QUOTE(Audry @ 2018 11 01, 08:47)
Pasidalinkit ka gaminat is avinzirniu. Turiu vos pora megstamu receptu. Noretusi daugiau isbandyt</p>
Kažkokių spec receptų neturiu. Man jie patinka šalti salotose, dedu kokius pomidorus, svogūnus, feta sūrį, agurką dar kokį. Kartais kaip garnyrą valgom. Dar patinka įvairiuose daržovių troškiniuose su kepamu sūriu. Vasarà gaminu su špinatais (špinatus pakepu svieste su česnaku), dedu įvairių prieskonių ir patroškinu.
Dabar planuose šis receptas:
https://antmedinesle...niai/#more-6858
labai mėgstu rytietišką virtuvę, tai man avinžirniai su įvairiais prieskoniais skanu (kuminas, gran masala, įvairūs kario mišinia ir pan.).
QUOTE(Lux @ 2018 11 01, 10:19)
tai kuo juos apdirba? ar vištos kosmonautės deda
Pamenu iš vaikystės, kad močiute kaime niekada kiaušinių nelaikydavo šaldytuve. Surenka tvarte ir deda į dėžutes kambaryje. Ir tikrai suvartodavom juos ne per mėnesį, būdavo ir seniau stovinčių, nes vištų daug turėjo. Nieko jiems nesidarydavo, blogiausiu atveju jau paėmus kiaušinį jausdavai, kad besvoris jis, nes sudžiuvęs nuo stovėjimo buvo. Ir patys namo parsivežę į sandėliuką, o ne šaldytuvą dėdavom. Dabar tik mada atėjo viską šaldytuve laikyt