Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(audradv @ 2017 08 05, 20:31)
"Tukio" nepažįstu,man siuntimą rodo 30 ir 45 Eur  blink.gif  blink.gif  blink.gif kaip sumažint be Tukio

Tai jūs turbūt pasirinkot tarptautinį siuntimą (tiesiai į LT)? Taip tikrai neapsimoka. Viršuje dešiniame kampe pasikeiskit šalį, kad rodytų UK ir valiuta GBP, o tada pirkit per anglišką adresą (pirkde.lt, eshopwedrop.lt ar tukisuk.com), tada siuntimas UK ribose bus 3,95 svarai, o paskui jau persiųs jums į Lietuvą pagal svorį.
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2017 08 05, 18:27)
kur perkat EQUAZEN EYE Q BABY?
vartotojo įkelta nuotrauka

4u.gif

Pirkau is amazon.co.uk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2017 08 05, 21:48)
Tai jūs turbūt pasirinkot tarptautinį siuntimą (tiesiai į LT)? Taip tikrai neapsimoka. Viršuje dešiniame kampe pasikeiskit šalį, kad rodytų UK ir valiuta GBP, o tada pirkit per anglišką adresą (pirkde.lt, eshopwedrop.lt ar tukisuk.com), tada siuntimas UK ribose bus 3,95 svarai, o paskui jau persiųs jums į Lietuvą pagal svorį.

Taip aš tiesiai į Lietuva, reikia dar tuomet išsiaiškinti ir išmokti man kaip siųstis per tukį. biggrin.gif
Atsakyti
Prisijungciau su viena pora,arba galeciau ir as uzsakyti,siuntimui pasidalinti :)Klaipeda

https://www.zulily.c...-...91&size=C10
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 08 05, 11:50)
Pirmą kartą iš jų pirkau ir labai keista, prekės visos išimtos iš originalių maišelių, jokių etikečių, kas tikrai apsunkina parduoti, jei netinka. Daugiau nebeperku iš jų  4u.gif

Aš tai nesuprantu, kaip joms įtikti siunčiant užsakymą. Siunčiau iš Nordstromrack kaip ir visoms tarpininkėms kopijuodama krepšelį ir neįtikau. Dar ilgai susirašinėjom ir užsakymo man taip ir nepadarė. Nu nafik...
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 08 05, 22:10)
Aš tai nesuprantu, kaip joms įtikti siunčiant užsakymą. Siunčiau iš Nordstromrack kaip ir visoms tarpininkėms kopijuodama krepšelį ir neįtikau. Dar ilgai susirašinėjom ir užsakymo man taip ir nepadarė. Nu nafik...

Dėkit nuorodą emaile, šalia parašykit spalvą, dydį, jos dažnai iš krepšų negali tiesiogiai atsidaryti prekės nuorodos.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 08 05, 22:54)
Dėkit nuorodą emaile, šalia parašykit spalvą, dydį, jos dažnai iš krepšų negali tiesiogiai atsidaryti prekės nuorodos.

Visos gali, jos negali doctor.gif Kai prašiau paaiškinti, ką ne taip darau, vis siuntė savo tuos talmudus, kur aiškiai parašyta, kad kopijuoti krepšį.
Atsakyti
https://www.amazon.c...8...A1OLE&psc=1 Crocs dar čia gera kaina.

Bet uzsakiau per taure jau. Nemokamas siuntimas gavosi iki JAV. Prisimes manau kokie 5€ mokesčių. Bet vistiek nebloga kaina. Zulily geresnis modeliukas pasirodė nei tas puff
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 08 06, 02:21)
https://www.amazon.c...8...A1OLE&psc=1 Crocs dar čia gera kaina.

Bet uzsakiau per taure jau. Nemokamas siuntimas gavosi iki JAV. Prisimes manau kokie 5€ mokesčių. Bet vistiek nebloga kaina. Zulily geresnis modeliukas pasirodė nei tas puff

Per eshop irgi galima pirkti paypalu sumokėti. Jei kas pirks prisijungciau su keliais aksesuarais Vilniuje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 06 rugpjūčio 2017 - 01:01
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 08 05, 18:32)
Ar bandėt prie Bookingo jungtis per pc o ne telefoną?

Taip, jungiausi ir per pc, ir per telefona. Abiejuose variantuose nera sio punkto verysad.gif bet dabar mastau- gal todel, kad toj genius programoj dar truksta 2 kelioniu iki galimu nuolatiniu privilegiju? kazin ar tai susije? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 08 05, 23:39)
Visos gali, jos negali doctor.gif Kai prašiau paaiškinti, ką ne taip darau, vis siuntė savo tuos talmudus, kur aiškiai parašyta, kad kopijuoti krepšį.

Va va, aš vieną kartą bandžiau nusiųsti nuorodą, netiko ir pradėjo savo lapus siųsti, kaip atseit nukopijuoti krepšelį telefonu, bet man nepavyko, nusispjoviau... biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites koki balansini patartumet 3m berniukui? Kur galima puky geresnem kainom rast?
Atsakyti