Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Oho, ka as cia pridariau :hmm: 

Lerikyte, kaip jus? Kaip naktis?

Atsakyti

Labas rytas.

Gerai mes valgyt sekasi daug geriau. Daug noriau ir mazyle dirbo sianakt. Iki triju nakties vis pasokdino kas valnda gera, o po poto jau dave pailset. 

8a valanda pavalgius miega. Jei viskas ok tai ryt net namo 😃

Labai mano mb padeda tiek as tiek vaikas apsokinetos. Man viskas butu gerai jei ne tas susiuvimas, na pacios suprantat kas turejo. Tai ribota esu, sedet negaliu o daug lengviau iduot maitint teisingai sedint.

Paskaitau ir jusu naujienas tik atskirai nepakomentuosiu.visom gimdymas jau dabar arciau 😁

Uzsiverkus mazytei nerealu bet dazna karta uztenka tik svelniai paglostyt zanduka..

Atsakyti
Labuka 4u.gif
Lerikyte, tau ir tavo pupai 4u.gif 4u.gif Ir tėveliui šaunuoliui 4u.gif
Mums jau irgi šiandien pilnos 37 sav bigsmile.gif Idomu, ištempsiu iki Velykų ax.gif
Vakar pagaliau vežimaitį nupirkom karsta.gif , tiek sukau galvą kokį pirkti, kad jau naktim sapnavosi... biggrin.gif Dabar ramu. Ir pataliukai yra. Jau diduma suruošta.
Planuoja draugai užsukti šiandien, eisiu ruoštis, pasitvarkysiu...
Tiesa, ir man atrodo kaulai į skirtingas puses vaikšto...skauda, maudžia klubus... unsure.gif
Atsakyti
Ir ką nestuke.gif veikiate tokią lietingą dieną ax.gif
Prapuolę visos unsure.gif
Atsakyti
Baliavot ruosiames bigsmile.gif

Labas bigsmile.gif
Panos, kaip gerai,kad vakar nuejau biggrin.gif taip gerai laika seniai buvau beleidus-net pasokau per viena daina bigsmile.gif . Aisku to pasekme-siandieniniai maudimai pilvo apacioj ir nugaroj. Blem,bijau antradienio vizito pas gydytoja blink.gif

As radau kuo apsirengt sian pas padruzhke bigsmile.gif pasirodo dar telpu i priesnesumines bliuzeles, tai po gimdymo problemu speju bus su dzinsais/kelnem,ju didesniu reiks nusipirkt ax.gif o taip-nuogai neteks vaiksciot bigsmile.gif gerai kad pirkau laisvesnes bigsmile.gif
Atsakyti

As puse dienos namus tvarkiau, po to i parduotuve. Dabar planuoju paiset jeigu iseis 😉

Irena tau pasiseke, as net nerizikuoju priesnestuminius rubus matot😁 nes s dydid tikrai dabar nemano....

Lerikyte, kaip faina skaityt tavo postus 😊

Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 03 25, 07:47)
Matyt pasirusimas, man zimiai anksciau buvo uzeje sitie skausmai. Iki balandzio nedaug liko, tai gal sulauksi 😊
Labas rytas , sninga  scare.gif

Jo, žiauriai laukiu balandžio, nenoriu kovo mėnesį gimdyti blush2.gif

Tai ką, žiema grįžo biggrin.gif
Papildyta:
Aš iki 13 val šiandien parpiau, nes nuėjau miegoti net 3:30 blush2.gif

Ačiū vyrui perėmė šiandien iš manęs namų darbus, vaikus pamaitino, rūbus išskalbė, biški namus aptvarkė, o aš galiu šiandien būti nekilnojamas turtas, o tai kažkaip pilvo apačią paskausta, tai gulinėju unsure.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(Violeta06 @ 2017 03 25, 00:07)
O taves neguldys anksciau? Ar as kazka jau susapnavau? blink.gif

Aha, turi mane siusti i Kauna gultis-maniau jau kita sav bus man tas siuntimas, bet nukele iki balandzio 3 d. tada dar ateiti pas savo gine ir paskui i Kauna, tai as labai tuom apsidziaugiau, nes noriu namie but o ne tame pataloginiam gulet. Tai bey dabar galvoju kazin ar as sulauksiu tos balandzio 3 d. Nors noreciau ir 5 sulaukt. Nu bus matyti. Po 5dieninio lakstymo sestadieni visai gerai jauciuos. Isvis nei as maudimus dar jauciu, nes kaulus. Tik pusle amzinai spaudzia.
Atsakyti

Sveikos

Aha, turi mane siusti i Kauna gultis-maniau jau kita sav bus man tas siuntimas, bet nukele iki balandzio 3 d. tada dar ateiti pas savo gine ir paskui i Kauna, tai as labai tuom apsidziaugiau, nes noriu namie but o ne tame pataloginiam gulet. Tai bey dabar galvoju kazin ar as sulauksiu tos balandzio 3 d. Nors noreciau ir 5 sulaukt. Nu bus matyti. Po 5dieninio lakstymo sestadieni visai gerai jauciuos. Isvis nei as maudimus dar jauciu, nes kaulus. Tik pusle amzinai spaudzia.

O tave guldo del to kad skatins ar tiesiog stebes iki gimdymo? Mano draugei kai buvo GD tai skatino, savaite iki termino.

Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

Violeta-pas mane niekada S nebuvo, tik L, geriausiu atveju M, o kai medziaga dar tampos biggrin.gif

Svetikas- ka veikei iki 3.30? Nemiga kamavo? smile.gif

Vakar padruzhkes tetos kaip mzn bure, kad tik lengvas gimdymas butu- tik cpok ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 03 26, 03:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mafina24" data-cid="71531096" data-time="1490473992"><div><p>Sveikos

Aha, turi mane siusti i Kauna gultis-maniau jau kita sav bus man tas siuntimas, bet nukele iki balandzio 3 d. tada dar ateiti pas savo gine ir paskui i Kauna, tai as labai tuom apsidziaugiau, nes noriu namie but o ne tame pataloginiam gulet. Tai bey dabar galvoju kazin ar as sulauksiu tos balandzio 3 d. Nors noreciau ir 5 sulaukt. Nu bus matyti. Po 5dieninio lakstymo sestadieni visai gerai jauciuos. Isvis nei as maudimus dar jauciu, nes kaulus. Tik pusle amzinai spaudzia.</p></div></blockquote><p>O tave guldo del to kad skatins ar tiesiog stebes iki gimdymo? Mano draugei kai buvo GD tai skatino, savaite iki termino.</p>

Apie skatinima nieko nesake-stebejimui guldo ir kad gimdyciau 3 lygio ligonineje. Po gimdymo naujagimi stebes. Gal skatintu jei svoris iki termino jau butu apie 4 kg.
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif
Kažkaip keistai diena eina...atrodo neseniai atsibudau ( 9val) o jau pietūs blink.gif Gal, kad tas laikas pasisuko...
Vakar pagalvojau, kad būtų visai gerai pagimdyti savaitėle ankščiau ax.gif Per velykas būtume visi kartu...Na, arba tada jau jau po Velykų kokią dienelę, kad vyresnieji nestresuotų be mamos. Žinau, planuok neplanavus biggrin.gif
Vakar kalbam su draugais- sakau, bet tikrai nėštumas kaip virusas. Atrodo nebuvo aplink nėštukių, o kai pastojau, neužilgo sužinojau apie 4 nėštukes iš savo aplinkos smile.gif Smagu smile.gif
Lerikytė gal jau namučio ruošias? bigsmile.gif
Irena, linkiu, kad burtai išsipildytų mirksiukas.gif
Mafina, violeta jau jums visai nebedaug liko bigsmile.gif
Atsakyti