Irena sveikinimai didžiausi
Sveikos
Isivaizduoju kaip sunku, linkiu kad greit prabegtu ta savaitele.
Papildyta:
Sveikinimai
Gal tavo panos SM skaito ?
Gavau Carters kruva roooziniu grozybiu, apsiseilet galima tokius pamacius
Vakar ciuzinuka pagaliau uzisakiau, daugiau nieko netruksta, belieka laukt leliaus.
Ketvirtadieni ir as vaziuoju tepinelio priduot, sake kedutej teks pasedet.
QUOTE(mafina24 @ 2017 02 27, 23:31)
Nu o va pas endokrinologus tai pasake, kad reiktu i skyriu atsigult-cukrus ribinis tai nori tirti savaitele kokia ir tada spresti ar skirti insulina ar ne. Tai biski buvau lengvam soke-sakau nieko neturiu gi pasiruosusi gulimuisi gi nesivezioju tases ir daiktu su savim visur ir visada
Tai grizom namo ir ryt vel i kauna gulimuisi.... ech... ka daryti. Teks atguleti. Taip gaila vaikus palikt,sirdis plysta pusiau. Bet gimdymui irgi teks palikt... bet cia viskas man taip netiketai.
As siuntima tepineliui jau turiu. Sia sav turejau eit darytis. Bet kad guldo mane tai paliks sia sav nepadarytas. Tai gal nieko tokio-paims kita sav.
Tai grizom namo ir ryt vel i kauna gulimuisi.... ech... ka daryti. Teks atguleti. Taip gaila vaikus palikt,sirdis plysta pusiau. Bet gimdymui irgi teks palikt... bet cia viskas man taip netiketai.
As siuntima tepineliui jau turiu. Sia sav turejau eit darytis. Bet kad guldo mane tai paliks sia sav nepadarytas. Tai gal nieko tokio-paims kita sav.
Isivaizduoju kaip sunku, linkiu kad greit prabegtu ta savaitele.
Papildyta:
QUOTE(Irena85 @ 2017 02 28, 09:27)
Labas mergaites
Taigi oficialiai as jau nebe -aite. Taaaaaaaaaaip sunku buvo su savo pavarde skirtis
o siaip pacia santuoka kaip viskas praejo as labai patenkinta
isskyrus gal mamų fintus, kai jos sake, kad reik pasaldint degtine. B klausia kam to reikia, o B mama sako: nugi toks ritualas. Tada B pagloste mano pilvuka ir sako:man regis jau seniai ispildytas
Beje darbe mano panos jau zino ir as neisivaizduoju is kur??? Tai liko giliai isizeidusios, kaip as drisau nuo ju nuslept toki fakta didi
reiks sian eit ir glaistyt santykius
Vakar buvau persigandus, nes nebejauciau beibio, tai prisiminiau savo padruzhkes patarima pagulet ramiai ir susikoncentruot i tai kas vyksta pilve. Pavyko
o vakar vakare beibis malesi jau kaip priklauso
Taigi oficialiai as jau nebe -aite. Taaaaaaaaaaip sunku buvo su savo pavarde skirtis
Beje darbe mano panos jau zino ir as neisivaizduoju is kur??? Tai liko giliai isizeidusios, kaip as drisau nuo ju nuslept toki fakta didi
Vakar buvau persigandus, nes nebejauciau beibio, tai prisiminiau savo padruzhkes patarima pagulet ramiai ir susikoncentruot i tai kas vyksta pilve. Pavyko
Sveikinimai
Gal tavo panos SM skaito ?
Gavau Carters kruva roooziniu grozybiu, apsiseilet galima tokius pamacius
Vakar ciuzinuka pagaliau uzisakiau, daugiau nieko netruksta, belieka laukt leliaus.
Ketvirtadieni ir as vaziuoju tepinelio priduot, sake kedutej teks pasedet.
O tai ta tepineli ima apje 35 savaite? As tai dabar pas gine eisiu kai mums bus 33 sav. Ir sake echoskopu ziures, tai reiks savo Brangiausiaji pasiimti filmo paziureti.
Beje,siandien pagaliau buvau baseine 😊 taip gerai pasimankstinau,kadpaskui is baseino sunku buvo islipti 😀 - pilvas tempia zemyn,o kojos kaip tiki virsu kyla 😁
Beje,siandien pagaliau buvau baseine 😊 taip gerai pasimankstinau,kadpaskui is baseino sunku buvo islipti 😀 - pilvas tempia zemyn,o kojos kaip tiki virsu kyla 😁
QUOTE(kryziuke @ 2017 02 28, 10:00)
Aš jau irgi kaip ir viską supirkus, tik reikia rūbus vaiko išplauti ir tašę į gimdymo namus paruošti
Novile šaunuolė manęs į baseiną tai turbūt jau dabar niekas neįkištų
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 28, 13:35)
aš tai mielai į baseiną nueičiau, tik gaila aprangos neturiu tiek turto sutalpinti
ne, ne aš visa nenoriu nerangiai lipt vandenin,kur visur slidu, šlapia ir šalta
Aš tai savo mamos maudymuką pasiėmiau, tai kaip tik
o į basieną tai eini su šlepetėm ir neslidu, ir šilta ten, ir pratinų gerų padarai, pasimankštini ir stuburui biški leidi pailsėti.
Aš kai jau kokia 15 kg priaugau, ir pilvas labai didelis pas mane, tai sakė, kad aš labai riečiuosi, ir pati vakare jau siaubingai jaučiuosi..
Papildyta:
Tai po pilvuku maudymuką, ir virš pilvuko maudymuką, ir - pirmyn!
o į basieną tai eini su šlepetėm ir neslidu, ir šilta ten, ir pratinų gerų padarai, pasimankštini ir stuburui biški leidi pailsėti.
Aš kai jau kokia 15 kg priaugau, ir pilvas labai didelis pas mane, tai sakė, kad aš labai riečiuosi, ir pati vakare jau siaubingai jaučiuosi..
Papildyta:
QUOTE(Svetikas @ 2017 02 28, 15:32)
aš tai mielai į baseiną nueičiau, tik gaila aprangos neturiu tiek turto sutalpinti

Tai po pilvuku maudymuką, ir virš pilvuko maudymuką, ir - pirmyn!
QUOTE(novila @ 2017 02 28, 21:37)
Aš tai savo mamos maudymuką pasiėmiau, tai kaip tik
Aš su pirmu nėštumu vaikščiojau į Forum Palace nėščiųjų mankštas. Pirmadieniais, trečiadieniais buvo baseine užsiėmimai, antradieniais ir ketvirtadieniais mankštą ant kamuolio ir kitomis priemonėmis salėje, o penktadieniais nėščiųjų joga. Kadangi aš buvau tolima nuo jogos eidavau į baseiną
O dabar tam malonumui nei laiko nei $ tiek nėra
Jei tik būtų galimybė lėkčiau net negalvodama
labas ryyyyyyytas
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 01, 09:34)
<p>labas ryyyyyyytas </p>
Labas labas
Kokie planai pirmai pavasario dienai?
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 01, 08:34)
labas ryyyyyyytas
Labukas
Kas su manim kavutės?

Papildyta:
Prisiruošiau pagaliau ir įsidėjau jau pirmą partiją vaiko rūbelių skalbti
Dabar sėdžiu ieškau info ko į gimdymo namus reikia, kad paskutinius daiktus supirkti