aha
Diclofenax
Ketanovas nebus per stipru leliui per pienuka?
Tai į stuburą durs, pačio durymo nematysi

Man atrodo man irgi tokias žvakes davinėjo skausmui numalšinti. O ketanovo tikrai negalima.

mafina24 sėkmės, nekantriai lauksim žinių

Tai į stuburą durs, pačio durymo nematysi

Man atrodo man irgi tokias žvakes davinėjo skausmui numalšinti. O ketanovo tikrai negalima.

[b]mafina24[/b] sėkmės, nekantriai lauksim žinių

Svetikas, o tau kai dare cp vaika ant krutines padejo ar tik parode
Nes man tai du kartus dare pilna narkoze, net neisivaizduoju koks jausmas gulet ant to stalo ir laukti...
Lerikyte, kaip sekasi dukryte maitinti?
Siandien vel slapima turejau priduot,vel vos vos iskapsejo man keli lasai

Mafina24-sekmes didziausios :*
Siandien vel slapima turejau priduot,vel vos vos iskapsejo man keli lasai
Naktį dažnai eini į wc? Aš šiąnakt 6 kartus ėjau....Gal kad nemiga kamavo.Tai jeigu reikėtų ryte tyrimams, irgi nekažką turėčiau...
Nes man tai du kartus dare pilna narkoze, net neisivaizduoju koks jausmas gulet ant to stalo ir laukti...
Aš abu kartus sąmonėje buvau, jaučiau koks palengvėjimas kai vaiką ištraukia

Po pirmo tik jau išnešus vaiką pilną narkozę vėliau gavau

Man tai tas šlapimo tyrimas kaip baubas koks būdavo, ypač į pabaigą

Kiekvieną kartą baimė nepamiršt į indelį padaryti, iškentėti iki ryto, o tai ryte po to nebus nieko. Gerai, kad jau nebereiks stresuoti dėl to

Vel sakys-blogai surinktas slapimas, radom to ano trecio po pora vienetu, bet tik gerai,kad kartot neliepia

Vel sakys-blogai surinktas slapimas, radom to ano trecio po pora vienetu, bet tik gerai,kad kartot neliepia

O tai tave dar kitam kartui reikėjo užsirašyti ar jau nebe?

Lerikyte, kaip sekasi dukryte maitinti?
sakyčiau gerai, suvalgys mane gyvą
labai valgi mergina
dabar įdomu,kada krūtys susinormalizuos?
As jau Kaune supakuota. Atvaziavom 21.30, visa kelia nereguliarius saremius jutau ir kas 10 ir kad 20 min. Tik atvaziavom saremiai dingo. Pamatavo kakleli - 2 cm, uzrase toniukus ir nei vieno saremio. Pagulde i skyriu. Ka tik padare ekoskopa. Vaikelis ne per didziausio svorio. Bet jei veikla nevyks tai nelaikys, skatins
Grizau i lova vel nieko nebevyksta... zodziu taip ir ryto sulaukt galiu.
vargeli.. nezinomybė blogiausia
As jau Kaune supakuota. Atvaziavom 21.30, visa kelia nereguliarius saremius jutau ir kas 10 ir kad 20 min. Tik atvaziavom saremiai dingo. Pamatavo kakleli - 2 cm, uzrase toniukus ir nei vieno saremio. Pagulde i skyriu. Ka tik padare ekoskopa. Vaikelis ne per didziausio svorio. Bet jei veikla nevyks tai nelaikys, skatins
Grizau i lova vel nieko nebevyksta... zodziu taip ir ryto sulaukt galiu.
tai pasistenk pailset, ryt gali but darbinga diena...