Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2017 08 08, 15:31)
Mamos,ar jusu vaikai turi riedzius? Mano 8-metis priskreto kaip vantos lapas su tuo redziu...na sutarem Kaledom gal unsure.gif bet kainos ju labai ivairios, slamsto nesinori,permoket taip pat, zinant jo susidomejimo trukme naujais daiktais, namai uzkrauti micro, triukiniais paspirtukais, rieduciais, riedlentem ir kt.,kuriu laaaabai reikejo! Zodziu, koks ir uz kiek,kad nesprogtu ir nekainuotu 300€...?

Pasizvalgykit ekoriedis.lt , mes is ten paspirtukus pirkom, viska galima apziureti kaune,bet kaip supratau,tai pardavimo "tasku" turi ir kituose miestuose.
Atsakyti
Sveiki, reiketu jusu pagalbos. Apmokant gap.eu reikia irasyti banko atsiusta koduka, bet langas, kuri ismeta yra per mazas ir nera kur ivesti kodo. hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2017 08 08, 22:15)
Sveiki, reiketu jusu pagalbos. Apmokant gap.eu reikia irasyti banko atsiusta koduka, bet langas, kuri ismeta  yra per mazas ir nera kur ivesti kodo. hmm.gif

Su tab mygtuku nušoksite į reikalingą langelį 4u.gif
Atsakyti

Ar veikia kam nors SM sena versija?

Blyn kažkoks pravalas nieko nematau ir nieko nesuprantu

Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 08 08, 22:35)
<p>Ar veikia kam nors SM sena versija?
</p><p>Blyn kažkoks pravalas nieko nematau ir nieko nesuprantu
</p>

Man veikia..vakar kai isijungiau pakliuvau iskart i nauja ,bet virsuj desiniam kampe buvo nuoroda i sena versija,paspaudziau ir grazino mane karsta.gif
Atsakyti
Gal kažkas iš Vilniaus perka lešius iš https://www.szkla.com? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2017 08 08, 22:41)
Man veikia..vakar kai isijungiau pakliuvau iskart i nauja ,bet virsuj desiniam kampe buvo nuoroda i sena versija,paspaudziau ir grazino mane karsta.gif

ačiū ! Grįžau į seną vaizdelį, vėl normaliu žmogum pasijaučiau
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2017 08 08, 20:32)
<p>As 20 proc tik LT puslapy maciau. Pagal mane UK tokios nuolaidos nera</p>

man atejo is uk psl
Atsakyti
Perku iš crocs.eu kas nori pasidalinti siuntimą į Lietuvą?
8,95eur.
Atsakyti
Cha, maniau, kad i sezono gala Samsonite kainos pakris, bet tai kaip tik pakilo biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, Jus viska zinot, gal rekomenduotumet gera hialurono seruma? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ninoo @ 2017 08 09, 10:19)
Ketvirtadieni ryte planuoju uzsakyti ASDA George https://direct.asda....default,sc.html
ieskau kompanijos, kad surinktume didesni krepseli ir siuntimo islaidas padalintume is visu (10 svaru).
Biznio nedarau, juokiu % neprasau, savo pinigu neuzdedu, yra apmokejimas, susirinko reikiama suma- daromas uzsakymas, nes dydziai dingsta laaabai greitai.
Kokybe isbandyta, tikrai gera o ir kainos daug mazesnes ne LT, dydziai atitinka nurodytiems dydziu lenteleje.
Siunta atvyksta i Vilniu (Lazdynai arba Gedimino pr.) per 2 savaites, kitur galiu persiusti pastu ar pastomatu (apmokat islaidas).
Norincios prisijungti siuskite copy/paste savo krepseli (tikslia kaina be siuntimo islaidu matysite ir eurais pasirinkus rubeli ir jo dydi) man i emaila: nina.sisko@gmail.com nurodant Varda, miesta ir tel nr (butinai).

Sveiki, as planuoju jungtis.
Atsakyti