Violeta ramiai.... nestresuok
skęęęęęęęęstu piene.... o princesei labiau naktį nei dieną vagyt patinka

As su mielu noru min.iki balandzio 10 palaukciau, bet deja ne man spresti. Tiesa sakant baisu man labai jeigu anksciau cp paskyrs...
Ko gi čia dabar? Viskas bus gerai

Ir isviso, prasom moterytes neskubeti, gal pamirsot, kad mes balandzio memesio nestukes?

Kryziuke, tu is Alytaus? Gal zinai ar Alytuje yra seimyniniu palatu? Ar bent vienvieciu? Visai noreciau viena buti palatoj...

Kad nezinau, neteko matyt palatu. Bet manau jei nera tuo metu daug gimdanciu, tai tikrai paskirs atskiras.
Gimdyklas esu macius-jaukios, grazios.
ot užkūrė fabrikėlį mergina! Nusitraukinėji?
ne, nežinau ką daryt...
kas patars?
Gimdyklas esu macius-jaukios, grazios.
Nebent prašyti, kad jei nėra daug gimdyvių, guldytų po vieną...Nes aš kiek buvus, tai dvivietės. Šeip tvarkinga, šviesu, šilta palatose. Tik va nžn ar yra vienviečių.
Dabar, kai atnaujintas visas gimdymo/pogimdymo skyrius, tai tikrai nebloga situacija Alytuje. Atsimenu prieš 9 metus buvo baisu. Žalios spalvos palatos apsilupusiais dažais. Atvežė mane atsimenu naktį, vieną į palatą, tai bijojau užmigt. Labai nejauku buvo.

Aš tai sakyčiau nenutraukinėk, arba labai minimaliai tai daryk. Nes kuo daugiau nutrauksi, tuo daugiau gaminsis.
Jei labai jau sprogsta krūtinė, nusitrauk tik šiek tiek, kad truputį atleistų

Papildyta:
Didžiausi sveikinimai!!

Kaip smagu, kad tokios greitos ir su gera nuotaika mūsų gimdyvės

ne, nežinau ką daryt...
kas patars?
Aš irgi nenutraukinėčiau, nebent tempimas didelis, tai po dušu "nuspausčiau" šiek tiek, kad palengvėtų...
Pirmiausia tai didziausi sveikinimai mafinai! Su suneliu

Man tai atrodo, kad nereikia nieko daryti, po kazkiek laiko organizmas ismoks atiduoti piena tada, kai vaikas patrauks, ir krutine prisipildys daugmaz tada, kai reikia... Tik nezinau/neatsimenu, kiek laiko tas ismokimas trunka, ar panasus visoms, gali ir ilgiau tekti pakenteti

As tai kai reikia slapima priduoti kita ryta, tai is vakaro indeli tualete taip pasidedu, kad jau tikrai nepasimirstu is ryto uzejus

Diena tai normaliai jauciuosi, bet vakare, atsigulus, tai lyg kokie lengvi saremiai uzeina paskutiniu metu, vis gasdina. Bet is ryto vel normaliai, nors man teoriskai gimdymas tik balandzio antroje puseje, bet neramu. Jei butu kaip su pirmu nestumu, tai savaitgali jau praleisciau ligonineje

Dabar, kai atnaujintas visas gimdymo/pogimdymo skyrius, tai tikrai nebloga situacija Alytuje. Atsimenu prieš 9 metus buvo baisu. Žalios spalvos palatos apsilupusiais dažais. Atvežė mane atsimenu naktį, vieną į palatą, tai bijojau užmigt. Labai nejauku buvo.
Pabandyk tartis, tikrai, kam ten gimdyves grust i palatas po dvi, jei laisvu palatu yra. Komfortabilau ir mama ir mazylis jausis.
Klinikose tai nelabai gali rinktis-vos tik atvaziuoji ir priemime sako neturiu laisvu vietu. Nors abu kartus vyras mokama palata iskaulijo.
Pamenu, kai gimdymo skyrius buvo ten kur dabar infekcinis, tai tikrai ten taaaaip baisu

Siaure, pirma anksciau pagimdei? O ka dabar gyd sako, nera rodikliu, del ankstyvesnio gimdymo? Jei labai neramins skausmai, maudimai- palek iki priemimo, nes tau dar kaip ir anksti lukstentis
Kryziuke, aha as tam dabartiniam infekciniam gimdziau dukra...Uztat kai nuvaziavau gimdyti sunu,atrode nerealiai naujas gimdymo skyrius