Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Šalta kava... @ 2017 03 15, 18:23)
Iš Nepenčinės,
Renie dar nemeginau,

Geras bigsmile.gif Ar tik nebus tie patys, kurie ir mums baldus darė biggrin.gif

Pabandyk, man tikrai padėjo. Kainuoja nedaug ir galima pirkti ne visą pakuotę mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aciu visoms uz uzuojauta. Dar paskauda ir vienoj vietoj tokia kaip zaizdele yra, o visur kitur tik raudona. Labai nepergyventi stengiuos, zinau maziukui nepakenke, tik mano isgastis gal kiek persidave.

[quote=egluzeeele,2017 03 15, 11:58]<p>Laba,
</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mafina24" data-cid="71505971" data-time="1489522986"><div><p>Man pas gyd 20 d. Pasakys kada vaziuot gultis i klinikas. Muk arteja tas laikas tuo labiau nenoriu... vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p></p><p>Linkiu, kad greit užgytų 4u.gif
</p><p></p><p>Nenori gultis ar gimdyt? 4u.gif

Nenoriu gultis. Ir visa sav gulet. Geriau namie prapuskuot. Bet ar pasigincysi su gydytojais? Mano gine nores mane issiust taip kaip priklauso, tai nejau nevaziuosiu-gausiu vaziuot. O dat kaip tycia savaitgalis ipuola-nu ir nupusiu as ten beguledama ....
</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Lerikyte" data-cid="71506356" data-time="1489561706"><div>pas mane irgi.. lagaminas... nieko per daug neprisidejau..

Pas mane tases dvi:abi nemazos. Nu ir ka? Nejau isvarys ir neleis gimdyt

[quote=egluzeeele,2017 03 15, 12:32]
<p>Ar jums mieguistumas negrįžo/ neatsirado? Aš pastarosiom dienom miegančiaja gražuole jaučiuos blush-anim-cl.gif
</p>
[/quote]

Man irgi jauciasi mieguistumas paskutines dieneles. Galvoju labiau del oro

[quote=Irena85,2017 03 15, 13:46]
Labas mergaites 4u.gif

Svetikas,kaip tavo savijauta?

Salta kava, cia hormonai del to grozio kalti. As B klausiu: klausyk, kai einu is galo, ar mano eisena isduoda,kad as nescia? B sako:nea, visai nesimato nei is priekio,nei is galo,kad tu beveik 9-ta menesi nescia biggrin.gif cia sarkqzmas jo pasireiske matot smile.gif

Sveikinu mergaites,kurios jau zino susitikimo su beibiais datas biggrin.gif pavydziu baltu pavydu zinokit biggrin.gif

Mafina,as jau ne karta buvau nuplikius pilva biggrin.gif skauda,zinau, bet paskui ir juokinga pasidaro,kad gabaritai nebetelpa taip paprastai tarp spinteliu.

Del Velyku dar neisivaizduoju,kaip reiks daryt-busiu qrba laaaaabai pilvota arba ka tik ka tik pagimdzius,nelabai noresis apie svecius sokinet smile.gif galvoju siemet priklausomai nuo situacijos atsvesim arba dviese,arba pas mano mama.
Na ziuresim. Dar toli iki tu Velyku,bet kaip arti gimdymas biggrin.gif
[/quote]

Mes per velykas iprate pas tevu nuvykti. O siemet nevyksim-man per mazas kudikelis vaziavimui bus dar. Geriau namie ir jei nores tevai atvyks patys ir aisku pades su vaisem ar atsives viska paruosta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafina24: 15 kovo 2017 - 21:43

Labas rytas

Kaip miegojot?

Atsakyti

Labas, jau aja nakti kazkaip keistai pilvas skauda, einu tase sudesiu, nes jeigu kas, tai nei tases, nei vyro 😁

Atsakyti

Labas,

Atrodo gerai miegojau, tik vienu metu atrodė, kad klubus nugulėjau. Bet dabar galvoju, kad gal dar eit pagulėt :) Vaikai daržely, vyras į namą dirbt išvažiavo. Neleidžia man nieko padėt :(

Atsakyti
Labas rytas
miegota gerai, net paciai keista, tik nubudau i WC 6 ryto ir po to jau tik snaudziau biggrin.gif

Kuo uzsiimat? ax.gif As tai skalbiu skalbiu skalbiu :Dvakar buvau pas drauge sveciuose, dave du maisus rubeliu bigsmile.gif B pamate ir sako: matai matai, sakiau nieko nepirkt biggrin.gif dabar tikrai vaiki zadinsi tik tam, kad perrengtum biggrin.gif
Atsakyti

vakar ir man pamaudeno ir šį rytą bet įtariu,kad tai dėl žarnyno :D

nuo magnio ir geležies pasikeitę viskas.

eglužėle, naudokis proga ;)

Atsakyti

Padariau 2 "didelius" darbus :) Užpildžiau Sodroj prašymą dėl dekretinių išmokos ir pajamas deklaravau. Bet dabar galvoju, kad Sodroj blogą laikotarpį nurodžiau, reik eit taisyt :hmm:

Atsakyti

Padariau 2 "didelius" darbus :) Užpildžiau Sodroj prašymą dėl dekretinių išmokos ir pajamas deklaravau. Bet dabar galvoju, kad Sodroj blogą laikotarpį nurodžiau, reik eit taisyt :hmm:

Oj deklaracijos...reikia ir man kazkaip uzpildyti.

Merginos,o is sodros gavot ataskaita uz dekretines? As pinigelius gavau, bet girdejau, kad sodra dar atsiuncia ataskaita kazkokia, ar as cia kazka ne taip supratau?

Atsakyti

aš irgi pasideklaravau vargais negalais, stringa labai sistema 

Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 03 16, 10:41)
Labas rytas
miegota gerai, net paciai keista, tik nubudau i WC 6 ryto ir po to jau tik snaudziau biggrin.gif

Kuo uzsiimat? 

Aš šiandien 6:30 atsikėliau į tuliką ir irgi nebegalėjau užmigti. Tai išlydėjau vaikus, vyrą ir atsiguliau skaityti knygą. Už geros valandos skaitymo kai nulūžau, kad tik dabar atsibudau blink.gif

Bandysiu šiandien išlyginti ką vakar išskalbiau unsure.gif

Man toks jausmas, kad vaikis visų svorių puslę užspaudęs, pastovus jausmas, kad noriu šlapintis. Krapšto irgi kažkur labai žemai, tikiuosi neapsivertė atgal. unsure.gif
Pradėjo kankinti paruošiamieji, kad kai atslūgsta karštis išmuša unsure.gif Oh... kaip iki balandžio datraukti? unsure.gif
Jūsų nekankina paruošiamieji? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

pridaviau siandien krauja ir kitus skyscius, krauja, tikiuosi, jau paskutini kart smile.gif

Manes paruosiamieji nekankina, o gal nezinau, kas tai yra smile.gif Pirma karta buvo be jokiu paruosiamuju, vandenys nubego ir tai saremiu nebuvo. Bet vaikas paskutinem dienom nemaloniau taip apacioje neretrai pasikrapsto, tikiuosi, dar neketina denos svieson pasirodyti, as dar nepasiruosusi smile.gif

Velyku tradiciju neturim pakolkas, tai del ju nepergyvenu, kaip nors. Jei gimdyciau lygiai 40 savaiciu, tai Velykas gimdymo namuose tektu praleisti. Bet turbut retai taip buna, kad lygus savaiciu skaicius sueitu. Tik apie dabartini vaika kazkaip susimasciau, kad ji reiketu apipirkti, bent batus, kad paskui su kudikiu nereiketu isvyku po parduotuves kombinuoti... Kitus drabuzius tai internetu be problemu, aisku.

O kazkaip antro karto labiau bijau negu pirmo, tai stengiuosi nieko negalvoti apie gimdyma, kol neatejo laikas. Svarbiausia, aisku, kad gimdymas sklandziai praeitu, bet dar po pirmo karto kraujavimas didelis buvo, tai jo bijau. Buvau pirkusi pakuote sauskelniu 8 vnt. po gimdymo praejusi karta ir skaiciusi atsiliepimus, kad tai yra gerokai per daug. Tai per 2 dienas toki kieki sunaudojau ir dar dalis pirma nakti perejo kiaurai doh.gif Kitos baimes menkesnes smile.gif
Atsakyti