Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Violeta06 @ 2017 02 27, 14:32)
Labas, kaip pozityviai parasei, net man nuotaika pakelej 😉

Džiaugiuosi 4u.gif
Šiaip aš visada stengiuosi kai apsunksta nuotaika, atrodo viskas nesiseka, stengiuosi persijungti ir stengiuosi bet kurioje situacijoje įžiūrėti kuo daugiau pozityvo rolleyes.gif Ir akyse pašviesėja iškart. rolleyes.gif
Papildyta:
Mano susitikimas dabar su gydytoja bus kovo 8. Sakė irgi ims streptokoko tyrimui mėginį, manau tikrai skraidins, kaip kitaip paims? mastau.gif
Taip pat sakė aptarsim gimdymo planą, datą ir t.t. ir pan. wub.gif

Reiks gal kokias tulpes jai nuvežti mastau.gif Kaip galvojat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 02 27, 16:23)
Džiaugiuosi 4u.gif
Šiaip aš visada stengiuosi kai apsunksta nuotaika, atrodo viskas nesiseka, stengiuosi persijungti ir stengiuosi bet kurioje situacijoje įžiūrėti kuo daugiau pozityvo rolleyes.gif Ir akyse pašviesėja iškart.  rolleyes.gif
Papildyta:
Mano susitikimas dabar su gydytoja bus kovo 8. Sakė irgi ims streptokoko tyrimui mėginį, manau tikrai skraidins, kaip kitaip paims? mastau.gif
Taip pat sakė aptarsim gimdymo planą, datą ir t.t. ir pan. wub.gif

Reiks gal kokias tulpes jai nuvežti mastau.gif Kaip galvojat? blush2.gif

Na kazkaip man visada buvo keista kai moterys viena kitaai dovanoja geles per kovo 8,aisku mamaa pasveikint visai kit a s reikalas. Nors suprantu, kad noris pasveikinti, ypac jeigu daktare gera 😉
Atsakyti

Nuvezk geliu grazu. Man mamai kovo 8 proga tai va tikrai labai keista butu dovanot. O gydytoja tikrai bus patenkinta joms taip igrise tos saldainiu dezutes ir sokoladai..

O streptokoka sake paima kitoms paprastai tiesiog gulint ant kusetes. 

Atsakyti
Na žiūrėsim kaip man paims mastau.gif Esu neseniai skraidinta - tikrino kaklelį, kai skundžiausi, kad pilvą maudžia ir kietėja. Nenoriu vėl šito "malonumo" bijau.gif

Ačiū už nuomones dėl gėlių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 27 vasario 2017 - 20:35

Sveikos merginos :) pagaliau ir man atostogos!! Komoda uzsakiau, galesiu pagaliau rubelius susideti, nes viskas maisuose, krepsiuose.. ir nepirkau vystymo stala, o paprasta vystymo ciuzinuka padesiu ant komodos ir tiek. Vezimas taip pat uzsakytas! Teliko sulaukti visu daiktu ir susitvarkyti kambari, rubelius, paruosti, pakloti lovyte ir pabaigti krautis tase. :) 

Su miegu labai nedraugauju, prabundu i tualeta ir tada kol uzmiegu apie valanda, dvi praeina ir vel noriu.. daznai su meslungiu kovoju. Ir pienlige neatsikabina, niekaip.  :oh: nebezinau ka daryti jau su ja. 

Tikriausiai ne per sekanti, bet per dar kita vizita, kuris bus apie 36 savaite aptarsim gimdymo plana. Tai bus ramiau. :)

Atsakyti
QUOTE(silxoxo @ 2017 02 27, 20:34)
daznai su meslungiu kovoju.

Pagerk magnio padės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 27 vasario 2017 - 20:39

Svetikas, o daktare sake kad darys sita tyrima? Man vat idomu,jeigu numatytas cp, tai gal ir nereikia jo :hmm: ?

Atsakyti

Yar dvejopu nuomoniu del magnio po 36 savaites. Vieni kad gert jei reikia, kito sako, kad kaklelio atsidaryma gali apsunkint.

Nezinau, kaip geriau, bet as geriu, nes man jo labai truksta ir nedaugeja

Atsakyti
Sveikos mergaites
As po apsilankymo KMUK pas ginekologe ir endokrinologe. Tai pirma konsultacija (pas gine) praejo gerai, paekoskopavo, ismatavo-viskas kuo puikiausiai, isskyrus tai kad lyties nepatvirtino. O taip tikejaus 😯sako nusisukes ir nieko begaliu padaryti-isivaizduokit kaip as pasijauciau. Is mzk vaziuoju i kauna, pries men laiko uzsireginus, o lelius sumaste nususukes but. Bet visa kita gerai-svoris dabar (35 sav.) jau 2877 g. Galvytes apimtis 31 cm, pilvukas irgi panasiai. Sake kiek didesnis nei turetu buti.pagal savaites, bet ne tragedija.
Nu o va pas endokrinologus tai pasake, kad reiktu i skyriu atsigult-cukrus ribinis tai nori tirti savaitele kokia ir tada spresti ar skirti insulina ar ne. Tai biski buvau lengvam soke-sakau nieko neturiu gi pasiruosusi gulimuisi gi nesivezioju tases ir daiktu su savim visur ir visada
Tai grizom namo ir ryt vel i kauna gulimuisi.... ech... ka daryti. Teks atguleti. Taip gaila vaikus palikt,sirdis plysta pusiau. Bet gimdymui irgi teks palikt... bet cia viskas man taip netiketai.
As siuntima tepineliui jau turiu. Sia sav turejau eit darytis. Bet kad guldo mane tai paliks sia sav nepadarytas. Tai gal nieko tokio-paims kita sav.
Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 02 27, 21:23)
Svetikas, o daktare sake kad darys sita tyrima? Man vat idomu,jeigu numatytas cp, tai gal ir nereikia jo hmm.gif ?

Jo, jis sakė, kad nors ir bus CP, bet geriau padaryti, kad būtų ramiau. Tai aš neprieštaravau rolleyes.gif

Dėl magnio man gydytoja sakė iki 36 savaitės tik gerti, po to nereikia. Kadangi iki 36 savaitės dar yra laiko, tai geriu toliau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mafina24 @ 2017 02 27, 22:31)
Tai grizom namo ir ryt vel i kauna gulimuisi.... ech... ka daryti.

Neliūdėk console.gif Ilgai gal nelaikys? unsure.gif Bet jei reikia geriau atsigulti, ištirs ir ramiau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif
Taigi oficialiai as jau nebe -aite. Taaaaaaaaaaip sunku buvo su savo pavarde skirtis ax.gif o siaip pacia santuoka kaip viskas praejo as labai patenkinta 4u.gif isskyrus gal mamų fintus, kai jos sake, kad reik pasaldint degtine. B klausia kam to reikia, o B mama sako: nugi toks ritualas. Tada B pagloste mano pilvuka ir sako:man regis jau seniai ispildytas biggrin.gif
Beje darbe mano panos jau zino ir as neisivaizduoju is kur??? Tai liko giliai isizeidusios, kaip as drisau nuo ju nuslept toki fakta didi biggrin.gif reiks sian eit ir glaistyt santykius biggrin.gif
Vakar buvau persigandus, nes nebejauciau beibio, tai prisiminiau savo padruzhkes patarima pagulet ramiai ir susikoncentruot i tai kas vyksta pilve. Pavyko biggrin.gif o vakar vakare beibis malesi jau kaip priklauso wub.gif

Svetikas-jei buciau gydytoja, likciau patenkinta gelem biggrin.gif

Violeta-reikia tai reikia, tikrai, gal nelaikys ilgai? mirksiukas.gif

Atsakyti

Mafina, viskas tik tavo ir tavo mažiuko labui, be reikalo niekas neguldytų , priimk tai kaip laiku suteikiamą pagalbą, vardan to ,kad viskas būtų gerai  :4u: 

Irena, sveikinimai didžiausi  :yahoo:  :bis  :bis  :bis 

šiadien ryte man irgi teko palaukti atsibudus kur gi mano mergaitė. Pabudo, matyt, šį kartą ilgiau už mane miegojo, nes paprastai tai kartu keliamės  :D išvis nežinau,kada ji miega. Turbūt naktį, nes dieną tai malas ir malas. 

Atsakyti