Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Nu as, kadangi arti sienos gyvenu, tai mes i tuos Suwalkus bent kas 3sav tai vaziuojam. Vaikai atsidaro saldika, sako mama, jau reik i Lenkija. Mes vaziuojam i Pieno centra. Ten tokios kaip bazes. Desru as neperku, bet pieno produktu ten perku nemazai. Dar vaziuoju i Biedronka. Ji tokia is pigesniu pardziu. Ir ko dar truksta, tada i Tesco. Ir jei jau pasiziuret, butinai i Plaza uzsukit. Tiesa uz Akropoli ji zenkliai mazesne. Bet yra HM ir CCC biggrin.gif
I Kauflanda nebevaziuoju daug metu. Man ten per siauri takeliai tokiam zmoniu srautui. Erzina.
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2018 10 31, 19:58)
Nu as, kadangi arti sienos gyvenu, tai mes i tuos Suwalkus bent kas 3sav tai vaziuojam. Vaikai atsidaro saldika, sako mama, jau reik i Lenkija. Mes vaziuojam i Pieno centra. Ten tokios kaip bazes. Desru as neperku, bet pieno produktu ten perku nemazai. Dar vaziuoju i Biedronka. Ji tokia is pigesniu pardziu. Ir ko dar truksta, tada i Tesco. Ir jei jau pasiziuret, butinai i Plaza uzsukit. Tiesa uz Akropoli ji zenkliai mazesne. Bet yra HM ir CCC biggrin.gif
I Kauflanda nebevaziuoju daug metu. Man ten per siauri takeliai tokiam zmoniu srautui. Erzina.

Kauflandas bent augustowe man labai patink o labiausiai auchanas ir carreffour.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 10 31, 19:54)
aš tai matau vieną didelį minusą (bent aš taip manau, nes neklausiau smile.gif ) - kai siuntimas nemokamas nuo tam tikros sumos, o Tu nesurenki tiek... arba nuolaidos nuo tam tikros sumos smile.gif

Bent man taip dar nepasitaikė, siųsdama užsakymą visada nurodau, kad pirktų tik jei susirinks iki nemokamo vietinio siuntimo. Iš kitos pusės, dar neradau pirkti kažko tokio „degančio”, kad bijot negaut...
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2018 10 31, 21:45)
Bent man taip dar nepasitaikė, siųsdama užsakymą visada nurodau, kad pirktų tik jei susirinks iki nemokamo vietinio siuntimo. Iš kitos pusės, dar neradau pirkti kažko tokio „degančio”, kad bijot negaut...

Toks jausmas kad pamokėjo jum už reklamą. Žinau šitos įstaigėlės bajerį.
Moteriškaitė pirko kvepalus. gavo saskaita, sumokejo. Parase po keliu savaiciu, kad nebus kvepalu. sako pinigai tipo sheepze saskaitoj, tipo pirk is ju ka nors uz tuos pinigus. Sako eikit nafik atiduokit pinigus, tai dar 2€ nuskaitė.
Atsakyti

ant kraiko laikomų vištų kiaušinius irgi tik ten perku.

Šitų Lidl'e jau nebepirksiu. Nežinau, kaip Vilniuje, bet Kaune juos laiko ne šaldytuve... Ir prieš porą mėnesių teko nuspirkti pabuvusius. Parašiau jiems ir kas iš to, nei partijos nr., nei dėžutės neturėjau. Susierzinus viskas į šiukšlinę iškeliavo.

O dėl riešutų - pritariu, tikrai geros kokybės, dar geri Gausybės rago salelėse būna. Nebloga jautiena ir kalakutiena dar pas juos. Vaisiai / daržovės - tik pradžioje buvo rinktiniai, dabar Kauno Savanorių ar Šiaurės pr. parduotuvėse neišvaizdžius ir pagedusius dažnai tenka matyti. O kai virš bananų spiečiai muselių ir patys vaisiai labiau į košę panašūs ir ne kokią, tai visas noras dingsta pirkti.

Per kiek laiko pastaruoju metu mytoys.de prekes pristato?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika77: 31 spalio 2018 - 22:30
QUOTE(JMD @ 2018 10 31, 22:38)
Kauflandas bent augustowe man labai patink o labiausiai auchanas ir carreffour.

Auchane ir carreffoure buvau Gdanske. Nu man ir lb patiko. Bet Suwalkuose nera... vaziavom rugseji i Vilko guoli, tai irgi googlinau, ar ten man pakeliui ju nera.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 10 31, 23:05)
Toks jausmas kad pamokėjo jum už reklamą. Žinau šitos įstaigėlės bajerį.

Gerai būtų biggrin.gif prie vpa išmokos labai praverstų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirisama: 01 lapkričio 2018 - 07:31
Ieškau kas norėtų prisijungti prie užsakymo iš zooplus.de ir pasidalinti siuntimą.
Vilnius 4u.gif
saldus.pirkiniai@gmail.com
Atsakyti

Aišku, avinžirnių, kuriuos dažnai valgom, bolivinės balandos ten nerasi. Bet pilno grūdo tortilija pigiau nei kitur ;)

Pasidalinkit ka gaminat is avinzirniu. Turiu vos pora megstamu receptu. Noretusi daugiau isbandyt

Atsakyti

Prisijunčiau prie mytoys.de Kaune! Kai pas vieną pardavėją fb užmatytas advento kalendorius 41 eur kainuoja  :blink:​ tai tikrai šokiravo antkainis užsimestas dvigubas..

Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2018 10 31, 23:40)
Auchane ir carreffoure buvau Gdanske. Nu man ir lb patiko. Bet Suwalkuose nera... vaziavom rugseji i Vilko guoli, tai irgi googlinau, ar ten man pakeliui ju nera.

Mes baltstogėn arba waršuvon biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2018 10 30, 18:21)
Renku www.szkla.com siuntimui pasidalinti. Šiuo metu taikoma 12% nuolaida. Vilnius (darbo metu Gedimino pr., po darbo - perkūnkiemis)

Dar renku. Siuntimas jau dalinasi iš 3 4u.gif
Atsakyti