Nu jau ir as susikroviau. Is tases gavosi lagaminas. Nu ir atrodo nieko perdau nieko ypatingo, visko reikia ir va..
QUOTE(kryziuke @ 2017 03 05, 16:35)
Pas mus pas vyrą septynvietė mašina, prieš 2 metus perkant pagalvojom apie trečią lelių

O mano mašinoj manau vistiek tilpsim. Vyresnėlis jau be kėdutės važiuoja arba su pašikniuku, o maželis tik su kėdute. Nebent jei netilps tada vyresnėlis bus be kėdutės, vudurinisys su pašikniuku, o mažėlis kėdutėje. O šiaip kai dviese su mažėliu važiuosim kėdutę tvirtinsiu priekyje :ax
Šiaip mano mašina nemaža, plati tai turėtume tilpti

QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 05, 17:43)
<p>O šliaužtus tuos įprastinius, ar ilgarankovius? Aš galvoju ar bambutei geriau marškinėliai, ar bodžiukai? </p><p></p><p>O kokia jūsų mašina? Mes saviškėj irgi visaip kaip matuojam dėliojam. Isofix'ų, aišku, kad teks atsisakyt. Svarstom, gal vyresnėlę į priekį sodinsim, o aš tarp mažėlių. Bet dar neišbandėm...</p>
Ilgarankoviu prisidejau ir bodziu ir trumpom ir kelis ilgom rankovem isimeciau.
Del bambutes,manau ir bodikai ir marskineliai tinka-svarbu nespaustu, todel kelnyciu kol nenukrenta virkstele nededu.
Skoda Octavia pas mus, kai pirkom komplektavom visur isofix jungtis, galimybe ir priekyje buvo isidet. Dar su vyru svarstom gal ne isofixsines kedutes tilptu? Jos lyg siauresnes.
O jei pasodinus viena priekyje, ziuriu kad per vidury pati uzpakalio neikisiu. Zodziu..

Maziukas mano per savaigali isisirgo. Kosti baisiausiai

Papildyta:
QUOTE(Svetikas @ 2017 03 05, 23:59)
Pas mus pas vyrą septynvietė mašina, prieš 2 metus perkant pagalvojom apie trečią lelių
O mano mašinoj manau vistiek tilpsim. Vyresnėlis jau be kėdutės važiuoja arba su pašikniuku, o maželis tik su kėdute. Nebent jei netilps tada vyresnėlis bus be kėdutės, vudurinisys su pašikniuku, o mažėlis kėdutėje. O šiaip kai dviese su mažėliu važiuosim kėdutę tvirtinsiu priekyje :ax

Septynviete masina butu tikras isigelbejimas, bet kol kas nera galimybes pasikeist.
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 05, 23:23)
<p>Nu jau ir as susikroviau. Is tases gavosi lagaminas. Nu ir atrodo nieko perdau nieko ypatingo, visko reikia ir va..</p>
Man irgi taip pat, atrodo tik butiniausi daiktai, o finale pasiziuriu-visas lagaminas ir dar pampiai netilpo.

QUOTE(kryziuke @ 2017 03 06, 10:20)
Skoda Octavia pas mus, kai pirkom komplektavom visur isofix jungtis, galimybe ir priekyje buvo isidet. Dar su vyru svarstom gal ne isofixsines kedutes tilptu? Jos lyg siauresnes.
O jei pasodinus viena priekyje, ziuriu kad per vidury pati uzpakalio neikisiu. Zodziu..
labai nesinori to pasikniuko, bet kad kitaip turbut neiseis.
Septynviete masina butu tikras isigelbejimas, bet kol kas nera galimybes pasikeist.

Nu jo, Octavia nėra didelė, sunkokai tilpsit

Mūsų septynvietė yra VW Touran, nėra labai brangi/prabangi mašina

kai mūsų pirmas tai tilps nors skersai ir išilgai
eina sau kiek pasirodo problemų susodinti vaikus ir tilpti kas ne po vieną turi ...
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 06, 13:35)
<p>kai mūsų pirmas tai tilps nors skersai ir išilgai
</p><p></p><p>eina sau kiek pasirodo problemų susodinti vaikus ir tilpti kas ne po vieną turi ...</p>

Kas turi du vaikus irgi jokių problemų

dekrete visos dar labiau užsiėmusios, taip ir norisi pasakyti - s a k i a u
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 06, 15:55)
Tu čia dabar apie ką?

apie tą,kad prieš išeinant dekretan , panos sakė, kai jau išeisim į dekretą tai laiko daugiau turėsim ir papliurpsim
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 06, 16:07)
apie tą,kad prieš išeinant dekretan , panos sakė, kai jau išeisim į dekretą tai laiko daugiau turėsim ir papliurpsim

Aš irgi laukiu kada pradėsim daug plėpėti, susitikinėti ir t.t. ir pan.

Ateinu refrešinu refrešinu, o nieko naujo, kartais pagalvoju, gal internetas pas mane dingęs

a6 tai ateinu žiūriu paskutinis postas lerikyte... mhm... po pusės dienos vistiek tas pats.
kitą dieną irgi. Atrodo parašyt kažką norėtum, bet vėl po savęs rašyt kažkaip
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 06, 14:35)
<p>kai mūsų pirmas tai tilps nors skersai ir išilgai
</p><p></p><p>eina sau kiek pasirodo problemų susodinti vaikus ir tilpti kas ne po vieną turi ...</p>

Pamenu kaip pirma vaika parsivezem namo, masinoj kaip sakai vietos kiek nori kad ir skersai ar isilgai

Dabar du, dar kiekvienas kelionei po koki zaisla isideda ar uzkast-tai atrodo kad puse darzelio grupes pavezei

Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 06, 17:07)
<p>apie tą,kad prieš išeinant dekretan , panos sakė, kai jau išeisim į dekretą tai laiko daugiau turėsim ir papliurpsim
</p>

Kad pavasaris, kazkaip prie kompo sedet jau nesinori, va laukiu oru grazesniu langus reikia trobos is lauko apsivalyt, kazka pasiset