Kryziuke, o tu neplanuoji Alt gimdyti?

Ojei, ne be reikalo ir baisu uzmigt ten buvo

Kaip dar to skyriaus iki siol neuzdaro, ir vaikus dar priima-neisivaizduoju

Papildyta:
Ne, III-ias CP, gydytojas patare i klinikas vaziuot.
Aisku, jei butu imanoma, tai gimdyciau cia.
Visu pirma didziausias ACIU Svetikui. Tu mano gimdymo drauge

O cia nutrukusios tiesiogines transliacijos tesinys

Na ka, visoms linkiu tik pacio lengviausio gimdymo. Sekanti gal jau sulauks musu menesiuko

Džiaugiuosi galėdama bent per nuotolį tau palengvinti gimdymą

Šaunuolė mamka

Papildyta:

Taigi tam mes čia ir esam, vieną kitą palaikyti

Papildyta:

Aha, vakar sąrašą pažiūrėjau, kad pagal sąrašą aš sekantį

Dar anksti man, nenoriu

Pirma pagimdziau 37 sav. ir 1 dienos, jei gerai atsimenu. Na, kaip ir isnesiota teoriskai, nors nesu tikra, kad ta data pagal pask. men. tiksliai rode, echoskopu kazkur savaite maziau, svere irgi <2,7 kg. Dabar skausmu nebuna, tik nakciai atsigulus, spaudimas kazkur ties strenomis ir nugaros apacia laikas nuo laiko. Bet gal cia is baimes taip atrodo, kazko labai bijau sikart

Apsiramint ir nepanikuoti, tuoj viskas susinormalizuos.

Kantrybė dorybė

O tau bėga savaime ar (.) spaudžia, kad pilnas?
Violeta, nesibaimink. Bus kaip bus. Reiskias taip turi buti. Nestresuok
Tikrai, bus kaip bus...
ne, nežinau ką daryt...
kas patars?
Nenusitraukineciau
Pirma pagimdziau 37 sav. ir 1 dienos, jei gerai atsimenu. Na, kaip ir isnesiota teoriskai, nors nesu tikra, kad ta data pagal pask. men. tiksliai rode, echoskopu kazkur savaite maziau, svere irgi <2,7 kg. Dabar skausmu nebuna, tik nakciai atsigulus, spaudimas kazkur ties strenomis ir nugaros apacia laikas nuo laiko. Bet gal cia is baimes taip atrodo, kazko labai bijau sikart
Kol nebega kokie vandenys, gleives, nera periodiniu ar daznu akivaizdziu saremiu, vaikas juda, tai neskubesiu.
Pas mane panasi situacija, bijau kad tik plauciai butu issivyste
Kadangi mergytei pavyksta isisegti ir nejauciu kazkokio super diskomforto tai ir nekisiu nagu prie krutu.
Labai sutrumpeho vaiko valgymas, nes jau tooks padavimas, kad matyt greit prilesa 🙄
Dar vienas klausimas Lerikytei, kuo valot bambyte? Gal kazka rekomendavo nusipirkti kai israse namucio?
O tau bėga savaime ar (.) spaudžia, kad pilnas?
Guliu sau nuogais p. Pasiziuriu ir pagalvoju hmm tai is kurios cia dabar maitint - is taves, ar taves? Kaip dejo is abieju upeliai 😅va cia tai minties galia.
Guliu sau nuogais p. Pasiziuriu ir pagalvoju hmm tai is kurios cia dabar maitint - is taves, ar taves? Kaip dejo is abieju upeliai 😅va cia tai minties galia.
Prajuokinai 😂😂😂😂
Lerikyte, kokio dydzio drabuzelius tavo coliuke nesioja? 🙂

As po gydytojos. Paeme streptokoko megini,liepe pirmadieni paskambinti del rezultato. Kitas susitikimas - sekanti penktadieni.
Pasiskundziau del slapimo, apziurejo,atrado maksties uzdegima tai liepe suvartoti 3 zvakutes ir tada VEL atnesti slapima. Bandysiu suderinti su apsilankymu penktadieni

Lerikyte-pas tave priespienis bego dar iki gimdymo. Pas mane - nieko nera

Dar vaziavau autobusu tai gerai mane sukrate