Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 16, 15:10)
Dėl vaikščiojimo tai aš šįryt pagalvojau, kad gal nėštukės diržas padėtų. Turiu, bet vis dar neišsitraukiau smile.gif

Neturiu diržo, tai matyt teks puškuoti vėžlio greičiu likusias 3sav. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 16, 16:10)
</p></div></blockquote><p>Ką operuos? Sėkmės jums 4u.gif
</p>

Seklidese susikaupe skysciai, tai reikia juos salint ir uzsiut ta latakeli, per kuri tie skysciai pribego, nes jis negali buti atviras. Tuo paciu pasalins polipus, nes jie padideje ir sunkiai del to kvepuoja vaikas, visada atvira burnyte ir del tu polipu ausyse susikaupe skysciai, kurie taip pat patys nepasisalina, reikes juos istraukt, tuomet ides maza metaline detale i ausi, kad skysciai toliau nesikauptu ir galetu normaliai girdeti, nes dabar klausa tik 50 proc. kaip paaiskejo. Dziaugiuosi tik kad viska padarys vienu metu ir nereikes 2 kartus operuot. operacija irgi tik vienos dienos. ryte isoperuos ir po pietu jau namo keliausim, jei viskas gerai
Atsakyti

Seklidese susikaupe skysciai,

o varge kaip sudėtingai viskas :unsure: Kaip pastebėti tokius dalykus?

Atsakyti

astii net silpna pasidarė perskaičius.. 

Atsakyti
Taip jau yra su tais berniukais verysad.gif
Mano vyresnėliui kelį mėnesiai buvo kai jam kiaušiuką operavo, ištinęs buvo, įtarė blogiausia, bet ačiū D buvo uždiegimas ir užteko antibiotiko kurso, bet pilną narkozę buvo gavęs verysad.gif
Maželiui irgi vandenė buvo kūdikystėje, bet praėjo savaime, neprireikė operacijos unsure.gif
Atsakyti

O kosmareli...

Atsakyti

Baisu, kai vaikuciai serga...

Labas rytas! Kavos? 😃

Vakar apie magni snekejot, tai sianakt kaip tycia du kartus mieslungis atejo😠 ehh...ziauriai nemalonu

Atsakyti

Labas rytas

kur jau ten nemalonu, skaaauda :D aš poto kitą kartą ir trim dienom šluba lieku , kaip po gero sporto ar sumušimo  :D 

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 03 16, 17:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Astii" data-cid="71509970" data-time="1489672645"><div><p>Seklidese susikaupe skysciai,
</p></div></blockquote><p>o varge kaip sudėtingai viskas unsure.gif Kaip pastebėti tokius dalykus?
</p>

Nezinau net kaip pastebeti smile.gif mes mamos, ziurim i tuos vaikus per padidinamaji stikla, stengiames nepanikuot del menkniekiu, bet vis tiek pastebim daugiau maziau visus pasikeitimus. Musu atveju jam neskauda pvz tu kiausuku, nieko nejaucia, jie neistino, tiesiog pamaciau, kad viena puse atrodo siek tiek kitaip nei kita, lyg ten viduj dar trecia seklide butu. Parodziau gydytojui, pasirodo nesuklydau. Pasiseke, kad ta kapsule susidare virs seklides ir nespejo jos uzspaust, tai vaisingumui dar nepakenke. O del klausos, tai tiesiog profilaktiskai pas LOR gydytoja nuvedziau, nes mano supratimu visos slogos yra per daznos, tiek sirgti neturetu. Buvau teisi, taip buti neturi. Gailiuosi tik kad nenuvedziau kokiu pusmeciu anksciau
Atsakyti

Astii, gerai, taip neturėtų būti dėl slogos. Tai kaip padaryti,kad vaikas ja tiek nesirgtų ? 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 03 17, 10:32)
Astii, gerai, taip neturėtų būti dėl slogos. Tai kaip padaryti,kad vaikas ja tiek nesirgtų ? 

Nepanikuok ankščiau laiko mirksiukas.gif Nepamiršk kiekvieną mama turi nuojautą/šeštą jausmą, ji nujaučia, kada jos vaikui kažkas negerai.
O dėl sirgimo, kiekvienam savo. Tam tikromis ligomis turi persirgti visi vaikai, taip įgyjamas imunitetas. smile.gif
Dabar ką mes galim padaryti tai pasistengti kuo ilgiau maitinti savo pienu, tai stiprins jų imunitetą wub.gif
Atsakyti

:umn:  :umn:  :umn:​ 

Atsakyti