Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 13, 11:30)
<p>ar jus kada pažadina vaikas naktį, ar pabundate nuo jo judesių?</p><p>nežinau ar taip kietai miegu, ar kaip čia</p>

Tikrai yra kažkadą buvę, bet bent šiandien net naktį į tuliką nesikėliau rolleyes.gif
Atsakyti

tikrai būna ramesnių dienų , turbūt nėra ko pergyvent  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 13, 11:30)
<p>ar jus kada pažadina vaikas naktį, ar pabundate nuo jo judesių?</p><p>nežinau ar taip kietai miegu, ar kaip čia</p>

Man atrodo as vaika pazadinu kai keliuosiu I wc 3 kartus blink.gif vis laukiau kad trecias trimestras prasides,maziau lakstysiu, bet matyt jau iki galo teks mant keltis nakti kelis kartus
Atsakyti

Violeta, o kodėl 3 iam turėtume mažiau lakstyt? Hm... juk atrodytų kaip tik vis daugiau puslę spaudžia

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 13, 11:45)
<p>Violeta, o kodėl 3 iam turėtume mažiau lakstyt? Hm... juk atrodytų kaip tik vis daugiau puslę spaudžia</p>

bigsmile.gif tiesiog tikejausi issimiegot
Atsakyti

:D  :D aaa , tikėtis yra viena..... 

Atsakyti
Bet kai man vakar prieš miegą blogą buvo, taip žiauriai rūgštis kilo, net Rennie nepadėjo : scare.gif Tiesioginę to žodžio prasme jaučiau kai gerklė dega umn.gif

Atsibudo mano karalaitis, banguoja karsta.gif Matyt kepti varškiečiai patiko essen.gif
Atsakyti

Taip ir turėjo būti  :wub: 

o mane rūgštys kažkaip apleido, nebeima, kalis kart pakilo, rennie padėjo, dabar ramu.

įmečiau skalbt rūbelių,kuriuos planuoju ligoninė vežtis. nu žiūri vienas komplektas tamsesnių prie šviesesnių skalbt nesiderina. nu tai atidėjau tamsius prie kitų likusių ir išskalbsiu tada jau visus ta proga. Gal nesudulkės  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 13, 12:38)
Taip ir turėjo būti  wub.gif 
o mane rūgštys kažkaip apleido, nebeima, kalis kart pakilo, rennie padėjo, dabar ramu.įmečiau skalbt rūbelių,kuriuos planuoju ligoninė vežtis. nu žiūri vienas komplektas tamsesnių prie šviesesnių skalbt .
nu tai atidėjau tamsius prie kitų likusių ir išskalbsiu tada jau visus ta proga. Gal nesudulkės  hmm.gif

Aš dar supirkinėju po biški rūbelius, kai daugiau prikaupsiu tada skalbsiu rolleyes.gif

Ale tie pirmi rūbeliai kokie mažiukai wub.gif Jau buvau ir pamiršus. Nejaugi tikrai jie tokie mažiukai būna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 02 13, 12:52)
Aš dar supirkinėju po biški rūbelius, kai daugiau prikaupsiu tada skalbsiu rolleyes.gif

Ale tie pirmi rūbeliai kokie mažiukai wub.gif Jau buvau ir pamiršus. Nejaugi tikrai jie tokie mažiukai būna wub.gif

Aš irgi tą patį mąstau į rūbelius žiūrėdama smile.gif
Ruošiaus ruošiaus šį savaitgalį atsirikinėt pradėt ir neprisiruošiau smile.gif Vieną maišą specialiai po kojom pasidėjus, kad maišytųsi ir sutvarkyčiau. Bet šįryt pernešiau į kitą vietą ir tiek. Jauč kovo taip sulauksiu doh.gif
Atsakyti

oij tokių akcijų carters buvo pamėtėję, kad prisipirkau jau gerokai didesnių bodžiukų rinkinių, nu kaip nepirkt  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 13, 13:15)
<p>oij tokių akcijų carters buvo pamėtėję, kad prisipirkau jau gerokai didesnių bodžiukų rinkinių, nu kaip nepirkt  biggrin.gif​ </p>

po kiek bodžiukai ir šliaužtinukai gavosi €? unsure.gif
Man tokios nerealios kainos per skelbiu.lt naudotų rūbų, kad pyktis ima frusty.gif umn.gif
Atsakyti