Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Kryziuke, o tu neplanuoji Alt gimdyti?

Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2017 03 28, 14:15)
Kryziuke, aha as tam dabartiniam infekciniam gimdziau dukra...Uztat kai nuvaziavau gimdyti sunu,atrode nerealiai naujas gimdymo skyrius biggrin.gif </p>

Ojei, ne be reikalo ir baisu uzmigt ten buvo console.gif
Kaip dar to skyriaus iki siol neuzdaro, ir vaikus dar priima-neisivaizduoju blink.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliuke @ 2017 03 28, 14:51)
<p>Kryziuke, o tu neplanuoji Alt gimdyti?</p>

Ne, III-ias CP, gydytojas patare i klinikas vaziuot.
Aisku, jei butu imanoma, tai gimdyciau cia.
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 03 28, 06:47)
Labas rytas,
Visu pirma didziausias ACIU Svetikui. Tu mano gimdymo drauge 4u.gif  wub.gif  palaikytoja iki kol vyras atvyko. Kaip gera buvo tokia kompanija turet, zinot kad esu ne viena  wub.gif
O cia nutrukusios tiesiogines transliacijos tesinys  biggrin.gif Man is tikro iki gimdyklos buvo gera nuotaika ir viskas buvo labai net pakenciama. 3 val. gimdykloje -kaklelis 4 cm. 4 val. jau prasiau vyro masazo ir vos paejau. 4.30 val. - atsidarymas 8 cm. 4.50 val. jau noras stumti+ linksminancios dujos. 5.02 val. gime sveikas sunelis 3480 g, 54 cm. Jauciuosi nuostabiai tik nemiegojusi. Pavalge is abieju papuliu. Dabar miega. Jau esam palatoj. Laukiu pusryciu nes noriu valgyt kaip savaite nevalgius biggrin.gif
Na ka, visoms linkiu tik pacio lengviausio gimdymo. Sekanti gal jau sulauks musu menesiuko  mirksiukas.gif

Džiaugiuosi galėdama bent per nuotolį tau palengvinti gimdymą 4u.gif
Šaunuolė mamka 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliuke @ 2017 03 28, 06:36)
Nu kaip fainiai Svetikas palaikei Mafina!!  lotuliukas.gif  Tikra gimdymo drauge!  friends.gif  Labai smagiai Mafina nusiteikus iskeliavo i gimdykla, tikiuos ten jau greit viskas vyko bigsmile.gif   Laukiam naujienu!

Taigi tam mes čia ir esam, vieną kitą palaikyti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Violeta06 @ 2017 03 28, 09:44)
Del manes tsi rytoj bus aisku, bet dar Svetikas pas mus  biski nerimauja  biggrin.gif paziuresim kuri pirma biggrin.gif

Aha, vakar sąrašą pažiūrėjau, kad pagal sąrašą aš sekantį unsure.gif Ir išsigandau fear.gif scare.gif
Dar anksti man, nenoriu unsure.gif Sėdžiu kojas suspaudus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2017 03 28, 13:15)
<p>Siaure, pirma anksciau pagimdei? O ka dabar gyd sako, nera rodikliu, del ankstyvesnio gimdymo? Jei labai neramins skausmai, maudimai- palek iki priemimo, nes tau dar kaip ir anksti lukstentis unsure.gif </p><p>Kryziuke, aha as tam dabartiniam infekciniam gimdziau dukra...Uztat kai nuvaziavau gimdyti sunu,atrode nerealiai naujas gimdymo skyrius biggrin.gif </p>

Pirma pagimdziau 37 sav. ir 1 dienos, jei gerai atsimenu. Na, kaip ir isnesiota teoriskai, nors nesu tikra, kad ta data pagal pask. men. tiksliai rode, echoskopu kazkur savaite maziau, svere irgi <2,7 kg. Dabar skausmu nebuna, tik nakciai atsigulus, spaudimas kazkur ties strenomis ir nugaros apacia laikas nuo laiko. Bet gal cia is baimes taip atrodo, kazko labai bijau sikart smile.gif Kol nebega kokie vandenys, gleives, nera periodiniu ar daznu akivaizdziu saremiu, vaikas juda, tai neskubesiu.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 28, 11:41)
nežinau ką daryt... 
kas patars? 

Apsiramint ir nepanikuoti, tuoj viskas susinormalizuos. 4u.gif
Kantrybė dorybė mirksiukas.gif

O tau bėga savaime ar (.) spaudžia, kad pilnas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 28 kovo 2017 - 15:02

Violeta, nesibaimink. Bus kaip bus. Reiskias taip turi buti. Nestresuok 4u.gif

Tikrai, bus kaip bus...

ne, nežinau ką daryt... 

kas patars? 

Nenusitraukineciau

Pirma pagimdziau 37 sav. ir 1 dienos, jei gerai atsimenu. Na, kaip ir isnesiota teoriskai, nors nesu tikra, kad ta data pagal pask. men. tiksliai rode, echoskopu kazkur savaite maziau, svere irgi <2,7 kg. Dabar skausmu nebuna, tik nakciai atsigulus, spaudimas kazkur ties strenomis ir nugaros apacia laikas nuo laiko. Bet gal cia is baimes taip atrodo, kazko labai bijau sikart smile.gifKol nebega kokie vandenys, gleives, nera periodiniu ar daznu akivaizdziu saremiu, vaikas juda, tai neskubesiu.

Pas mane panasi situacija, bijau kad tik plauciai butu issivyste

Atsakyti

Kadangi mergytei pavyksta isisegti ir nejauciu kazkokio super diskomforto tai ir nekisiu nagu prie krutu. 

Labai sutrumpeho vaiko valgymas, nes jau tooks padavimas, kad matyt greit prilesa 🙄

Atsakyti

Dar vienas klausimas Lerikytei,  kuo valot bambyte? Gal kazka rekomendavo nusipirkti kai israse namucio?

Atsakyti

O tau bėga savaime ar (.) spaudžia, kad pilnas?

Guliu sau nuogais p. Pasiziuriu ir pagalvoju hmm tai is kurios cia dabar maitint - is taves, ar taves? Kaip dejo is abieju upeliai 😅va  cia tai minties galia. 

Atsakyti

Guliu sau nuogais p. Pasiziuriu ir pagalvoju hmm tai is kurios cia dabar maitint - is taves, ar taves? Kaip dejo is abieju upeliai 😅va  cia tai minties galia. 

Prajuokinai 😂😂😂😂

Atsakyti

Lerikyte, kokio dydzio drabuzelius tavo coliuke nesioja? 🙂

Atsakyti
Labas pupos 4u.gif
As po gydytojos. Paeme streptokoko megini,liepe pirmadieni paskambinti del rezultato. Kitas susitikimas - sekanti penktadieni.
Pasiskundziau del slapimo, apziurejo,atrado maksties uzdegima tai liepe suvartoti 3 zvakutes ir tada VEL atnesti slapima. Bandysiu suderinti su apsilankymu penktadieni biggrin.gif

Lerikyte-pas tave priespienis bego dar iki gimdymo. Pas mane - nieko nera unsure.gif

Dar vaziavau autobusu tai gerai mane sukrate unsure.gif norejau pasikeist banke pavarde,tai velnias kol nukulniavau iki gedo prospekto, ten statybos kasybos,nusigavau iki banko,o jis uzdarytas!!!!! Tik man taip sektis gali unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena85: 28 kovo 2017 - 16:16