Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Akiniai  :bigsmile: 

skara tai... gražu, žiba, bet neatimčiau :D​ 

Atsakyti

Oho, vaizdelis EFEKTINGAS!. 

Dėl pirties paieškų - įsivaizduoju..  Labai čia mes optimistės neužsisakę iš anksto. Bet gal kas atsiras ir mums ne tik su suolais 

Atsakyti

Akiniai  :bigsmile:

skara tai... gražu, žiba, bet neatimčiau :D

Turiu, kas namie atima. Ir dar rožinę užsisakė.

O nuo šios dar saulės zuikučiai šokinėja 😍

Atsakyti

Pigiai prasisukau Mano siūluose, šio be to visokiems pridėjimams ar smulkmėms pirkau. Pardavėjai užtruko, kol pradėjo maloniai bendrauti, na, bet pirmas kartais, tai išvadų nedarau. Kitąsyk, kai kažko iš ten norėsiu, tai stengsiuosi tik gyvai. Buvo miela Jurgitą susitikti ♥. Mano kaimynė apsipirko gausiau :).

Šiandien vakaro planas - pabaigt vieną rankovę ir pradėt kitą. Reikia iki pirties turėt kuo naujesniu apsirengt, nes kažkaip senokai jokio meztinio sau nebenusimezgu.

Atsakyti

Aš tai misliju, kad nelabai ką atsivežt baigto turiu parodyti. įsidėsiu tik du pradėtukus-mėtinį ir karoliukinį. Dar knygą pavartymui atvešiu

Kada nors,kai prasigyvensiu iki kašmyrinės ramybės,noriu sau mieliausiajai nusipirkti kašmyro. tikro. Ar Cardiff verta pirkti ir  kažin kurį, tą plonesnį ar storesnį, ar žiūrėtis kažkur iš sveriamų? kokius kašmyrus esat mezgusios?

kažkurį iš šių:

Priedas  9dEYOf2g_medium2.jpeg   173,66KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  rigmor_cashmere3-3_medium2.jpg   193,38KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  poppy_Merino_og_Compatible_Cashmere_fra_knitting_for_olive2_medium2.jpeg   218,09KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Cardiffas man labai nuostabus, bet turėčiau laimėti pinigų netikėtų, kad leisčiau sau megztuko kiekį nusipirkti. Arba su tokia akcija, kai išėjo 9 eur su biškiu. Bet ir tai tik trumpom rankovėm pirkčiau :).  Žmonės jį vertina, bet kaina nesusvietna, aišku, spalvų pasirinkimas ♥.. Qqutė ar JurgitaK tau daug apie kašmyrą pakomentuoti galėtų ir tikrai manau, kad galima nusipirkti to sveriamo kašmyro už gerokai pigiau, ne 48+ už 100 g. Labai tą coarsehair kašmyrą vertina, man brunche viena mezgėja sakė, kad šitas turi būti tik 100 g 550 m. Woollunatics žmonės perka. Wooly pasidairyk. Piuma, Loro piana, Carriagi.

Atsakyti

Olaiva, kokie dailūs tavo pasirinkimai!

Pala, o manosiūlai tai THE SANDĖLIUKAS gi!

Ot kokios! Buvo mano pusėj, ir tykejjjj.

Atsakyti

Kad netykiai. Vakar parašiau čia viešai - Jurgita atsiliepė ir atvažiavo kartu. O šiaip - nežinau, ar tu iš namų, ar iš Kauno, ar dar iš kur, be to - laikas labai ribotas, aš dar kaimynę iš darbo išplėšiau ir pati skubėjau, tai apsisukom gana operatyviai. Tik dar prie durų teko palūkėti, kol ateis, tada, kol persirengs ir mus įsileis :).

Atsakyti

Aš nesu didelė kašmyrų žinovė, bet gamintojas Loro Piana yra mano meilė seilė :wub:  turiu jų meriną su šilku, pats mylimiausias megztukas, nešiojamas turbūt be didelių pertraukų jau kokius 4 metus ir NIEKO visiškai jam nenutiko. Tai manau kad ir kašmyriuks jų būtų puikus.

Ai, meluoju, gi pernai pirkau Woolyje irgi Loro Pianos kašmyrą su šilku. Pilką melanžą. Jausmo to kašmyrinio švelnumo didelio nėr, bet kokybė irgi superinė. 

O tas Cardiffas tai kažkaip man labai į besipūkuojančiųjų gretas nori stotis. :ax: 

Atsakyti

Kad netykiai. Vakar parašiau čia viešai - Jurgita atsiliepė ir atvažiavo kartu. O šiaip - nežinau, ar tu iš namų, ar iš Kauno, ar dar iš kur, be to - laikas labai ribotas, aš dar kaimynę iš darbo išplėšiau ir pati skubėjau, tai apsisukom gana operatyviai. Tik dar prie durų teko palūkėti, kol ateis, tada, kol persirengs ir mus įsileis :).

Tai kokią dešimtą jau buvot vietoj? Ankstuolės! Mane The Sandėliuko lankymas ištinka link pietų ir būna derinamas su Home pica beigi Žalia stotele.

O pigiai prasisukai tai čia UŽ KIEK?

Atsakyti

Olaiva, tingiu labai rašyt apie kašmyrus telefone. Man geriau kalbėt sekasi. :) Nepamiršk šito klausimo, pirtyje aptart galėsim.

Atsakyti

Penktadienį skambinau ir sakė, kad  11 val jau bus, tai tiksliai 11 stovėjom trise ir laukėm. Telefonas skambėjo už užrakintų durų :).

Pigiai - už 26 eur :).

Please, tik kalbėkitės ne privačiai apie tuos kašmyrus - apšvieskit visas. Aš puse ausies su girdėjusi apie šį bei tą ir neketinu dažnai pirkti, bet gerai būtų žinoti, ką tikrai verta.

Atsakyti