Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 31, 13:56)
<p>Tingiu tingėti šiandien blush-anim-cl.gif
</p><p></p><p>Galvoju apie daiktus ir turiu porą klausimų:
</p><p>- kokį kombinzoniuką planuojat imti parsivežimui? Galvoju, gal paruošt du ir žiūrėt pagal situaciją...
</p><p>- ar imat kokį pleduką mažiukui į ligoninę?
</p>

oras slogus siandien unsure.gif galetu saulute kiek pasirodyt kaip vakar
As du kombius isidejau, bet galvoju, gal nevertejo, vistiek dar pleduka ant virsaus uzdesiu,o isleidziant namo su automobiliu galima prie pat duru privaziuot.

beje, taip pat buvau pasiruosus kai antrasis gime-viska sudejau i atskirus maiselius, juos i autokedute, ir vistiek vyras ne ta atnese smile.gif
Atsakyti

Tingiu tingėti šiandien :blush-anim-cl:

Galvoju apie daiktus ir turiu porą klausimų:

- kokį kombinzoniuką planuojat imti parsivežimui? Galvoju, gal paruošt du ir žiūrėt pagal situaciją...

- ar imat kokį pleduką mažiukui į ligoninę?

Lbas rytas, as irgi siandien tingiu, puse nakties nemiegojau, tai puse dienos lovoj praleidau. 

Pas mane yra trys kombinezonai, du daugmaz vienodi ( meskiukai), trecias siltesnis, tai ziuresiu kokie orai bus. Pleduko tikriausiai neimsiu, net istikruju negalvojau apie toki varianta, o gal neblogai butu savo turet  :hmm: 

Atsakyti
Sveikos, nusilaksčius aš paskutiniu metu, labai jau daug visko vyksta - mano kai abu pirmieji balandukai, tai kitą sav. gimtadienio šventę bendrą organizuojam, rytoj sūnaus gimtadienis tikrasis, tai irgi paminėti reikės, tai žodžiu, viską suruošti, supirkti, užsakyti.. O dar kraustomės į naujus namus, suplanavę iki gimdymo persikraustyti, tai reikalų užtenka. Bet stengiuosi būtinai pagulėti bent porą val. po pietų, dabar tai ir darau. Tikiuosi išnešioti iki termino, su tokiom apsukom nežinau ar pavyks, bet labai tikiuosi ax.gif

QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 31, 10:35)
Man paskirtas cp 10d. Tai nuo rytoj skaičiuosiu nuo 10 žemyn rolleyes.gif </p>

Na va, pagaliau aiškumas yra smile.gif Dar dešimt dienelių atostogų biggrin.gif

QUOTE(Šalta kava... @ 2017 03 31, 13:31)

O čia visiems balandį gimusiems duos?

QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 31, 13:56)
<p>Tingiu tingėti šiandien blush-anim-cl.gif
</p><p></p><p>Galvoju apie daiktus ir turiu porą klausimų:
</p><p>- kokį kombinzoniuką planuojat imti parsivežimui? Galvoju, gal paruošt du ir žiūrėt pagal situaciją...
</p><p>- ar imat kokį pleduką mažiukui į ligoninę?
</p>

Aš įsimetus du, viena plonesnį, kitą storesnį. O pleduką tai tik parsivežimui vilnonį megztą, jei prireiktų.
Atsakyti

neėmiau pleduko, davė ligoninėj, bet parsivežimui užmesi būtų gerai turėti, mess neturėjom 

Parsivežimui taip, sąraše yra. Tik galvoju, gal prie ligoninės daiktų turėt :hmm: Santaruose antrąjį atnešė įvyniotą į pledą, bet jis toks didelis ir sunkus buvo :unsure:

beje, taip pat buvau pasiruosus kai antrasis gime-viska sudejau i atskirus maiselius, juos i autokedute, ir vistiek vyras ne ta atnese smile.gif

Ot, tie vyrai :D

Sveikos, nusilaksčius aš paskutiniu metu, labai jau daug visko vyksta - mano kai abu pirmieji balandukai, tai kitą sav. gimtadienio šventę bendrą organizuojam
O čia visiems balandį gimusiems duos?

Nenusilakstyk :4u:

Taisyklėse rašo, kad duos visiems balandį Vilniuj ir Kaune gimusiems.

Atsakyti

</p><p>Taisyklėse rašo, kad duos visiems balandį Vilniuj ir Kaune gimusiems.
</p>
[/quote]

man tai taisyklių neatidaro, bet taip išeina kad nemokamai duos??? Ar aš kažko čia nesupratau unsure.gif

Ir tik gaila kad klaipėdoje tokios akcijos nėra unsure.gif
Atsakyti

Akcijos esmė: Organizatorius dovanoja laikotarpiu nuo 2017 m. balandžio 1 d. 0.00 val. iki balandžio 30 d. 23.59 val. (Akcijos laikotarpis) Vilniaus ir Kauno miestuose gimusiems vaikams kūdikio krepšelį (toliau – Dovana).

Man kyla klausimas, kodėl tokia akcija yra, bet o tačiau, skamba labai patraukliai :)

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gerai, merginos, kad del kombinezonu paraset, kazkaip is galvos iskrite buvo, i darbu/daiktu sarasa isitraukiau smile.gif Ir kazkaip isivaizdavau, kad pirkti nereikes, pirmojo vaiko tiks, kaip nauji yra. Tik kad pirmas gime, kai jau karsta buvo, tai tik nuo 68 cm dydzio turiu, tai dar gal ir nusipirkti koki 62 cm teks...

Prismos taisykliu nuoroda neveikia, gal nebus detaliose taisyklese nurodyto reikalavimo apsipirkti, pvz., ne maziau kaip uz 100 euru, kad gautum kraiteli smile.gif

O as prisidedu siandien prie besidziaugianciu isnesiojus vaika - pagaliau 37 sav., galima atsipalaiduoti! smile.gif
Atsakyti

turiu klausima,visa diena spaudimas 138/92,  ne aukstas? Kazkaip visada buvo 110/60

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 31, 12:56)
Galvoju apie daiktus ir turiu porą klausimų:
- kokį kombinzoniuką planuojat imti parsivežimui? Galvoju, gal paruošt du ir žiūrėt pagal situaciją...
- ar imat kokį pleduką mažiukui į ligoninę?

Pusšilti kombinzoniuką imsiu, kad parsivežti namo wub.gif O pleduką paimsiu jei vietos bus lagamine biggrin.gif Jei ne vyras kai su kėdute atvažiuos paims voką-pleduką esam nusipirkę wub.gif
Papildyta:
Liko tik 7 val. ir bus balandis yahoo.gif sokiai.gif new_russian.gif assa.gif leb.gif mamontovas.gif dan.gif

Atsakyti
QUOTE(siaure @ 2017 03 31, 13:58)
Prismos taisykliu nuoroda neveikia, gal nebus detaliose taisyklese nurodyto reikalavimo apsipirkti, pvz., ne maziau kaip uz 100 euru, kad gautum kraiteli smile.gif

Šiaip kai taisykles skaičiau lyg nebuvo parašyta, kad reikia apsipirkti už tam tikrą sumą. Tiesiog atvažiuoji su gimimo liudijimu arba išrašu iš ligoninės ir gauni kraitelį. ax.gif Keista ar ne, kad kažkas kažką už dyką duoda? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Violeta06 @ 2017 03 31, 15:52)
turiu klausima,visa diena spaudimas 138/92,  ne aukstas? Kazkaip visada buvo 110/60

Gal aukštokas? unsure.gif Gydytojai neskambinai?
Pagulėk, pamiegok, gal nukris? unsure.gif
Atsakyti

O as prisidedu siandien prie besidziaugianciu isnesiojus vaika - pagaliau 37 sav., galima atsipalaiduoti! smile.gif

Sveikinimai :4u:

Aukštokas :unsure: Netinsti?

Pusšilti kombinzoniuką imsiu, kad parsivežti namo
Papildyta:
Liko tik 7 val. ir bus balandis

O koks yra pusšiltis? :hmm: :)

Jau tik 5 liko :yahoo:

Atsakyti

Tinstu, jau 151/110 varau i priemima  :oh:  :frusty: 

Atsakyti