Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

aha

Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 03 27, 17:15)
As irgi su tuo baigiu susigyvent, bet va su adata kuria i slanksteli  leis nu niekaip.. Bijau adatu 

Diclofenax
Ketanovas nebus per stipru leliui per pienuka?

Tai į stuburą durs, pačio durymo nematysi mirksiukas.gif Per daug apie tai negalvok ax.gif

Man atrodo man irgi tokias žvakes davinėjo skausmui numalšinti. O ketanovo tikrai negalima. schmoll.gif Čia vienas stipriausiu nuskausminamųjų unsure.gif

mafina24 sėkmės, nekantriai lauksim žinių 4u.gif
Atsakyti
[quote name="Svetikas" post="71534474" timestamp="1490634086"]

Tai į stuburą durs, pačio durymo nematysi mirksiukas.gifPer daug apie tai negalvok ax.gif

Man atrodo man irgi tokias žvakes davinėjo skausmui numalšinti. O ketanovo tikrai negalima. schmoll.gifČia vienas stipriausiu nuskausminamųjų unsure.gif

[b]mafina24[/b] sėkmės, nekantriai lauksim žinių 4u.gif[/quote]
Svetikas, o tau kai dare cp vaika ant krutines padejo ar tik parode 
Nes man tai du kartus dare pilna narkoze, net neisivaizduoju koks jausmas gulet ant to stalo ir laukti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta06: 27 kovo 2017 - 19:42

Lerikyte, kaip sekasi dukryte maitinti?

Atsakyti
Mafina24-sekmes didziausios :*

Siandien vel slapima turejau priduot,vel vos vos iskapsejo man keli lasai unsure.gif
Atsakyti

Mafina24-sekmes didziausios :*

Siandien vel slapima turejau priduot,vel vos vos iskapsejo man keli lasai unsure.gif

Naktį dažnai eini į wc? Aš šiąnakt 6 kartus ėjau....Gal kad nemiga kamavo.Tai jeigu reikėtų ryte tyrimams, irgi nekažką turėčiau...

Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 03 27, 19:41)
Svetikas, o tau kai dare cp vaika ant krutines padejo ar tik parode 
Nes man tai du kartus dare pilna narkoze, net neisivaizduoju koks jausmas gulet ant to stalo ir laukti...

Aš abu kartus sąmonėje buvau, jaučiau koks palengvėjimas kai vaiką ištraukia biggrin.gif wub.gif Ant krūtinės lyg nedėjo, bet prinešė, šalia padėjo trumpam, o po to išnešė sutvarkyti wub.gif Ir jau sutvarkyta nunešė tėtukui pasirodyti wub.gif
Po pirmo tik jau išnešus vaiką pilną narkozę vėliau gavau rolleyes.gif
QUOTE(Irena85 @ 2017 03 27, 19:59)

Man tai tas šlapimo tyrimas kaip baubas koks būdavo, ypač į pabaigą doh.gif
Kiekvieną kartą baimė nepamiršt į indelį padaryti, iškentėti iki ryto, o tai ryte po to nebus nieko. Gerai, kad jau nebereiks stresuoti dėl to biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 27 kovo 2017 - 21:02
Aj,man irgi nemiga ir dar matyt nervai del to slapimo rinkimo-kad nebutu kaip praeita karta (o buvo taip pat), ir nakti keliaus gal 5 kartus-nu zodziu,tikesiuos, kad tai bus paskutinis indelis biggrin.gif

Vel sakys-blogai surinktas slapimas, radom to ano trecio po pora vienetu, bet tik gerai,kad kartot neliepia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 03 27, 21:44)
Aj,man irgi nemiga ir dar matyt nervai del to slapimo rinkimo-kad nebutu kaip praeita karta (o buvo taip pat), ir nakti keliaus gal 5 kartus-nu zodziu,tikesiuos, kad tai bus paskutinis indelis biggrin.gif

Vel sakys-blogai surinktas slapimas, radom to ano trecio po pora vienetu, bet tik gerai,kad kartot neliepia ax.gif

O tai tave dar kitam kartui reikėjo užsirašyti ar jau nebe?
Atsakyti
As jau Kaune supakuota. Atvaziavom 21.30, visa kelia nereguliarius saremius jutau ir kas 10 ir kad 20 min. Tik atvaziavom saremiai dingo. Pamatavo kakleli - 2 cm, uzrase toniukus ir nei vieno saremio. Pagulde i skyriu. Ka tik padare ekoskopa. Vaikelis ne per didziausio svorio. Bet jei veikla nevyks tai nelaikys, skatins blink.gif Grizau i lova vel nieko nebevyksta... zodziu taip ir ryto sulaukt galiu.
Atsakyti

Lerikyte, kaip sekasi dukryte maitinti?

sakyčiau gerai, suvalgys mane gyvą :)

labai valgi mergina

dabar įdomu,kada krūtys susinormalizuos?

As jau Kaune supakuota. Atvaziavom 21.30, visa kelia nereguliarius saremius jutau ir kas 10 ir kad 20 min. Tik atvaziavom saremiai dingo. Pamatavo kakleli - 2 cm, uzrase toniukus ir nei vieno saremio. Pagulde i skyriu. Ka tik padare ekoskopa. Vaikelis ne per didziausio svorio. Bet jei veikla nevyks tai nelaikys, skatins blink.gifGrizau i lova vel nieko nebevyksta... zodziu taip ir ryto sulaukt galiu.

vargeli.. nezinomybė blogiausia

Atsakyti

As jau Kaune supakuota. Atvaziavom 21.30, visa kelia nereguliarius saremius jutau ir kas 10 ir kad 20 min. Tik atvaziavom saremiai dingo. Pamatavo kakleli - 2 cm, uzrase toniukus ir nei vieno saremio. Pagulde i skyriu. Ka tik padare ekoskopa. Vaikelis ne per didziausio svorio. Bet jei veikla nevyks tai nelaikys, skatins blink.gifGrizau i lova vel nieko nebevyksta... zodziu taip ir ryto sulaukt galiu.

tai pasistenk pailset, ryt gali but darbinga diena...

Atsakyti