Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Apie skatinima nieko nesake-stebejimui guldo ir kad gimdyciau 3 lygio ligonineje. Po gimdymo naujagimi stebes. Gal skatintu jei svoris iki termino jau butu apie 4 kg.

Supratau

Sveikutės mirksiukas.gif
Kažkaip keistai diena eina...atrodo neseniai atsibudau ( 9val) o jau pietūs blink.gifGal, kad tas laikas pasisuko...
Vakar pagalvojau, kad būtų visai gerai pagimdyti savaitėle ankščiau ax.gifPer velykas būtume visi kartu...Na, arba tada jau jau po Velykų kokią dienelę, kad vyresnieji nestresuotų be mamos. Žinau, planuok neplanavus biggrin.gif
Vakar kalbam su draugais- sakau, bet tikrai nėštumas kaip virusas. Atrodo nebuvo aplink nėštukių, o kai pastojau, neužilgo sužinojau apie 4 nėštukes iš savo aplinkos smile.gifSmagu smile.gif
Lerikytė gal jau namučio ruošias? bigsmile.gif
Irena, linkiu, kad burtai išsipildytų mirksiukas.gif
Mafina, violeta jau jums visai nebedaug liko bigsmile.gif

Aha, ligonineje seseles irgi sako kad labai daug  :nestuke 

Jo visai nedaug iki balandzio 10, bet po paskutinio echo jau noreciau ir termino sulaukti, kad svorio biski priaugtu vaikas... jau kelias dienas ir naktis kankina skausmingi paruosiamieji, bijau kad anksciau prasides viskas

Atsakyti

Sveikos!

O mes jau namo! Kadangi buvom geros ir pametem tik 6.30 proc pradinio svorio, nusiskundimų neturim. 

Nors namo lb nesiverzem, man geriau ilgiau po prieziura nei poto stresuot. Privati palata geeeeeris. Bendroj butu sakes. O dabar ir mb buvo, plove vaikuti, pampius keite, as tik laukdavau kada priimt pamaitint. Tai ir pamiegoje ir nenuvarge esam. 

Atsakyti

Labas,

Violeta - kaip dažnai reikės toniukus matuot?

Lerikyte - kaip smagu už jus :wub:

Irena - smagu, kad pavyko pasitūsint :)

Mafina - savaitėlė beliko, ramiai pasėdėt gausi, kad viskas pagal planą būtų :)

Man po 2sav. į ligoninę prisistatyt reiks. Vakar jau didžiuosius daiktus atgavom. Ir jaučiu, kad lizdo sukimo sindromas prasideda :) Ryt pas gydytoją, tikiuosi patvirtins, kad turiu 2 savaites tam :)

Atsakyti
Lerikyte, sveikinimai 4u.gif

Man antradieni pas gydytoja ax.gif
Atsakyti
Sveikos
Tai nieks nevyksta nei vienai ne pagal plana? biggrin.gif As irgi uzspaudus laikau dar-taip noriu balandzio sulaukt

Lerikyte sveiki sugrize namo su mazaja piliete wub.gif
Namie budama tikriausiai reciau parasysi

Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 03 26, 09:05)
Svetikas- ka veikei iki 3.30? Nemiga kamavo? smile.gif

Iš pradžių Volstrito vilką žiūrėjau, o po to knygą skaičiau ax.gif
Blyn reikia kažkaip režimą keisti, o tai iki 12-13val kai išsimiegu po to vakare naktinėju ilgai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mafina24 @ 2017 03 26, 22:25)
As irgi uzspaudus laikau dar-taip noriu balandzio sulaukt

Čia manau visos nori sulaukti balandžio biggrin.gif Aš jau dienas skaičiuoju, na va liko tik 5 dienos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 03 26, 23:48)
Iš pradžių Volstrito vilką žiūrėjau, o po to knygą skaičiau ax.gif
Blyn reikia kažkaip režimą keisti, o tai iki 12-13val kai išsimiegu po to vakare naktinėju ilgai doh.gif
Papildyta:

Čia manau visos nori sulaukti balandžio biggrin.gif Aš jau dienas skaičiuoju, na va liko tik 5 dienos rolleyes.gif

Tai jo tikiu, kad visos nori ir sulauks tikrai, toms kurioms viduryje terminas. Cia tik as tokia su klaustuku 😀
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 03 26, 23:00)
Tai jo tikiu, kad visos nori ir sulauks tikrai, toms kurioms viduryje terminas. Cia tik as tokia su klaustuku 😀

Na aš irgi mėnesio pradžios, kaip tiksinti bomba. Terminas jau ant nosies unsure.gif Bet viltis miršta paskutinė rolleyes.gif
Atsakyti

Sveikos

As kazkaip visad zinojau kad mano vaikas kova gims, bepigu kai terminas 1. Bet del Gk as taip visad maniau. 

Pienukas atkeliavo  :) 

Atsakyti

Laba,

Lerikyte - šaunu :clap_1: Kaip pirma naktis namuose? :4u:

Aš taip įsitikinus, kad sulauksim paskirtos datos, kad jei bus kitaip bus didelis šokas :D

Pridaviau tyrimus, grįžus išgėriau kavos ir galvoju gal dar eit pamiegot :hmm: :D

O tyrimai geri, nors galvojau, kad hemoglobinas bus pakritęs. Bet 116, nieko nevartojant :karsta:

Atsakyti
Sveikos,

Lerikyte tu musu pirmune, balandis dar neprasidejo, o ji jau ir pagimdyt spejo ir namuose gryzusi jau lelyte dziaugiasi. Ech.. ir as taip noriu wub.gif
Sako, namuose ir sienos gydo smile.gif
Man visad tik gryzus is ligonines pienukas atkeliauja.

Sia savaite leksiu pas gydytoja, sakiau tol sedesiu kabinete,kol man siuntimo neisrasys mad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

As atejau su naujienom - naktis praejo gerai, miegojau kaip uzmusta, nes vakare velai guliausi, tai ryte vos akis atmerkiau. O va atsikelus ziuriu isskyros ciut rusvos pasirode... tai ka, jau viskas, prasidejo? Ar cia tas kamstis, as jo kazkaip neuzfiksavau su pirmais nestumais. Daugiau nieko kaip ir nejauciu, t.y. jokiu maudimu... Snd mano gine dirba po pietu, tai galvoju ar skambintis?

Va ir as buvau issitikinus, kad sulauksiu bent balandzio 1 d. O dabar jau visai uzgesti baigia ta viltis unsure.gif
Atsakyti