Oho, ka as cia pridariau
Lerikyte, kaip jus? Kaip naktis?
Labas rytas.
Gerai mes valgyt sekasi daug geriau. Daug noriau ir mazyle dirbo sianakt. Iki triju nakties vis pasokdino kas valnda gera, o po poto jau dave pailset.
8a valanda pavalgius miega. Jei viskas ok tai ryt net namo 😃
Labai mano mb padeda tiek as tiek vaikas apsokinetos. Man viskas butu gerai jei ne tas susiuvimas, na pacios suprantat kas turejo. Tai ribota esu, sedet negaliu o daug lengviau iduot maitint teisingai sedint.
Paskaitau ir jusu naujienas tik atskirai nepakomentuosiu.visom gimdymas jau dabar arciau 😁
Uzsiverkus mazytei nerealu bet dazna karta uztenka tik svelniai paglostyt zanduka..
Sveikos
Aha, turi mane siusti i Kauna gultis-maniau jau kita sav bus man tas siuntimas, bet nukele iki balandzio 3 d. tada dar ateiti pas savo gine ir paskui i Kauna, tai as labai tuom apsidziaugiau, nes noriu namie but o ne tame pataloginiam gulet. Tai bey dabar galvoju kazin ar as sulauksiu tos balandzio 3 d. Nors noreciau ir 5 sulaukt. Nu bus matyti. Po 5dieninio lakstymo sestadieni visai gerai jauciuos. Isvis nei as maudimus dar jauciu, nes kaulus. Tik pusle amzinai spaudzia.
O tave guldo del to kad skatins ar tiesiog stebes iki gimdymo? Mano draugei kai buvo GD tai skatino, savaite iki termino.