Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Violeta06 @ 2017 02 13, 16:31)

Lerikyte, Kryziuke o jus pacios uzsakinejat is ten, ar per tarpininkes?

Per tarpininkes

As siandien visa diena ant "sluotos" praskraidziau-nu tooooks noras tvarkytis uzejo-matyt pavasaris ne uz kalnu biggrin.gif
Atsakyti

o gal lizdas jau?  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 13, 19:59)
<p>o gal lizdas jau?  biggrin.gif​ </p>

Skaiciau kad kai jau apima noras tvarkytis, sukt lizda, tai jau ir gimdymas netoli. Tegul tai buna artejantis pavasaris-dar damute tegul patupi siltai pilve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 13, 18:59)
<p>o gal lizdas jau?  biggrin.gif​ </p>

biggrin.gif ta pati pagalvojau
O pas mane nei pavasario nei lizdo biggrin.gif maisus su rubeliais is vieno kampo I kita nesioju, taip man sunku viska I skalbenke imest ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, ar teisingai prisimenu, kad kažkuriai iš mūsų buvo gliukozės tolerancijos testo pirmas rodmuo aukštesnis už antrąjį po dviejų val.? Mano pirmas 5,11, o antras 5,03, tai dabar siunčia į santariškes konsultuotis pas endokrinologus unsure.gif Susinervinau kažko, kaip ir viskas normos ribose, bet gal ir keista, kad pirmas aukštesnis.. Ai nu žodžiu, nepakenks pasitikrinti papildomai. bet man čia iš serijos kuo daugiau ieškai problemų, tuo daugiau randi.
Atsakyti

Mano buvo pirmas 4.50 antras 4.30 bet manes niekas net nesiruose niekur siusti. 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 13, 17:08)
Kas iš vėlesnių terminų merginų apsiimtų pagloboti temą? Dabar jos neuždarys, todėl paprašius dalyvio statuso pas moderatorę duoda galimybę redaguoti. Apsiimčiau aš, bet kadangi pabyrėsiu viena pirmųjų tai po to nesuvesiu jokios info...
Arba galiu iki pabyrėjimo apsiimti .

Man terminas irgi ankstokas, balandžio 7, bet jei neatsiras kitų galėsiu tave kažkiek pavaduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 02 13, 21:15)
Man terminas irgi ankstokas, balandžio 7, bet jei neatsiras kitų galėsiu tave kažkiek pavaduoti 4u.gif

Tai kad musu cia nedaug, manau jeigu jus dviese priziuresit namuka musu bus puiku mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

Laba dienis,

dar vartosi panelė tai gražiai. Tai skersai, tai žemyn galva. Telpa dar vadinas

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 14, 10:53)
<p>Laba dienis,</p><p></p><p>dar vartosi panelė tai gražiai. Tai skersai, tai žemyn galva. Telpa dar vadinas</p>

Mano vienai pažįstamai buvo taip, kad visą laiką skersai gulėjo, o kai atėjo gimdymo laikas apsivertė ir operacijos neprireikė 4u.gif Dar turit laiko, o jei ką dar pratimai yra, kad vaikas apsiverstų mirksiukas.gif
Atsakyti

Galėtų jau ir nusitaminti makaluotis, neapsisptendus mat  :D 

Aha, girdėjus ir aš tokių dalykų

Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 02 13, 21:15)

Ar taip jau daug žiūrim tą pirmą psl? smile.gif jei ir neatnaujinsim info, dangus negrius smile.gif Svarbu, kad būtų vieta, kur bendraut mirksiukas.gif

Svetikas - tau ne cp?
Atsakyti