Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 31, 09:34)

</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kryziuke" data-cid="71542153" data-time="1490940985"><div><p>Labas, rytas vartotojo įkelta nuotrauka
Jungiuosi su puodu kavos-neuzmigau nuo 4 ryto vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kas neleido miegot? 4u.gif
</p><p></p><p>Jungiuos su kava. Paskui spėju eisiu dar patingėt.
</p><p>MB, vaikus nuvežęs į darželį, man gėlių parvežė wub.gif Pradžiugino, o tai viskas iš rankų šįryt krito unsure.gif 
</p>

Nezinau, pilvo apacia pradejo maust, tada damute sugalvojo krapstytis ir neuzmigau jau.

Papildyta:
QUOTE(Svetikas @ 2017 03 31, 09:31)
Nemiga? unsure.gif
Aš ir vėl užmigau 3 val. o atsikėliau 7 vaikus išleisti ir nebe užmigau doh.gif
O už lango toks oras, kad galvojau visą dieną parpsiu biggrin.gif

Butu gerai pokaituko, bet ruosiuosi i klinikas konsultaciajai-tikiuosi paskirs data
Atsakyti

Kaip tu jautėsi? Eina kamštis? unsure.gif
Imsi iš Prismos kraitelį? bigsmile.gif

Kaip niekur nieko :) Vakar kažkiek daugiau lyg pilvas susitraukinėjo, bet paskui ir tai praėjo. Niekas nebeina, matyt netikras aliarmas :blush-anim-cl:

Jei duos, tai ko neimti :rolleyes: O tu?

Nezinau, pilvo apacia pradejo maust, tada damute sugalvojo krapstytis ir neuzmigau jau.

Papildyta:
Butu gerai pokaituko, bet ruosiuosi i klinikas konsultaciajai-tikiuosi paskirs data

Sėkmingo vizito, lauksim žinių :4u:

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 31, 09:08)
Kaip niekur nieko smile.gif
Jei duos, tai ko neimti rolleyes.gif O tu?

Liuks, reiškia laukiam balandžio 4u.gif
Jei balandžio sulauksiu, aišku užsuksiu pasiimti biggrin.gif Žinai kaip sako duoda - imk, muša - bėk biggrin.gif
Atsakyti

Jei balandžio sulauksiu, aišku užsuksiu pasiimti biggrin.gifŽinai kaip sako duoda - imk, muša - bėk biggrin.gif

Būtent :) Skaičiuojam valandas toliau :D

Tau jau ir iki paskirtos datos savaitė beliko - visiška baika atrodo :)

Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 03 31, 10:16)
Jei balandžio sulauksiu, aišku užsuksiu pasiimti biggrin.gif Žinai kaip sako duoda - imk, muša - bėk biggrin.gif

visai fainas tas rinkinukas,gaila kad jau viska turiu-nepanaudosiu
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 31, 09:19)
Būtent smile.gif Skaičiuojam valandas toliau biggrin.gif
Tau jau ir iki paskirtos datos savaitė beliko - visiška baika atrodo smile.gif

Skaičiuojam friends.gif biggrin.gif
Jei viskas ir toliau pagal planą, tai jau lygiai po savaitės jau gal supuosiu savo sūnelį (jei operacija bus kokia 8 val.) wub.gif wub.gif wub.gif
O tau kada terminas? bigsmile.gif Pati ar planinis? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kryziuke @ 2017 03 31, 09:23)
visai fainas tas rinkinukas,gaila kad jau viska turiu-nepanaudosiu

Panaudosim irnesakyk.gif Daugiau ne mažiau biggrin.gif
Atsakyti

Skaičiuojam friends.gifbiggrin.gif
Jei viskas ir toliau pagal planą, tai jau lygiai po savaitės jau gal supuosiu savo sūnelį (jei operacija bus kokia 8 val.) wub.gifwub.gifwub.gif
O tau kada terminas? bigsmile.gifPati ar planinis? unsure.gif
Papildyta:
Panaudosim irnesakyk.gifDaugiau ne mažiau biggrin.gif

Man paskirtas cp 10d. Tai nuo rytoj skaičiuosiu nuo 10 žemyn :rolleyes: 

Atsakyti

Laba rytis as ir atlekiu su kaciu kava kaip mb sako 😉

Lyg jau gerejai situacija su krutine, mazoji daktaryte dirba 😁

O kamstis tai buvo svelniai rausvos, tasios isskyros su kraujo siulais. Tai klausimu nebuvo jis ten ar ne. Bet jokio ten gumulo ir pan.

Atsakyti
Man jau kita sestadieni terminas, bet jokios veiklos nera iki siol verysad.gif kaip nenoriu ir bijau pernesiot.. jau ir vaikstau kasdien po kokius 2 km ir namuose viska dirbu pati, bet mano mergyte neivertina mano pastangu ir man padet visai nenori smile.gif sedi tam savo kurorte, aisku, ko jai lauk lyst, jei ten apie 37 silumos, vandeny mirksta. Tik tupek ir megaukis biggrin.gif
Atsakyti
https://www.prisma.l...raitelis-dovanu
Atsakyti

Tingiu tingėti šiandien :blush-anim-cl:

Galvoju apie daiktus ir turiu porą klausimų:

- kokį kombinzoniuką planuojat imti parsivežimui? Galvoju, gal paruošt du ir žiūrėt pagal situaciją...

- ar imat kokį pleduką mažiukui į ligoninę?

Atsakyti

neėmiau pleduko, davė ligoninėj, bet parsivežimui užmesi būtų gerai turėti, mess neturėjom 

Atsakyti