Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2016

Seilinukai rožinės spalvos, rožiniais burbulais, tai nelabai matosi. Skalbiu kaip ir drabužėlius, neišsiplauna įdealiai, bet nieko tokio. Atrodys žiauriai neestetiškai išmesiu. :D Morkas mėgstam niam niam.

Atsakyti
Nesamone su tuo forumu, is telefono n kartu dingo zinutes ir nenueina atsakymas verysad.gif Cia kai keliese pasirasinejam, tai gal kur kraustytis?

Buvau siaip masazistes pratimus surasius, kad kojytes pastiprinti, bet.. siutas ima tik su taip "gerai" veikianciu forumu, kad truksta zodziu.

Zodziu, jei kam tektu gelezi girdyt, tai geriausiai man eina per pipete ten toliau ant liezuvio, o tada sauksta ko skanaus. Tikiuosi pravers.

Mes seilejames, darom pratimus, gryzo apetitas (pora dienu nevalge), vartomes ir sliauziam atbuli, mokomes I prieki ropot, bet greit pavargstam ir zyziam, dauzom rankom isijaute per pianina, kisom siandien kankorezi I burna ir labai megstam "mylet"- isikabina mazoji I veida, prisiglaudzia ir bando kasti- alia kopijuoja bucki wub.gif Dar patys valgom banana, obuoli (mama visad budi salia) ir bandom gerti is puodelio (nzn, kas daugiau atsigeria, ji ar seilinukas ir drabuziai).
Atsakyti
Sveikos smile.gif
As tai retai pasijungiu del to telefono, nes man SM neatidaro ir nesigauna man jokios kitos narsykles irasyti, o kompas kazkaip daug laiko atima, jau toks atskiras darbas gaunasi, kol ijungi ta kompa, kol prisedi. Telefonas tai visad po ranka. Na, bet man norisi bendrauti, tai stengsiuosi dazniau isijungti PC smile.gif

Net nusisypsojau skaitydama apie rankyciu mosikavima valgant. Maniske irgi visad mosikuojasi - nenori valgyti ir taip smarkiai dauzosi, stengiasi per sauksta pataikyti, kad viskas iskristu smile.gif tai is visu jegu laikau sauksteli smile.gif

Kokie cia jus jau greiti - ir stovit ir ropojat. Maniske tai kol kas tik sokineja smile.gif Pikciukas baisus, rekia visom dienom, bet siand jau aptikau galiuka dantuko islindusio, tai jau tuoj tuoj prasikals visas.

Po antibijotiku labai sunta dupciukas, iskart visada ir keiciu sauskelnes, plaunu uzpakaliuka, bet jau ne pirma karta pastebiu, jog kai pabaigiam gerti antibijotikus, tai labai raudonuoja viskas - uzpakaliukas, putyte, net iki zaizdeliu. brrr.

Praeita savaite pagavome pirma "zuiki", nusirideno vaikas nuo lovos. Buvau per maza barikada pastacius, tai dabar jau ir pagalviu pridedu ir kaldru, kad neperkoptu kalno kai prabus, nes diena migdau musu lovoje. Sunkokai uzmiega, tai nuskausta nugara diena ja migdyti loveleje.
Bet toks keistas jausmas - girdi vaikas verkia, ateini - ziuri vaiko nera. Tai lengvai siurpas nueina tik. Bus tu bumbtelejimu dar ne vienas, bet tie pirmi, tai tokie skausmingi atrodo.

Kazkada ir as bandziau mazylei duoti banano netrinto palaizyti, bet kazkaip man labai baisu, jog gali uzspringti.
Atsakyti
Mistika verysad.gif O gali dantims dygstant temperature kraiciot ir kilt? Nesuprantu, kad su mazaja negerai. Slogos nera, valgo, atrodo, kad viskas ok, bet kartais karsta ir termometras rodo 37.5, kartais 37.7, gali po pusvalandzio gryzt i normalia. Nakti labai blogai miegojo, nes nekosti, nieko. Nejau cia taip dantys lenda. Nes siaip seilejasi ir viska grauzia (kartais seilem uzspringa). Neprisiskambinu niekaip seimos gydytojai, kad paklaust, ar vaziuot i poliklinika.
Atsakyti

Jei dantkai dygsta tai tikrai gali but siek tiek pakilusi temperatura, pas mus nosyte uzgulta, valomes, purskiam, bet cia greiciausiai nuo dantuku, virsutiniai ruosiasi tai ir paburkimas toks kamuoja.

 Sigita - isivaizduoju kaip baisu, o kaip pati mazoji? verke ilgai?

Man va ramybes neduoda kad ta mano pupa apsivercia ant pilvo ir taip miega, labai daznai paskutiniu metu randu ant pilvo miegancia, nakti buna keliuosi tikrinu kaip ji ten guli, kazkaip ramiau kaip ant ngaros. O jusu kaip  miega?

Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2017 04 14, 11:24)
<p>Jei dantkai dygsta tai tikrai gali but siek tiek pakilusi temperatura, pas mus nosyte uzgulta, valomes, purskiam, bet cia greiciausiai nuo dantuku, virsutiniai ruosiasi tai ir paburkimas toks kamuoja.
</p><p> Sigita - isivaizduoju kaip baisu, o kaip pati mazoji? verke ilgai?
</p><p></p><p>Man va ramybes neduoda kad ta mano pupa apsivercia ant pilvo ir taip miega, labai daznai paskutiniu metu randu ant pilvo miegancia, nakti buna keliuosi tikrinu kaip ji ten guli, kazkaip ramiau kaip ant ngaros. O jusu kaip  miega?
</p>


Virusas, gerkle paraudus, karsciuojam ir su temp kovojam liaudiskais metpdais (saltais kompresais, nes jau 2 zvakutes sunaudojm ir trecia pasilikom nakciai, vakar isshoko ir visi 39 nakti verysad.gif ).

Bando vartytis, bet kiek per miegus yra apsivertus - tiek prabudo ir skandala sukele, kad.. prabudo.

Virkauja karsta pupa ant ranku ir visa diena mamos nepaleidzia verysad.gif O termometras tik kelis kartus siandien yra parodes maziau 38 verysad.gif Ir tai trumpam.

Siaip dygstan dantims imunitetas silpnesnis verysad.gif
Atsakyti

Virusas, gerkle paraudus, karsciuojam ir su temp kovojam liaudiskais metpdais (saltais kompresais, nes jau 2 zvakutes sunaudojm ir trecia pasilikom nakciai, vakar isshoko ir visi 39 nakti verysad.gif).

Pati nustatei, kad virusas ir gerklytė raudona? Ar poliklinikoje buvot? :unsure: 

Atsakyti

Bananų cielų neima. Išsitepa rankutę ir trina pirštukus apžiūrinėdama, kad va išsitepiau, limpa viskas, fui. Dama mano  :D .

Atsakyti
QUOTE(-auma- @ 2017 04 14, 22:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nesugalvoju315" data-cid="71571081" data-time="1492183163"><div><p>Virusas, gerkle paraudus, karsciuojam ir su temp kovojam liaudiskais metpdais (saltais kompresais, nes jau 2 zvakutes sunaudojm ir trecia pasilikom nakciai, vakar isshoko ir visi 39 nakti vartotojo įkelta nuotrauka).
</p></div></blockquote><p>Pati nustatei, kad virusas ir gerklytė raudona? Ar poliklinikoje buvot? unsure.gif </p>


Gydytoja. Sestadieni berimas atsirado, temp nukrito. Ar tik ne raudoniuke? I vejaraupius nepanasu.
Atsakyti

Tridienė gal? Mano visi vaikai ja persirgę.Ir mažiukė spėjo gal prieš mėnesį.

Atsakyti
QUOTE(-auma- @ 2017 04 18, 09:25)
<p>Tridienė gal? Mano visi vaikai ja persirgę.Ir mažiukė spėjo gal prieš mėnesį.</p>



Oi ne, raudoniuke smile.gif Nes jau va berimas baigia pranykti. Nepagalvojau siaip, kai prasidejo karsciavimas, kad ta viena paraudus akyte rytais, lyg prasidetu konjuktyvitas (jinai veliau diena pasidarydavo normali, neparaudus) gali reiksti, kad pasigavom kazkur pries 2-3sav. raudonukes virusa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2017 04 14, 11:24)
<p>Jei dantkai dygsta tai tikrai gali but siek tiek pakilusi temperatura, pas mus nosyte uzgulta, valomes, purskiam, bet cia greiciausiai nuo dantuku, virsutiniai ruosiasi tai ir paburkimas toks kamuoja.
</p><p> Sigita - isivaizduoju kaip baisu, o kaip pati mazoji? verke ilgai?
</p><p></p><p>Man va ramybes neduoda kad ta mano pupa apsivercia ant pilvo ir taip miega, labai daznai paskutiniu metu randu ant pilvo miegancia, nakti buna keliuosi tikrinu kaip ji ten guli, kazkaip ramiau kaip ant ngaros. O jusu kaip  miega?
</p>


Taip, ilgokai verke, bet galvoju, jog labiau gal nuo isgascio. Ji pas mane tokia jautruole, jei tik truputi kur grybstelni - baisiausiai isizeidzia smile.gif

Del miegojimo, tai maniske miega ant sono. Iki puses metu miegodavo ant nugaros, o po to niekaip nesigaudavo jos uzmigdyti, tai guldau ant sono ir glostau, kartais lengvai "pakocioju" ir taip migdau. Bet kazkaip neapsivercia ant pilvo, visada ant nugarytes po to atsigula. Ant pilvo ir man kazkaip baisoka butu jei miegotu.
Papildyta:
QUOTE(Nesugalvoju315 @ 2017 04 17, 09:21)
Gydytoja. Sestadieni berimas atsirado, temp nukrito. Ar tik ne raudoniuke? I vejaraupius nepanasu.


As irgi kazkaip iskart apie tridiene pagalvojau ax.gif Dar kazkaip pas kitus buna ne tridienes, o "penkiadienes", principas tas pats tik kad po 5-iu dienu isberia.
Atsakyti