Kokias slepetes desites i gimdykla?
As turiu slepetes,bet jos per pirsta,pliazines, rozines ir dar su gelyte ruzava per viduri
kazkaip juokingai atrodytu gimdyve su dideliu pilvu ir ryskiai rozinem slepetem
ptfu ptfu ptfu bet žiūrėk, kad nebūtų kaip man. irgi buvau rami,kad turiu, bet va nuo 36 sav vidurio,kad pradėjo tint kojos ir vsio. pamiršk.
o kokios ten jos tai jokio skirtumo, dar fainiau, pajuokausit sau ir dar smagiau bus
Sveikos,
mano vyresnelis kiek apsirges buvo, vakar-siandien i darzeli jau isleidau, tai galima prie kompo prisesti, prie vaiko tai neiseinaAtrodo, faini tie vaikai, bet kaip gera i darzeli isleisti
Ar esate numaciusios, kaip netiketu atveju reiketu gimdyti vaziuoti? Na, jei vienos namuose butumet ar pan.? Taksi? Greitaja turbut tik extra atveju kviestis?
labas,
o kodėl ekstra atveju? gimdymas yra normali priežastis kviesti greitąją. Tik va klausimas kur ji tave nuveš... jau ne kaip taxi,kad kur nori... pvz aš gyvenu Prienų rajone, važiuosiu į klinikas. Išsikviesčiau greitąją ir kur ji mane vežtų? į Prienus ( net nežinau ar ten gimdykla yra ),ar į Kauną, jei į Kauną, tai į kokią įstaigą? čia jau ko gero nepasiprašysi,kad taigi man į klinikas reikia
negreit man pas gydytoją. Bet žiūrim spaudimą, šlapimą tuoj va priduosiu, nes reikėjo po pienligės 3 dienų palaukt ir tada žiūrėsim. Jei spaudimas ir toliau bus ok, baltymo nebus, tai niekas nieko ir nedarys, nes yra vienas vaistas - gimdymas.
Aš gal visgi pasiskambinčiau gydytojai dėl viso pikto. Aš kol kas (3x tfu) išvengiu tinimo, nors blauzdos šiaip pastorėję, ilgaauliai batai vos užsisega...
Su pirmąja kai laukiaus vasarą tai baisu buvo...
As turiu slepetes,bet jos per pirsta,pliazines, rozines ir dar su gelyte ruzava per viduri
kazkaip juokingai atrodytu gimdyve su dideliu pilvu ir ryskiai rozinem slepetem
Dar rožiniai nagučiai ir puikus vaizdelis