Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Aš irgi pradėjau tardyferoną su foliu gerti.
Atsakyti

žodžiu visos čia mes jau geležinės  :D​ 

Atsakyti

Lerikyte, būna, kad abi dalys ir su laidu ir su batarkėm. Kai namuose buni- su laidu gali laikyt. Kai lauke- su batarkėm. Bent aš tokią prieš 6 metus turėjau. Tomy pavadinimas buvo. Tokios tik racijukės, be pribombasű jokių. Dabar kur nupirko lyg motorola vadinasi.

Aha, tikrai visos geležinės ledi mes  :D 

Man, jeigu žagsi kleckas, tai pulsuoja kažkur prie kairio kirkšnies. Bet nėra nemalonu. :) 

Atsakyti

bet tai dar kaip suprantu reikia žiūrėti KURI dalis su laidu , taip? 

ai bet vienu ar kitu atveju man netinka jaučiu laidinė viena dalis, nes gali būti,kad vaikas miegos lauke, aš kambaryje būsiu, bet gali būti ir atvirkščiai - vaikas viduje ,o aš lauke.  :umn:​ 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 15, 15:19)
apskritai geriau jau mažiau visokių tų gėralų

Aš irgi už tai ax.gif
Atsakyti

apskritai geriau jau mažiau visokių tų gėralų

Tikrai pritariu, todėl taip ir dvejojau...

Atsakyti

Tikrai pritariu, todėl taip ir dvejojau...

čia jau nėra kur dvejoti. Su maistu jau reikšmingai nepasikelsi, net vien mėsa būdama gyva. O laukia gimdymas, po to gali labai nusilpti, o jėgų reikės. 
Yra skirtumas, kur kokie žuvų taukai, kur gali gert gali negert, aiškios reikšmės nėra, bet kada jau su kraujo atsakymais yra toks geležies trūkumais - tada jau reikia, nes jis tik dar risis žemyn. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 15 vasario 2017 - 16:38

čia jau nėra kur dvejoti. Su maistu jau reikšmingai nepasikelsi, net vien mėsa būdama gyva. O laukia gimdymas, po to gali labai nusilpti, o jėgų reikės. 
Yra skirtumas, kur kokie žuvų taukai, kur gali gert gali negert, aiškios reikšmės nėra, bet kada jau su kraujo atsakymais yra toks geležies trūkumais - tada jau reikia, nes jis tik dar risis žemyn. 

Ne ne, viskas, jau pagal mano rodiklius tai neturiu kur dėtis, imsiu Tardiferoną. Bet ir žuvų taukus galiu kartu gerti, ane?

Atsakyti

Ne ne, viskas, jau pagal mano rodiklius tai neturiu kur dėtis, imsiu Tardiferoną. Bet ir žuvų taukus galiu kartu gerti, ane?

manau, kad taip  :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Kaip Jus? bigsmile.gif

Aš tai vakar patvirtinau savo teoriją rolleyes.gif Vakare privalgėm su vaikais kukurūzų lazdeles cukruje tai už 15 min. mano karalaitis pradėjo žagsėti doh.gif Ale tik pašnekėjom vakar biggrin.gif
Atsakyti

Labas

nieko gerai, va rašau ir jaučiu kaip žagsi  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 16, 12:00)
Labas
nieko gerai, va rašau ir jaučiu kaip žagsi  biggrin.gif​ 

Užjaučiu biggrin.gif
O pabandyk saldžiai nevalgyt ir nežagsės tongue.gif
Atsakyti