tik prieš kokią savaitę pirmą kartą išgirdau, kai dukra pradėjo  po mano atsargas juostelių ieškoti.

Mūsų smaugtukai paprasti - tik juostelės galuose užsegimas pritvirtintas. Įsivaiduoju, kad galima visaip prigalvoti su papuošimais, bet dukra norėjo tokio paprasto.

Dėkui už pagyras mano pasakojimams. :blush-anim-cl:

Kažkada net viena Lietuvoje žinoma rašytoja man patarė rašyti, kai gėlių temoje bendravom ir ten vieną istoriją papasakojau. Tik vėliau sužinojau, kas ji tokia. Bet specialiai rašyti nežinau ar išeitų. Kažkaip iš konteksto kartais tos istorijos pasipasakoja netyčia ir tiek. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 22 liepos 2017 - 10:33

katuko bliuskiuko spalvos, priverte  paieskot   nertinukes   nebaigtukes. jau buvau zadejus  ardyt. bet  gal reiks  pratest pavaseliuot dar :)

Atsakyti

Smaugtukai-liuks pavadinimas!!! :D mano dukra baisiai nori tokio daikto, gal reiks gamint. Iki šiol nežinojau, kaip vadinasi :D Tai negaminau :D

Atsakyti

Labas!

Katukas katukas ... Labai tau tink ilgos blond garbanos, sušvelnina ir suromantina griežtą geometrinį palaidinės toną. Man tie spalvos mirguliavimai juostose itin žavūs.

Kavą PNV  aš gersiu.

O vakar man gi buvo kalnakasybos diena, katroj radosi net keli deimantai: sutartis su didesniais skaičiukais, patenkinti klientai su komplimentais mano darbui ir protui (laaaabai pagal plauką paglostė), pokalbis su protingais vyrais (dzin kad pavogė pietų pasivaikščiojimą), asmenişkai man įvykęs kamerinis Mirej Matje ir Laros Fabian dainų koncertas pianinu ir puiki belgiška kava, atrastas baldas, pasivaikščiojimas senamiesčiu ir ... tigi namų darbų neuždavė!

Jip, Ligvita sutikta, bus linksmų skarų fotkių, bet link sekmadienio. Kaaaai gražiai tos skaros plazdena. Rekomenduoju dropslacines skaras - pačios maloniausios prie kūno ir šildo.

Iki!!!

Atsakyti

Šiaip atrodo gal visai ir nieko, nors geriau įsižiūrėjus pamatysit, kad pečiai per platūs. T.y. rankovių linija per toli....

bet darbe gavau krūvą komplimentų :rolleyes:​ 

Tai tik čia kas nors ir supras, kad pečiai turėtų būt siauresni  :mirksiukas:  ir kad kažkokios linijos ne ten kur turėtų būt :D

Komplimentai tikrai tikrai pelnyti :wub:

Atsakyti

intensyvus mezgimas nusikelia i vakara, jei nugara leis. Kaip tas filmo peliukas traukes "kokia puiki diena...", galiu cypt tokiu pat balsu :D

Labai rekomenduoju ekskursija Mazvydo bibliotekoj, kaip vaikam nezinau, Mantas tai euforijoj, uzejus senu knygu ekspozicija, ateme mano telefina ir fotografavo kiekviena vitrina :D is audio skaityklos, tiksliau klausyklos, isejo didelem akim WAUUUUU Ten tokia entuziaste tas ekskursijas veda :wub:  apie rekonstrukcija pripasakojo

na o rytas su Gadget, nuotraukom, kavinem... Mantas uzsidirbo pieniska kokteili milziniskoje taureje :D

Atsakyti

Cia gadget uzmokestis Mantui uz vaiku darba

35246054074_66f1f0e0e4_b.jpg

Biblioteka

35246056104_8940244957_b.jpg

35246057554_8d3de33851_b.jpg

35917421852_c931b183bf_b.jpg

35277363323_5c1262def1_b.jpg

Atsakyti

Va taip Gadget pasiruose musu susitikimui, - Mantas iskart buvo idarbintas

36045914756_16d05e305a_c.jpg

bando pigiai issisukt - pamaitint razynkom (XA XA XA nezino gi, kad jas Mantas net is bulkuciu islupa ir kruvelen ant stalo sukrauna...)

36085657695_3507e17cc6_c.jpg

teko vest jaunuoli i prabangia kavine ir girdyt kokteiliu (kokteilio dydis buvo uzfiksuotas telefonu ir parodytas anksciau)

36045923106_8642a0f176_c.jpg

VA-SA-RA

36045965586_e01ee3c3f8_c.jpg

35245687884_1730044729_c.jpg

Atsakyti

Labos

Katuk, labai labai  :wub:  :wub:  :wub:

Ligvitos ir Gadget fotosesija su įdarbinimais ir užmokesčiais  :wub:

Pas mane vis dar ligonių palata  :unsure: Vieni antibiotikai nepadėjo, antrą kursą geria nuo ausies infekcijos. Tikiuos šįkart tuo ir pasibaigs.

Kam reikia, vis dar siunčiu vasariškos šilumos  :4u: Po gyd. atsisėdom į mašiną ir ištirpom  :D Mašina prikaitus iki +42.

Užtat mano drakiaus grobis atėjo! Murrrrrr  :wub:

IMG_2045_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 22 liepos 2017 - 17:29

Katios koookia raudona spalva  :wub: 

Pas mus siandien irgi vasara, prie Mazvydo bibliotekos pusys nuo karscio kvepia kaip pajurio pusyne  :wub:​ 

Atsakyti