laikykis svetikai kokius nerealius pojūčius gaunat jūs ten
O jei rimtai, silpnokai jaučiuosi paskutines dienas, daugiau gulinėju, kad tik ilgiau išvaikščiočiau. Skauda nugara, pilvą žemyn tempia, vėl jaučiu mažius šlapimo pūslę užgulė, ech... užtai jau valandas net pradėjau skaičiuoti iki balandžio
laikykis dar
merginos - kaip tas kamstis atrodo? nesuprantu, ar iskyros gausesnes, ar cia man jau nerimaut pradet..

Aš tai nors nei vieną kartą nemačiau kaip tas kamštis išėjo, bet įsivaizduoju, kad turėtų būti gausios gleivės. Skaičiau, kad pasišalinus kamsčiui dar kelios savaitės gali praeiti iki gimdymo.
Aš tai nors nei vieną kartą nemačiau kaip tas kamštis išėjo, bet įsivaizduoju, kad turėtų būti gausios gleivės. Skaičiau, kad pasišalinus kamsčiui dar kelios savaitės gali praeiti iki gimdymo.
Ir as nemaciau nei karto to kamscio...
Taip gali praeiti kelios sav. bet va musu Lerikytei ie Mafinai prasidejo ta pacia diena, tai kad....EGLUZELE butinai pranesk kaip ir kas
Kokią gražią akciją prisma turės balandžio leliukams, gal pasinaudosim kuri:
Kikia superine akcija

merginos - kaip tas kamstis atrodo? nesuprantu, ar iskyros gausesnes, ar cia man jau nerimaut pradet..
Stengiuosi

Kamštis kiek atsimenu ne šiaip skystos išskyros,o būtent glievietos tokios.
gleivių kamštis nedidelis tirštų gleivių gumulėlis. Jame gali būti šiek tiek rausvo, rusvo ar raudono kraujo. Gleivių kamštis gali pasišalinti ir likus savaitei ar net dviems iki gimdymo, tačiau paprastai jis iškrenta likus dienai ar dviems iki gimdymo.
Kamštis jau eina?

Man kamstis salinosi pradzioj su svieziu krauju, tik negausus tas kraujavimas buvo, o po to kraujas dingo ir tu iskyru vel sumazejo. Bet jau jauciau ir saremius. Pagimdziau po triju, keturiu dienu po kamscio pasisalinimo
Ai, nesuprantu kas čia buvo. Tikiuos tik išskyrų daugiau išėjo ir tiek (gal kažkiek panašu į kiaušinio baltymą). Nebuvo nei kraujo, nei ką. Sąrėmių irgi lyg ir nejaučiu. Žiūrėsiu toliau. Bet noriu sulaukti paskirtos datos, ar bent jau balandžio. Aš gi dar daiktų nesusidėjus, lagaminą ketinu pasiimt tik 6dienį

Mergyt laikomės

Man su pirmu kai kamštis išėjo, vandenys tik po savaitės nubėgo, tada ir pagimdžiau

Tiesa, tašės irgi iki šiol nenusidėjus

Mergyt laikomės
Iki balandžio nebeilgai - tik 26 val.
Man su pirmu kai kamštis išėjo, vandenys tik po savaitės nubėgo, tada ir pagimdžiauVisą savaitę be kamščio pravaikščiojau
Tiesa, tašės irgi iki šiol nenusidėjusKiekvieną vakarą sakau rytoj iš ryto susidėsiu, bet ateina vakaras, o tašė tai ir stovi tuščia
Aš galvoju, kad man su pirma kamštis irgi išėjęs buvo, bet db nepamenu nieko. Nes veiklos taip ir nesulaukiau.
Ok, 26 val. Būtų neblogas pokštas balandžio pirmai
Aš irgi vis pagalvoju apie tašę ir tuo užsibaigia...
Šiandien baigiau skalbt marliukus visus, reiks susidėt...Gal ryt.. Arba ne. Žiūrėsiu, kaip jausiuos
MB juokias, kad gal dar nesidėčiau daiktų, nes tada dar ims ir prasidės viskas netyčia

Ir užtenka šiandienai veiklos, ilsėkis, buk, kaip mano vaikas sako, nekilnojamas turtas iki balandžio