Gerai dar kad salia uosviai gyvena, tai senelis vyresneli nuveze i momykla,o as likau guleti lovoje.
Bet dabar jau lyg geriau, Mazasis atnese sirdies lasu isgeriau, vandens atsigeriau dar pasnaudziau truputi, tai lyg praejo...
Bet nesuprantu ar cia labai baisu,ar siaip tik kazkas biski 😕

Dar reiktu kislotnai roziniu naktiniu iki pilno komplekto

Papildyta:
Gerai dar kad salia uosviai gyvena, tai senelis vyresneli nuveze i momykla,o as likau guleti lovoje.
Bet dabar jau lyg geriau, Mazasis atnese sirdies lasu isgeriau, vandens atsigeriau dar pasnaudziau truputi, tai lyg praejo...
Bet nesuprantu ar cia labai baisu,ar siaip tik kazkas biski 😕
Internete kazkur skaiciau kad taip buna kai vaikas kazkokias kraujagysles uzpaudzia.. bet gal geriau gydytojai pasukt..
B kita savaite keliom dienom i komandiruote vaziuos i Vokietija,tai susitariau su drauge,kad jei vdrug kas-galiu jai nakti skambint,nuves. Bet kazkaip nesijaudinu, manau dar nieko neprasides
gali ramiai B keliaut ir grizes ras mane tokia pat stora ir nescia
Manasis dar kitą savaitę irgi į Vokietiją važiuos Bet irgi nesukam galvos, ras kaip palikęs
Nors kolegos tai susirūpinę, ar nebaisu jam manęs palikt
O ar buvo kuriai taip,kad ryte reikia anksciau atsikelti ir tik atzisedus taip viskas sukasi, tokia karusele galinga! Atsiguliau atgal, truputi pagulejau, vel bandau keltis ir vel galva sukasi.
Gal spaudimas pakrito/ pakilo? Arba užspaudė kažką...
Dar reiktu kislotnai roziniu naktiniu iki pilno komplekto
Su daaaaaug raukinukų
Novila, kažkaip pirmiausia apie spaudimą pagalvojau.
Na po pietu gydytoja dirbs, tai reiks pasiskambinti.
kaip mane tos merginos dingo istorija neramina............
Na ką, ruošiuos ryt atostogų išeit Susitvarkiau stalčius ir stalą, gerai, kad ne per daug užgyvenus buvau
Ryt pabaigus darbą liks tik kompą ir telefoną priduot. Keistas jausmas, kaip bebūtų
Keista man ta istorija. Galiausiai jau nebemanau, kad ras ja gyva, gaila tevu, nes netures net kapo ant kurio paverkt. O siaip tai nesvari man kazkokia ta istorija, visas tas dingimas
jo, paprastai jau po tiek laiko gyvų nebeatsiranda.
Sian kaimyne paliko savo 5 metu vaika padabot valandai. Tas atnese kibira su konstruktorium ir papyle ji visa svetainej, metytis pradejo, sokinet ant sofos...Ziurejau as i ji, ziurejau,ir galvoju-ne per anksti as savo vaiko laukiuos