Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Labas rytas,
Pas mus irgi koks tai virusas siaucia, gal labai neisisirgsim blink.gif
Vakar paeme tepineli del streptokoko, teko ant kedutes :paskraidyt"
Ppaprasiau gydytojo siuntimo gimdymui, tai sako Jusu nesciosios kortele yra siuntimas, galiu nebent rasteli parasyt blink.gif
Anksciau minejo kad planine operacija daro savaite pries termina, sakau kada man registruotis ten, sako: laukite termino.
Nu, bliamba, blink.gif galvojau paskirs data ir lauksiu sau ramiai, o dabar neaisku laukt kada veikla prasides, ar vaziuot kada pati sugalvoji blink.gif Dar i klinikas bandysiu skambint paklaust.

Antspeniu nepirkau, jei bus reikalnigi įsigysiu.
Visai smagias medvilnines liemenele maitinimui radau H&M, chalatelio irgi dairausi vis ir nerandu. Turiu stora, tokio veztis nenoriu-daug vietos uzima, tai ieskau plonycio, maciau uz draugiska kaina Utenos trikotaze, bet sudetis tokia kad metausi pirkt ar ne.

Tikrai, idomu kaip Mafinai sekasi?
Atsakyti

kryziuke, kokia sudėtis? 

Atsakyti

Violeta - kitą savaitę baigsiu. Aš namie labiau pavargstu, nei darbe...

Kryžiuke - tikrai įdomi situacija... Jei skambinsi į klinikas, papasakok, ką sakys. 

Ir man panašiai su chalatais - turimas tinkantis storas, tiek dėl vietos nepatogu, tiek nemanau, kad tokio reikės. O plonesnį norėčiau pakeisti :)

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 03, 10:39)
<p>kryziuke, kokia sudėtis? </p>

I si ziuriu http://www.utenostri...chalatai/u9680a
Yra ir medvilninis, ale kaina nelabai
Atsakyti

nėra jo sudėtis bloga. Juk viskozė irgi natūralus pluoštas. Man viskozė net labai patinka, ji kaip šilkas, tik šiltesnė. Turėtų būti labai smagus chalačiukas

Atsakyti
O as sianakt nuo 3 val prasikanknau... danti skauda. Ir neina suprasti virsuje ar apacioje verysad.gif
Laukiu dabar nuo 13 val stomatologas dirba,prasysiuos kad priimtu
Atsakyti

vargšėėė....  :4u:  :4u:  :4u:  laikykis... labai nemalonu

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 03, 11:43)
<p>nėra jo sudėtis bloga. Juk viskozė irgi natūralus pluoštas. Man viskozė net labai patinka, ji kaip šilkas, tik šiltesnė. Turėtų būti labai smagus chalačiukas</p>

Aciu uz paprotinima, jau ir uzisakiau 4u.gif
Atsakyti

Gal ir man reik  :hmm: 

Atsakyti

Labas,

Aš kaip pilypas iš kanapių dabar pradėsiu apie daiktus į ligoninę klausinėt  :blush-anim-cl: Ką vaikiukui į gimdyklą dedatės? Kokius rūbelius vėlesnėms dienoms?

Baiginėju mažiausius rūbelius skalbt. Komodą atlaisvinom, pasirodo savo šmutkes galim daug talpiau susidėt :rolleyes: bet kol kas dar galvoju nedėliosiu rūbelių, maišiukuose supakuotus palaikysiu, kad nepridulkėtų dar per mėnesį... 

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 05, 15:29)
<p>Labas,</p><p></p><p>Aš kaip pilypas iš kanapių dabar pradėsiu apie daiktus į ligoninę klausinėt  blush-anim-cl.gif Ką vaikiukui į gimdyklą dedatės? Kokius rūbelius vėlesnėms dienoms?</p><p></p><p>Baiginėju mažiausius rūbelius skalbt. Komodą atlaisvinom, pasirodo savo šmutkes galim daug talpiau susidėt rolleyes.gif bet kol kas dar galvoju nedėliosiu rūbelių, maišiukuose supakuotus palaikysiu, kad nepridulkėtų dar per mėnesį... </p><p></p>

Aš pasiėmiau tik bodzius ir šliaužtus, kol virkštelė nenukritus, manau bus patogiausia. Vėliau jau ir megztukus, kelnes, timpas dėsiu.
Šiandien mašina isisiurbliavau, kėdės dar tuo pačiu padėliojau, nu niekaip neina trijų keduciu gale sudėt. Teks ta pasikniuka pirkt unsure.gif
Atsakyti

O šliaužtus tuos įprastinius, ar ilgarankovius? Aš galvoju ar bambutei geriau marškinėliai, ar bodžiukai? 

O kokia jūsų mašina? Mes saviškėj irgi visaip kaip matuojam dėliojam. Isofix'ų, aišku, kad teks atsisakyt. Svarstom, gal vyresnėlę į priekį sodinsim, o aš tarp mažėlių. Bet dar neišbandėm...

Atsakyti