Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Laba, aš po vizito pas gyd. Kraujas rodo mažakraujystę...97 tik hemoglobinas. Gyd pasiūlė gerti Tardyferon po 2 tabletes. Reiks bandyt. Nors dar paieškosiu info kokie atsiliepimai apie šituos vaistus. O daugiau tai visi tyr geri. Kaip laukiu echo.... o jis tik kitą penktadienį...

Mano lelius irgi kartais skausmingai įsiremia. Bet dažniausiai virśuj, būna tokie "kalneliai" net matosi. Tai pakutenu  :wub:  Dažnai žagsi mažius mano, net gaila pasidaro :wub:  :D

Mažoka... nieko blogo nerašo apie šį vaistą - saugus naudoti. Aš irgi jau geriu, paskyrė prie 109 hb. Tiesa, pieno produktai mažina įsisavinimą, jei skrandis priima vartoti ant tuščio. 

Tik būtinai su foliu reik gert, man vienas tardyferonas nesuveikė 4u.gif

Mano panelė po poros dienų tinginiavimo šiandien kaip reikiant bangas kelia nestuke.gif

Su foliu, hm rimtai, o kuo jis prisideda? 

Pailsėjo mergaitė. 

Mano šiandien irgi ramesnė.

Atsakyti

Aš dabar vartoju Tardyferoną. Mano hemoglobinas buvo 105, sakė, kad norint jog geležis geriau įsisavintų, reikia su rūgštele jį vartoti. Tad rytais prieš pusryčius išgeriu 1 tabletę tardyferono ir užkandu mažą gabalėlį citrinos. Tai per 2 savaites mano hemoglobinas pakilo iki 111 smile.gif

Dėl rūgštelės ar ne, bet Va kaip šauniai pakilo

Atsakyti
Aš irgi per pirmą nėštumą gėriau Tardyferoną, tai labai padėjo. Dabar irgi gydytoja parašė, nes žemas hemoglobinas, tai prieš kelias dienas baigiau gerti, reikės pasidaryti tyrimą - įdomu ar pakilo hemoglobinas.
Atsakyti
Man tai tik dabar patarė vartoti žuvies taukus, tik galvoju kokius čia dabar reiktų nusipirkti?? hmm.gif
Atsakyti

Man tai tik dabar patarė vartoti žuvies taukus, tik galvoju kokius čia ..

Mhm reiktų kažkokių gerų. Arba riebią žuvį dažniau valgyk.

Atsakyti

Man tai tik dabar patarė vartoti žuvies taukus, tik galvoju kokius čia ..

Mhm reiktų kažkokių gerų. Arba riebią žuvį dažniau valgyk.

Atsakyti

Kad privariau vienodų žinučių..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 15 vasario 2017 - 13:01

Yra naudingos ir įdomios info apie geležį :

http://www.pasveik.l...-gydymas/54381/

Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2017 02 15, 11:52)
Laba, aš po vizito pas gyd. Kraujas rodo mažakraujystę...97 tik hemoglobinas. Gyd pasiūlė gerti Tardyferon po 2 tabletes. Reiks bandyt. Nors dar paieškosiu info kokie atsiliepimai apie šituos vaistus. O daugiau tai visi tyr geri. Kaip laukiu echo.... o jis tik kitą penktadienį...
Mano lelius irgi kartais skausmingai įsiremia. Bet dažniausiai virśuj, būna tokie "kalneliai" net matosi. Tai pakutenu  wub.gif  Dažnai žagsi mažius mano, net gaila pasidaro wub.gif  biggrin.gif 

Man irgi jis išrašytas. Tik geriu po 1 tab., bett mano hemoglobinas buvo 112 ax.gif

Dievulėliau, kaip nekenčiu šito jausmo kai jis žagsi doh.gif Man jis žiauriai nemalonus frusty.gif
Papildyta:
QUOTE(egluzeeele @ 2017 02 15, 12:01)
Tik būtinai su foliu reik gert, man vienas tardyferonas nesuveikė 4u.gif

Aš be folio geriu, nesakė, kad papildomai ir jį gerti rolleyes.gif
Atsakyti

Ačiū merginos už nuomones ir pasisakymus. Padėjot apsispręsti :) 

Dar išpradžių maniau gal kažkokiom natūraliom priemonėm bandyti, bet supratau, kad reikia pirmiausia atstatyti rodiklius, o tada bandyti palaikyti kažkaip. Taip pat skaičiau, kad patariama kartu vartoti vit c, kad geriau pasisavintų organizmas. 

Tikiuos bent kiek pavyks pakelt  tą hemoglobiną, nes tikrai dažnai jaučiu silpnumą...

Lerikyte, ar išsirinkai mobilę auklę? Man iš ebay vyro sesuo motorola firmos nupirko. 12 svarų mokėjo. Paprasta tokia, bet man ir nereikia mandros, namas vieno aukšto pas mus, pagrinde laukuty kai miegos jungsiu. Svarbu, kad abi dalys būtų su batarkėm ir nuo laido.

Atsakyti

Man irgi jis išrašytas. Tik geriu po 1 tab., bett mano hemoglobinas buvo 112 ax.gif * Man po 2 sakė gerti mėnesį. Paskui gal po 1 užteks.. Dievulėliau, kaip nekenčiu šito jausmo kai jis žagsi doh.gifMan jis žiauriai nemalonus frusty.gif Kodėl tau taip nepatinka? :D [b]Papildyta:[/b] Aš be folio geriu, nesakė, kad papildomai ir jį gerti rolleyes.gif Man irgi apie folį nieko nesakė...Tik paklausė ar omega vartoju. Pasakiau, kad taip, bet nepasakė ar toliau vartoti ar nebe...Ką daryt? :hmm:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke: 15 vasario 2017 - 14:39
QUOTE(Svetikas @ 2017 02 15, 14:12)
Man irgi jis išrašytas. Tik geriu po 1 tab., bett mano hemoglobinas buvo 112 ax.gif

Dievulėliau, kaip nekenčiu šito jausmo kai jis žagsi doh.gif Man jis žiauriai nemalonus  frusty.gif
Papildyta:

Aš be folio geriu, nesakė, kad papildomai ir jį gerti rolleyes.gif

Aš tiksliai nežinau, kodėl reikia folio, bet maniškė gydytoja klausė, ar kartu geriu, kai nekilo hemoglobinas..
Atsakyti