Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2016

Oj laikykites su ligom :4u:  visai nesmagu kai tie maziukai karsciuoja ir negaluoja :ax:

Pas pazistamus irgi vaikai susirgo per sventes, pas juos tridiene nustate, gal dabar vaiksto sitas virusas.

Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2017 04 18, 16:01)
<p>Oj laikykites su ligom 4u.gif  visai nesmagu kai tie maziukai karsciuoja ir negaluoja ax.gif
</p><p>Pas pazistamus irgi vaikai susirgo per sventes, pas juos tridiene nustate, gal dabar vaiksto sitas virusas.
</p>


Cia jau bresta reikalas sveikint ikopus i 9 menesi musu "nestumo" ;)

Ketvirtadieni 37,5-37,7 buvo, nakti karsciavo, penktadieni irgi, o sestadieni ryte baiges viskas ir atsirado berimai. Tai tridienei per trumpai smile.gif Berimu siandien apie pietus neliko. Svarbiausia vaikas sveikas.
Atsakyti

Tai ikopem :) :4u: mes po truputeli bandom ropoti su viena koja  :D  bet tik telefonas suveikia kaip masalas tam reikalui, prie zaislu nenori ropoti, o va paguldai telefona tai iskart kelius sulenkia ir viena koja kelia, tai su didelem pastangom truputi gaunasi  :) 

Po kiek lasu duodat vit. D?

Atsakyti

:victory2: Ir manoji va šiandien sėdėjo man ant kelių, tik žiūriu: sukrutėjo, atsistojo keturiom ir porą kartų keliukais paropojo per sofą. Tada ištiesė rankytę, pasiėmė savo kelnes raudonas, atsispyrė ir atsisėdo vėl ant užpakaliuko. Taip džiugu pasidarė. Kam tam vaikui kelnių prireikė nežinau, bet mėgsta rankšluostį pačiupinėti, patampyti, striukę savo, drabužiai brolių domina labiau nei turimas medžiaginis drambliukas-migdukas. Vadinasi nešliaužios mano mergytė. O iš karto ropos jau. Pas gydytojus lankėtės?  

Mes pirmadienį važiuosim. Tada planuojam vitamino D tyrimą padaryti. Todėl jau antra savaitė neduodu šio vitamino, kad parodymų neiškraipytų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -auma-: 20 balandžio 2017 - 23:49
QUOTE(lucja @ 2017 04 20, 16:16)
<p>Tai ikopem smile.gif 4u.gif mes po truputeli bandom ropoti su viena koja  biggrin.gif  bet tik telefonas suveikia kaip masalas tam reikalui, prie zaislu nenori ropoti, o va paguldai telefona tai iskart kelius sulenkia ir viena koja kelia, tai su didelem pastangom truputi gaunasi  smile.gif 
</p><p>Po kiek lasu duodat vit. D?
</p>


Kai kas dar neikope, mes paskutinem dienom gime ax.gif as tai vis noriu laika pristabdyt, kad mazoji kleckiuku pabutu, bet deja nesigauna smile.gif

Vitamino D duodu po 1 lasiuka, bet as dar misineliu primaitinu, tai ten dar yra kazkiek to vit D. zuvu tauku kol kas nepradejau duoti.
Papildyta:
QUOTE(-auma- @ 2017 04 20, 23:47)
<p> victory.gif Ir manoji va šiandien sėdėjo man ant kelių, tik žiūriu: sukrutėjo, atsistojo keturiom ir porą kartų keliukais paropojo per sofą. Tada ištiesė rankytę, pasiėmė savo kelnes raudonas, atsispyrė ir atsisėdo vėl ant užpakaliuko. Taip džiugu pasidarė. Kam tam vaikui kelnių prireikė nežinau, bet mėgsta rankšluostį pačiupinėti, patampyti, striukę savo, drabužiai brolių domina labiau nei turimas medžiaginis drambliukas-migdukas. Vadinasi nešliaužios mano mergytė. O iš karto ropos jau. Pas gydytojus lankėtės?  </p>
<p>Mes pirmadienį važiuosim. Tada planuojam vitamino D tyrimą padaryti. Todėl jau antra savaitė neduodu šio vitamino, kad parodymų neiškraipytų.</p>


Mes kaip tik vakar buvom, gavom skiepa (per tas ligas atsiliekam labai su skiepais), bet pas daktarus be sverimu ir skiepu, tai nieko daugiau nesam tyresi. praeita men mazyle labai prakaituoti buvo pradejusi, daktares klausiau, gal padidinti vid D kieki, bet nerekomendavo, nes atseit geriau maziau jo nei per daug, bet del to, kad issitirti jo kieki, tai irgi nieko nesake.
Idomu, ka jums parodys tyrimas, pranesk po to ax.gif

Del zaislu, tai aisku, savo juk neidomus smile.gif mamai migdukas grazus, o vaikui pabodes smile.gif maniskei tai irgi visi zaislai nusibode. O va, kad tokie mazi vaikai jau domisi pultais ir telefonais, tai negaliu atsistebeti. Manoji irgi jei tik pamato pulta, tai visa net spirga.
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2017 04 20, 16:16)
<p>Tai ikopem smile.gif 4u.gif mes po truputeli bandom ropoti su viena koja  biggrin.gif  bet tik telefonas suveikia kaip masalas tam reikalui, prie zaislu nenori ropoti, o va paguldai telefona tai iskart kelius sulenkia ir viena koja kelia, tai su didelem pastangom truputi gaunasi  smile.gif 
</p><p>Po kiek lasu duodat vit. D?
</p>



1las. vit D ir sauksteli zuvu tauku su vitD.
Atsakyti
Mes tai stovim uz dvieju mamos pirstu prisilaikydami, nes siubuojam dar. Bet kelenai nelinksta. Ir siubuojam ant 4, bet dar patys neropojam i prieki. O galu ishsliauziuota viskas. Tik spek gaudyt. Gelezis normoj - valio. Nesisverem ir nesimatavom siandien poliklinikoj - uz menesio.
Nevalgo maniske verysad.gif Siandien kazkaip "isudziau" avizienes su tarkuota kriause. O su darzovienem blogai. Net morka su moliugu netinka verysad.gif

Zaislai nusibodo, pultai ir mamos telefonas valdo. Burbejo vyras, kad seniai man laikas tel pasikeisti, bet kai pamate, ka mazoji isdarineja ir kiek jis kencia, tai pakrizeno, kad pasakyciau, kai nebeisijungs arba isbyres n kartu skiles ekrano stiklas- parinks pagal vaiko amziu patvaru, kad dar ne tiek atlaikytu biggrin.gif Ir dar valdo pakrovejas su sniuru- purto uz korpuso laikydama, o sniuras tabaluoja- jega! O tobuliausias zaislas visai dienai uzsiimti- mama blink.gif
Atsakyti

Sigitta, po vizito papasakosiu kas kaip. Man dabar labai įdomu kiek žmogeliukas paaugo. Pas mus kas ne diena, tai naujiena. Vakar mažoji žaidė slėpynių po kaldra. Sėdėdamaužsikelia kaldrą ant galvos net susilenkusi visa, o po to išlenda visa laiminga. Taip nustebino, vyras dar paklausė, kai buvo pasislėpusi: -A kur Justė? Kur Justė? Ta iškiša galva ir cypia išpasimėgavimo. Tada abu su vyru duetu mes:

  1. -KUKU! :D

Pasirodo kaip gerai turėti vyresnius brolius. Net nežinau kada spėjo išmokyti. Jie mat taip patys nuo jos mūsų dvigulėj slėpėsi ir juokėsi, tai mazgė ėmė ir įsiminė.  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -auma-: 22 balandžio 2017 - 09:19
o va gi turiu klausima? Ar sunkiau su 2-3 vaikais, nei su vienu?

mane mazoji smaugia su demesio ir pramogu reikalavimu. dabar galvoju, kad su dviem butu sakes verysad.gif ar jie kazkiek ir kartu pabuna ir imanoma nepatrukt ir nepersiplest? nes buna momentu, kai gali pas bile ka but ant ranku, bet paleidzia dudas, nes reik mamos. ir nieko nepadarysi - apsiramina tik pas mane ant ranku ir tada is viso kuris laikas nelipa nuo ranku - gano mama, nesiduoda net pasedet ant keliu, turi laikyt. zodziu, greit panasu kad ryte namie uzsidesiu nesiokle ir tik vakare nusiimsiu (nors siaip paskutini menesi jos neisimu is masinos, nes naudoju vietoj sketuko po miesta begiodama).

aumut, gerulis zaidimas smile.gif

mes anksti atsibudom, tai ejom miegot pirma vistu- 19val. oras blogas, tupim namie.
Atsakyti

o va gi turiu klausima? Ar sunkiau su 2-3 vaikais, nei su vienu?

mes anksti atsibudom, tai ejom miegot pirma vistu- 19val. oras blogas, tupim namie.

Įtariu sunkiau jei pametinukai ar skirtumas dviejų, trejų metų. Aš to nepatyriau, nes tarp berniukų 5 metų skirtumas, o po antro sūnaus tik po 10 metų atsirado dukrytė. Todėl kiekvienas užaugo lyg vienturtis mažuliukas. Tik pagalbos sulaukiu iš berniukų. O va Karoliukas ir prapuolė iš temos pasibėdavojus, kad su trimis jau yra ką veikti. :(

 

Tai dukrytė miega šiuo metu jau naktinio miegelio? O tada kada kelsis? :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -auma-: 22 balandžio 2017 - 20:38


Pasirodo kaip gerai turėti vyresnius brolius. Net nežinau kada spėjo išmokyti. Jie mat taip patys nuo jos mūsų dvigulėj slėpėsi ir juokėsi, tai mazgė ėmė ir įsiminė.  :wub:

Fainuole :mirksiukas: :mirksiukas:   mes irgi slepyniu zaidziam, taip linksma, net kai paima uz uzuolaidu atseit slepiasi, mato mane, bet vistiek dziaugiasi kai patrauki uzuolaidas :)

Atsakyti
as duodu vitD 0.5ml. ten musu tokia pipete sumeruota smile.gif

maniskis vyrukas 7 men ir dvieju savaiciu svere 11.8 kg o ugis 75cm. neropoja dar,bet jau bando keturiom siubuoti,o laikant uz rankuciu delioja kojykes jau kelios dienos,sustoja,pastrikineja ir vel eina smile.gif koses vel ne draugas,nors savaite dziaugiausi kaip graziai lapnoja,bet matyt tas astuntas dantukas ramybes neduoda,tai vel tik mano pieno tenori..

kas del keliu vaiku,tai gimdziau kas 4 metus. sunu pirmaji buvo sunkiausia auginti,nes reikejo nuolat uzimti,zaisti su juo,nuolat sekiojo,nenorejo pabuti kambary be manes nei minutes,po to gime dvynukes,tada jau sunus daugiau prie ju buvo,o dvynukes augdamos turi labai grazia draugyste,visuomet kartu,viska daro kartu,valgo,zaidzia ir net sysiot abi eina biggrin.gif o mazius dabar turi tris puikias aukles,isbuciuotas ,ismyluotas,toks cacki pacacki,jei tik seses ir brolis namie-nieko jam nereikia smile.gif uztenka man laiko ir grozio procedurom uzsiimt ir prie interneto dubce priparkavus patupet ir namu ruosos darbus atlikt. su pirmuoju tiek nespedavau ..
Atsakyti