Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Nu jau ir as susikroviau. Is tases gavosi lagaminas. Nu ir atrodo nieko perdau nieko ypatingo, visko reikia ir va..

Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 03 05, 16:35)
nu niekaip neina trijų keduciu gale sudėt. Teks ta pasikniuka pirkt  unsure.gif

Pas mus pas vyrą septynvietė mašina, prieš 2 metus perkant pagalvojom apie trečią lelių wub.gif
O mano mašinoj manau vistiek tilpsim. Vyresnėlis jau be kėdutės važiuoja arba su pašikniuku, o maželis tik su kėdute. Nebent jei netilps tada vyresnėlis bus be kėdutės, vudurinisys su pašikniuku, o mažėlis kėdutėje. O šiaip kai dviese su mažėliu važiuosim kėdutę tvirtinsiu priekyje :ax
Šiaip mano mašina nemaža, plati tai turėtume tilpti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 05 kovo 2017 - 23:00
QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 05, 17:43)
<p>O šliaužtus tuos įprastinius, ar ilgarankovius? Aš galvoju ar bambutei geriau marškinėliai, ar bodžiukai? </p><p></p><p>O kokia jūsų mašina? Mes saviškėj irgi visaip kaip matuojam dėliojam. Isofix'ų, aišku, kad teks atsisakyt. Svarstom, gal vyresnėlę į priekį sodinsim, o aš tarp mažėlių. Bet dar neišbandėm...</p>

Ilgarankoviu prisidejau ir bodziu ir trumpom ir kelis ilgom rankovem isimeciau.
Del bambutes,manau ir bodikai ir marskineliai tinka-svarbu nespaustu, todel kelnyciu kol nenukrenta virkstele nededu.

Skoda Octavia pas mus, kai pirkom komplektavom visur isofix jungtis, galimybe ir priekyje buvo isidet. Dar su vyru svarstom gal ne isofixsines kedutes tilptu? Jos lyg siauresnes.
O jei pasodinus viena priekyje, ziuriu kad per vidury pati uzpakalio neikisiu. Zodziu.. unsure.gif labai nesinori to pasikniuko, bet kad kitaip turbut neiseis.

Maziukas mano per savaigali isisirgo. Kosti baisiausiai unsure.gif Dar planavom si savaitgali prie juros nulekt, teks atidet kuriam laikui.

Papildyta:
QUOTE(Svetikas @ 2017 03 05, 23:59)
Pas mus pas vyrą septynvietė mašina, prieš 2 metus perkant pagalvojom apie trečią lelių wub.gif
O mano mašinoj manau vistiek tilpsim. Vyresnėlis jau be kėdutės važiuoja arba su pašikniuku, o maželis tik su kėdute. Nebent jei netilps tada vyresnėlis bus be kėdutės, vudurinisys su pašikniuku, o mažėlis kėdutėje. O šiaip kai dviese su mažėliu važiuosim kėdutę tvirtinsiu priekyje :ax
Šiaip mano mašina nemaža, plati tai turėtume tilpti  rolleyes.gif

Septynviete masina butu tikras isigelbejimas, bet kol kas nera galimybes pasikeist.
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 05, 23:23)
<p>Nu jau ir as susikroviau. Is tases gavosi lagaminas. Nu ir atrodo nieko perdau nieko ypatingo, visko reikia ir va..</p>

Man irgi taip pat, atrodo tik butiniausi daiktai, o finale pasiziuriu-visas lagaminas ir dar pampiai netilpo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 03 06, 10:20)
Skoda Octavia pas mus, kai pirkom komplektavom visur isofix jungtis, galimybe ir priekyje buvo isidet. Dar su vyru svarstom gal ne isofixsines kedutes tilptu? Jos lyg siauresnes.
O jei  pasodinus viena priekyje, ziuriu kad per vidury pati uzpakalio neikisiu. Zodziu.. unsure.gif  labai nesinori to pasikniuko, bet kad kitaip turbut neiseis.

Septynviete masina butu tikras isigelbejimas, bet kol kas nera galimybes pasikeist.

Nu jo, Octavia nėra didelė, sunkokai tilpsit unsure.gif

Mūsų septynvietė yra VW Touran, nėra labai brangi/prabangi mašina ax.gif Suaugę nelabai gale tilptų, bet vaikams ar smulkiems, mažiems suaugusiems vietos sočiai gana ax.gif Aišku tada bagažinės beveik nėra, o bet tačiau rolleyes.gif
Atsakyti

kai mūsų pirmas tai tilps nors skersai ir išilgai :D

eina sau kiek pasirodo problemų susodinti vaikus ir tilpti kas ne po vieną turi ...

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 06, 13:35)
<p>kai mūsų pirmas tai tilps nors skersai ir išilgai biggrin.gif</p><p></p><p>eina sau kiek pasirodo problemų susodinti vaikus ir tilpti kas ne po vieną turi ...</p>

Kas turi du vaikus irgi jokių problemų biggrin.gif
Atsakyti

dekrete visos dar labiau užsiėmusios, taip ir norisi pasakyti - s a k i a u :D 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 06, 15:55)
dekrete visos dar labiau užsiėmusios, taip ir norisi pasakyti - s a k i a u biggrin.gif 

Tu čia dabar apie ką? mastau.gif
Atsakyti

apie tą,kad prieš išeinant dekretan , panos sakė, kai jau išeisim į dekretą tai laiko daugiau turėsim ir papliurpsim :D 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 06, 16:07)
apie tą,kad prieš išeinant dekretan , panos sakė, kai jau išeisim į dekretą tai laiko daugiau turėsim ir papliurpsim biggrin.gif 

Aš irgi laukiu kada pradėsim daug plėpėti, susitikinėti ir t.t. ir pan. biggrin.gif
Ateinu refrešinu refrešinu, o nieko naujo, kartais pagalvoju, gal internetas pas mane dingęs mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti

a6 tai ateinu žiūriu paskutinis postas lerikyte... mhm... po pusės dienos vistiek tas pats.

kitą dieną irgi. Atrodo parašyt kažką norėtum, bet vėl po savęs rašyt kažkaip :D 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 06, 14:35)
<p>kai mūsų pirmas tai tilps nors skersai ir išilgai biggrin.gif</p><p></p><p>eina sau kiek pasirodo problemų susodinti vaikus ir tilpti kas ne po vieną turi ...</p>

Pamenu kaip pirma vaika parsivezem namo, masinoj kaip sakai vietos kiek nori kad ir skersai ar isilgai smile.gif
Dabar du, dar kiekvienas kelionei po koki zaisla isideda ar uzkast-tai atrodo kad puse darzelio grupes pavezei smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 06, 17:07)
<p>apie tą,kad prieš išeinant dekretan , panos sakė, kai jau išeisim į dekretą tai laiko daugiau turėsim ir papliurpsim biggrin.gif </p>

Kad pavasaris, kazkaip prie kompo sedet jau nesinori, va laukiu oru grazesniu langus reikia trobos is lauko apsivalyt, kazka pasiset rolleyes.gif
Atsakyti