Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(mafina24 @ 2017 03 27, 23:56)
As jau Kaune supakuota. Atvaziavom 21.30, visa kelia nereguliarius saremius jutau ir kas 10 ir kad 20 min. Tik atvaziavom saremiai dingo. Pamatavo kakleli - 2 cm, uzrase toniukus ir nei vieno saremio. Pagulde i skyriu. Ka tik padare ekoskopa. Vaikelis ne per didziausio svorio. Bet jei veikla nevyks tai nelaikys, skatins  blink.gif Grizau i lova vel nieko nebevyksta... zodziu taip ir ryto sulaukt galiu.

O kodel skatins?
Atsakyti
Nu va vel uzejo saremiai tai kas 10 min tai kas 4.
Skatins, nes su CD neleis iki galo nesiot. Nors kam skatint jei svoris vaiko ne per didelis taip ir nesupratau.
Negaliu ne akiu sumerkt-tik atsipalaiduoju ir pareina saremis.
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 03 27, 23:22)
Nu va vel uzejo saremiai tai kas 10 min tai kas 4.
Skatins, nes su CD neleis iki galo nesiot. Nors kam skatint jei svoris vaiko ne per didelis taip ir nesupratau.
Negaliu ne akiu sumerkt-tik atsipalaiduoju ir pareina saremis.

Na laikykis mamka, mes su tavim mintimis friends.gif

Blyn, o aš žiauriai tinti pradėjau unsure.gif Prieš tai tik rytais rankos kaip kaladės buvo, o dabar ir kojos doh.gif Aš čia reiktų susirūpinti ir čia norma? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 27 kovo 2017 - 23:55
QUOTE(Svetikas @ 2017 03 28, 00:53)

Blyn, o aš žiauriai tinti pradėjau unsure.gif Prieš tai tik rytais rankos kaip kaladės buvo, o dabar ir kojos doh.gif Aš čia reiktų susirūpinti ir čia norma? unsure.gif
Papildyta:

Kokia paguoda, bent kazkas su manim nors mintimis bigsmile.gif
Saremiauju daznokai ypac jei ant sono atsiguliu. Reiktu stot i kojas-viskas gal visai isibegetu. Bet tingiu gi biggrin.gif Iskenciu dar visai.

Svetikai, nu negerai tie tinimai. Bet ar norma cia tik gyd gali pasakyt. As nei su vienu netinau. Tai net nesuprantu ka tai reiskia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 03 27, 23:58)
Kokia paguoda, bent kazkas su manim nors mintimis  bigsmile.gif
Saremiauju daznokai ypac jei ant sono atsiguliu. Reiktu stot i kojas-viskas gal visai isibegetu. Bet tingiu gi  biggrin.gif Iskenciu dar visai.

Svetikai, nu negerai tie tinimai. Bet ar norma cia tik gyd gali pasakyt. As nei su vienu netinau. Tai net nesuprantu ka tai reiskia  rolleyes.gif

Aš kaip visada ilgai naktinėju, tai pabusiu su tavim kol nuspręsi ar varai į gimdyklą ar varai miegoti biggrin.gif

Kaip pvz., dešinės rankos į kumštį suspausti negaliu, kojos į tapkes netelpa blink.gif Ko ankščiau nebuvo tikrai. Šiaip kiek žinau jei spaudimas neaukštas tai gal nieko baisaus. unsure.gif Su pirmu tinau, bet ankščiau laiko nebuvo dėl to supakavę, tikiuosi ir dabar nesupakuos unsure.gif NORIU BALANDŽIO!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 03 28, 01:02)
Aš kaip visada ilgai naktinėju, tai pabusiu su tavim kol nuspręsi ar varai į gimdyklą ar varai miegoti  biggrin.gif

Kaip pvz., dešinės rankos į kumštį suspausti negaliu, kojos į tapkes netelpa blink.gif Ko ankščiau nebuvo tikrai. Šiaip kiek žinau jei spaudimas neaukštas tai gal nieko baisaus.  unsure.gif Su pirmu tinau, bet ankščiau laiko nebuvo dėl to supakavę, tikiuosi ir dabar nesupakuos unsure.gif NORIU BALANDŽIO!!! biggrin.gif

Miegot tikrai jau nebepamiegosiu- kol istveriu pagulinesiu. Jauciu paryciu nesulauksiu-teks maut i gimdykla.

Hm nu supratau kad tinimas jau ryskus pas tave. Bet gal jei su pirmu nepakavo, tai ir dabar nepakuos. Manes vis gine uzklausdavo ar netinstu. O kai dabar gulejau endokrinogijos sk tai ten viena nestuke papasakojo, kaip ji ant galo visa istino ir svoris buvo nenormaliai didelis jos pries pat gimdyma- tai baisiai man nuskambejo jos pasakojimas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 03 28, 00:23)
Miegot tikrai jau nebepamiegosiu- kol istveriu pagulinesiu. Jauciu paryciu nesulauksiu-teks maut i gimdykla.

Hm nu supratau kad tinimas jau ryskus pas tave. Bet gal jei su pirmu nepakavo, tai ir dabar nepakuos. Manes vis gine uzklausdavo ar netinstu. O kai dabar gulejau endokrinogijos sk tai ten viena nestuke papasakojo, kaip ji ant galo visa istino ir svoris buvo nenormaliai didelis jos pries pat gimdyma- tai baisiai man nuskambejo jos pasakojimas blink.gif

Tai jau reguliarus sąrėmiai? Kas kiek min.?

Na aš 15kg priaugau jau, nežinau daug čia ar mažai ax.gif Pabandysiu vieną dalyką rytoj - daugiau skysčių pagert, gal dėl to tinstu, gal dėl to skysčiai kaupiasi unsure.gif
O ką ji tau pasakojo? Negerai kažkas buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 03 28, 01:28)
Tai jau reguliarus sąrėmiai? Kas kiek min.?

Na aš 15kg priaugau jau, nežinau daug čia ar mažai ax.gif Pabandysiu vieną dalyką rytoj - daugiau skysčių pagert, gal dėl to tinstu, gal dėl to skysčiai kaupiasi unsure.gif
O ką ji tau pasakojo? Negerai kažkas buvo? unsure.gif

Nebesuseku laika, bet jau daznokai suima, tik ne kiekvienas saremis stiprus. Ir greit praeina. Kada cia jau eit sakyt?

Nu tu tik.neprisigasdink saves reikia ar nereikia cia del to tinimo. Juk dauguma daugiau ar maziau tinsta. Matai, ji diabetininke, tai su ta liga vel viskas kitaip. Nu ji pasakojo, kad svoris uzaugo nuo 70 keliu kg iki 100 su virsum. Ir ja del to pagulde. 37 sav sulauke ir dare CP.
Tavo prieaugis dar labai normalus.
Snd as atvaziavau su +7 kg. Nustebo priemime.

Dabar saremis po 6 min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafina24: 28 kovo 2017 - 00:39
QUOTE(mafina24 @ 2017 03 28, 00:36)
Nebesuseku laika, bet jau daznokai suima, tik ne kiekvienas saremis stiprus. Ir greit praeina. Kada cia jau eit sakyt?

Nu tu tik.neprisigasdink saves reikia ar nereikia cia del to tinimo. Juk dauguma daugiau ar maziau tinsta. Matai, ji diabetininke, tai su ta liga vel viskas kitaip. Nu ji pasakojo, kad svoris uzaugo nuo 70 keliu kg iki 100 su virsum. Ir ja del to pagulde. 37 sav sulauke ir dare CP.
Tavo prieaugis dar labai normalus.
Snd as atvaziavau su +7 kg. Nustebo priemime.

Dabar saremis po 6 min.

Sakyčiau eik sakyk kai bus reguliarus kas 4-5min. tegul patikrina kaip ten kaklelis unsure.gif
Papildyta:
O vyras su tavim?
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 03 28, 01:41)
Sakyčiau eik sakyk kai bus reguliarus kas 4-5min. tegul patikrina kaip ten kaklelis unsure.gif

Nu dabar va po 5 min.buvo.
Nu jo reiks eit sakyt. Dar pastebesiu. Nu kodel viskas turejo prasidet ant nakties. Kaip tycia viskas- neismiegojus per ta laiko sukima unsure.gif
Tai vyrui neleido cia palatoj pasilikt. O as jam neleidau i namus vaziuot biggrin.gif Tai isvare i viesbuti, tai nors jis pamiegos.
Nu va kas 5 min. Ar jau eit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafina24: 28 kovo 2017 - 00:49
QUOTE(mafina24 @ 2017 03 28, 00:47)
Nu dabar va po 5 min.buvo.
Nu jo reiks eit sakyt. Dar pastebesiu. Nu kodel viskas turejo prasidet ant nakties. Kaip tycia viskas- neismiegojus per ta laiko sukima  unsure.gif
Tai vyrui neleido cia palatoj pasilikt. O as jam neleidau i namus vaziuot  biggrin.gif Tai isvare i viesbuti, tai nors jis pamiegos.
Nu va kas 5 min. Ar jau eit?

Žinok dažniausiai naktį prasideda veiksmas, man irgi naktį buvo prasidėję doh.gif
Jei sunku ištvert tai jau varyk, jei ne, palauk gal 4min.? unsure.gif

Tai vyras nedalyvaus gimdyme? Nesupyks, kad nepakvietei? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 28 kovo 2017 - 00:54
QUOTE(Svetikas @ 2017 03 28, 01:53)
Žinok dažniausiai naktį prasideda veiksmas, man irgi naktį buvo prasidėję doh.gif

As anam nedalyvausiu aggressive.gif
Taigi spes atlekt, kai jau mane i gimdykla peistatys. Skambinsiu kad ir 9 varpais biggrin.gif

Nu dar istveriu. As pradzioj visad kantrybes turiu ir tveriu skausma kantriai. Juk greit atleidzia. Paskui jau balsu sauksiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Svetikas @ 2017 03 28, 01:53)

As anam nedalyvausiu aggressive.gif
Taigi spes atlekt, kai jau mane i gimdykla peistatys. Skambinsiu kad ir 9 varpais biggrin.gif

Nu dar istveriu. As pradzioj visad kantrybes turiu ir tveriu skausma kantriai. Juk greit atleidzia. Paskui jau balsu sauksiu biggrin.gif
Atsakyti