O kur ir už kiek perkat sau vilnos apatines maikutes? Taip smagiai nešiojau kol neprasukau džiovyklėj netyčia
QUOTE(-Braskeele @ 2017 10 11, 10:46)
Klausimas ne i tema, bet cia daug tokiu, tad jautriu nervu skaitytojom apeiti
Kas esat buve Maljorkoje? kur patartumete dairytsi viesbucio seimos poilsiui? Nes agenturos siulomi viesbuciai pagrinde Magalufe,o jis kaip suprantu yra tusu megejams
Svarstome apie savarankiska kelione, tad reiktu viesbucio. Arba vaziuosim i Turkija i Gurali
Nes vyras tai uz tai
Gal kazkas gali parasyt info i az 

Kas esat buve Maljorkoje? kur patartumete dairytsi viesbucio seimos poilsiui? Nes agenturos siulomi viesbuciai pagrinde Magalufe,o jis kaip suprantu yra tusu megejams

Buvau Maljorkoj. Buvau Viva Cala Mesquida. Nuostabus ir fantastiskas. Visai ne ten kur lebauja ballermann'ai

QUOTE(-Braskeele @ 2017 10 11, 11:46)
Svarstome apie savarankiska kelione, tad reiktu viesbucio. Arba vaziuosim i Turkija i Gurali
Nes vyras tai uz tai

Pats graziausias miestelis Cala D'or.
Sakyciau net vienintelis toks kitoks..

Guralio Maljorkoje nerasite

QUOTE(-Braskeele @ 2017 10 11, 10:46)
Nes vyras tai uz tai

Mes buvom Playa de Muro, labai gražus papludimys, iki jo per pušų giraitę reik eiti

paplūdimiuose smėlis. Ir Colonia Sant Jordi, ten prie viešbučio uolos, iki paplūdimio paeiti reikėjo, bet irgi patiko labai.
Guraliui gal gerų kainų yra? Noriu ir aš atostogų

Papildyta:
QUOTE(dangerele @ 2017 10 11, 10:42)
Bet tie sėdmaišiai dirbtinės odos? Taip nemalonu ant jų sėdėt. Man į terasą reikia ir vaikų kambariui nedidelių, bet noriu gobeleno normalaus.
QUOTE(dangerele @ 2017 10 11, 10:42)
https://www.amazon.c...K...?th=1&psc=1
Columbia vyriskas striukė. Gal kam reiks
Papildyta:
Perku ne pirmą kartą. Uzsakiau vis gi čiužinį pristatymas į Lietuvą 20 zlotų gavosi. Čia nelabai ką radau už 30
Mastau ir sedmaisi pirkti nes pas vaikus nėr kur prisėsti visai
)
Columbia vyriskas striukė. Gal kam reiks

Papildyta:
Perku ne pirmą kartą. Uzsakiau vis gi čiužinį pristatymas į Lietuvą 20 zlotų gavosi. Čia nelabai ką radau už 30
Mastau ir sedmaisi pirkti nes pas vaikus nėr kur prisėsti visai

Jūs pati perkate iš allegro? Aš prieš kelis metus praėjau registracijos procedūrą ir pasidariau prisijungimą prie payU. Bet kiek bandžiau pirkti, nepavyko susitarti su pardavėjais. Aš lenkiškai nemoku, o į anglų ar rusų kalba rašytus laiškus man nei vienas pardavėjas neatsakė.
Jei pirksite, gal galėtumėte prijungti su dviem sėdmaišiais? Gal siuntimas pigiau gautųsi daugiau perkant.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 11, 10:55)
Buvom ir Cala Dor

Kas pirkote iš http://www.zooplus.de... Per kiek laiko daugmaž pristato?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 11, 10:55)
Pats graziausias miestelis Cala D'or.
Net nesitikekite nieko panasaus 

o man labai grazi Alcudia ir Porto Cristo
Nice Bay batai... ugg tipo. Ką žinot? Geri? Ne?
QUOTE(JMD @ 2017 10 11, 12:34)
o man labai grazi Alcudia ir Porto Cristo
Nebent senamiestis.
Man didziausias nusivylimas ir buvo Alcudia..

Gal kas SPORTSDIRECT noretu prisijungti?
Kaunas.

Kaunas.
QUOTE(JMD @ 2017 10 10, 23:54)
O kokia programele naudojat? As is gudrucio pirkau, nu bet nerandu normalios programeles, kad nereiktu vis atnaujint ar butu nemokama.