Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2016

Tai vat ir mano svoris žiūriu mergautinis, toks, kokį turėjau iki visų trijų vaikų. Net negražu.

Sigitta, tu tik rodykis, kad ir pasibėdavot tik. Tikrai įdomios, jei taip galima negražiai išsireikšti ir ligelės. Sveikatos tavo vaikiukams. Mano pats didžiausias ir gi su sloga ir kosuliu kokiu tai.

Mėsą dabar jau duodu kas dien, bet va vakar užsikrapščiau virtuvėj. Mažoji pavargo, supsichavo, kai atnešiau maistą ir suvalgė gal viso tik 50 gramų tos daržovienės su mėsa. Valgo vaikas ir verkia, supratau, kad krūties labiau nori, nes ir akutes trint pradėjo bevalgant. Tai ir smigo apžiojusi (.) . Kažkaip nepavyko mums normaliai pavalgyt.

Sėdėti sėdi jau gražiai, tai vyras šeštadienį uždėjo sėdimą dalį ant ratų. Ir vaikas toks patenkintas, nes į gulimą padėtį jau niekaip. Net pampersą keičiant supyksta kai guldau. Šliaušti gaunasi tik truputį ir tai atbulai. Ropoti nemėgina, tik rankytėm reguliuojasi ir ratu sukasi po kelis kartus aplink. Užvakar jau apsidžiaugus buvau, kad keliuką teisingai pastatė ropojimui.Sužiūrau kas gi čia bus. O gi ne, pėdutę stato, kad keltusi. Didysis nano neropojo, tai juokiuosi, kad ir ši ne tik kad neropos, bet ir nešliauš, o iškart stosis ir eis :D .

Dėl deklaracijų, tai aš visai nesikankinau. Nelabai ten ką suprantu. Pataisiau jau jų paruoštoj tik kitą sąskaitą, nes bankas keitėsi ir pateikiau. Kažkaip nemačiau ką ten taisyti reiktų. :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -auma-: 04 balandžio 2017 - 06:55

Žiūriu klaidų privėliau, o ištaisyt nebeleidžia. :B 

Atsakyti

Mes irgi atbulai sliauziojam :) siandien nuleidom lovyte, o panele eme ir atsistojo :D  net issigandau :blink:  prisilaike uz groteliu ir atsistojo sau, tai dar labiau nuleidom.

Kieteja ir mum viduriukai, bet pastebejau kad avizine mums padeda susitvarkyti, ir daugiau vandenuko duodu tai irgi tas padeda. 

Atsakyti

lucja, 04 Bal 2017 - 12:53, parašė: Mes irgi atbulai sliauziojam :) siandien nuleidom lovyte, o panele eme ir atsistojo :D net issigandau :blink: prisilaike uz groteliu ir atsistojo sau, tai dar labiau nuleidom. Kieteja ir mum viduriukai, bet pastebejau kad avizine mums padeda susitvarkyti, ir daugiau vandenuko duodu tai irgi tas padeda.

Ogo kokia stipruolė :4u: .

Stotis kai laikau rankose, tarkim ant sofos, tai mėgina, bet kojytės silpnos, tuoj sulinksta, neatlaiko svorio net prilaikant ją. Dėl vidurių kietėjimo, tai pritariu. Nors manoji palyginus teoriškai gal ir normaliai, kakoja kartą į parą. Tačiau, kol nevalgė mėsytės, kakino tris kart dienoj apytiksliai. Ir seniau purptelėdavo, kartais net nematydavau kada, dabar jau reikia vaikui pasistengti, net gaila atrodo taip stena, dirba, net rausta veidukas  :rolleyes: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -auma-: 05 balandžio 2017 - 06:31
Niu va, ir maniske sliauzioja atbulom ir atsistoja ant keturiu ir linguoja tai I prieki, tai atgal, bet jei rodau, kaip ropoti, tai pyksta. Bet kol deklaravau, tai teko bent 4 kartus gaudyt, kad nepabegtu is kambario (sugeba per trumpa laika nusivartyt/nusliauzti nuo 2x2 ciuzinio, patiesto ant grindu).
Vaikstom I masazus, tai ivairiai. Tai nieko neduoda daryti, tai biski paniurzga ir su pertraukom dasimasazuojam. Pratimukus darom namie, kurias masaziste parode.
Dyksta dantys, tai vakar viena speneli apgriauze blink.gif Teko nusitraukti jau ir pientraukiu, nes nesvietiskai skauda ir dar mazoji isdykele ne piena traukia, o kandziojasi istisai :(Ar nuo tokiu dalyku padetu koks dentinox ir pan?
Su viduriais irgi buvo bedeliu neseniai, stenedavo net israudus, bet vel gavo dziovintu slyvu tyreles, tai vakar pavare taip, kad net nepastebejau biggrin.gif Tikiuosi vel bent savaitelei.

Sigita, as pastoviai turedavau sinusita paauglystej, tai nusibosdavo inhaliuotis, o kartais niekas nepramusdavo, tik eukalipto aliejus, tai tepdavau juo nosies galiuka (tik nedaryk taip mazei, tikrai reik skiesti, nes bus jai per stiprus). Tai bent taip galedavau "atkelt galva nuo puodo". Siaip, mes buvom irgi baisiai sergantys vaikystej, bet kai tevus uzkniso, tai nutempe mus prie juros ir kazkaip po to baigesi tos nesamones (kasmet reguliariai bent 2sav leisdavom prie juros). Paskui atejo nepriklausomybe, baigesi juros ir gryzo ligos biggrin.gif
Atsakyti
Mano "pientraukis" suzverejo verysad.gif Visa diena kandziojosi, tai teko nusitraukinet. vakarop dar viena (.) pasiguzavo, tai jau atrode viskas gana beviltiskai, bet mazoji pagulejo lovoj su trim kramtukais, kasesi ten baisiausiai, nuvargo, apsiramino, dar biski pakandziojo mane, gavo bart, tada galiausiai apsiverke ir jau isikabino i (.) be dantu. tai toks jausmas kad valge uz visa diena, nors diena gavo ir darzovienes su mesa, ir koses su nusitrauktu pienu.
Mokomes is puodelio gert. jei skanu- geria smile.gif aisku, kai dantenos niezti, tai kartais ne geria, o kasosi. dar duodu netrinta banana, tai kandzioja ir kramto kai didele. kriause jinai sunkiau iveikia.
siaip, diena jau nebezinojau ko griebtis, tai istraukiau antspeni. Reikejo matyti mazosios israiska, kai pasiuliau kruti su antspeniu - "cia kas?! ir ka su tuo daryt tureciau??". zodziu, antspenis jai patinka kai kramtukas smile.gif
Uztat su primaitinimu bedos nera. Valge siandien uz tevyne smile.gif Bet geriau jau gryztu mano nesikandziojantis nevalgiukas.
Atsakyti

Visai cia aprimo, tylu.

Su sinusitais nejuokaukit, reikalinga pastovi prieziura net kai nesergi, gydytojai apie tai tik ne kalba, jiems tik vaistus israsyti rupi ir viskas, bet reikia valyti nosi pastoviai, plius dar stiprinti imuniteta 

Atsakyti

Visai cia aprimo, tylu.

Su sinusitais nejuokaukit, reikalinga pastovi prieziura net kai nesergi, gydytojai apie tai tik ne kalba, jiems tik vaistus israsyti rupi ir viskas, bet reikia valyti nosi pastoviai, plius dar stiprinti imuniteta 

Atsakyti

Ogo kokia stipruolė :4u: .

Stotis kai laikau rankose, tarkim ant sofos, tai mėgina, bet kojytės silpnos, tuoj sulinksta, neatlaiko svorio net prilaikant ją.

Na mums pediatre nuo puses metu sake statyti ant kojyciu, tai po truputi statem, dar galima keliukus prilaikyti kad nelinkstu. Siuo metu jau visai tvirtai stovi, jau rankom kaip bezdzionele kabinasi uz manes ir nori stotis :)

Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2017 04 09, 10:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-auma-" data-cid="71551908" data-time="1491366571"><div><p>Ogo kokia stipruolė 4u.gif .</p><p>Stotis kai laikau rankose, tarkim ant sofos, tai mėgina, bet kojytės silpnos, tuoj sulinksta, neatlaiko svorio net prilaikant ją.
</p></div></blockquote><p>Na mums pediatre nuo puses metu sake statyti ant kojyciu, tai po truputi statem, dar galima keliukus prilaikyti kad nelinkstu. Siuo metu jau visai tvirtai stovi, jau rankom kaip bezdzionele kabinasi uz manes ir nori stotis smile.gif
</p>

Atsakyti
QUOTE(Nesugalvoju315 @ 2017 04 09, 15:36)

kazkokia nesamone verysad.gif dingo tekstas.

kuom morku demes naikinat?
Atsakyti

As nenaikinu :) seilinuka tepliojam tai ir nepergyvenu del demiu, o siaip morkyciu ne daug dedu, nes kazkaip maniskei nepatinka tas kvapas ar skonis, nusuka galvyte, rankom mojuoja kai tik daugiau morku idedi, tai mazai mes ju naudojam. Labai patinka saldi bulve :)

Atsakyti